سلام
رم 8 دارید ؟
مقدار پردازنده ؟
کنسول نصب سیستم عامل و .. دارد ؟
لطفا ip تست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
رم 8 دارید ؟
مقدار پردازنده ؟
کنسول نصب سیستم عامل و .. دارد ؟
لطفا ip تست
دوستان بعضی از افر ها پر شده برای رزرو فقط داخل تلگرام پیام بزنید تشکر
سایت ندارید شما ؟
سرورهایی که خریدش به تلگرام متکی باشه.... همون بهتر که نخریم.
چون همچین بلاهایی چندین بار سر ما وبمستر ها اومده که طرف بعد یه مدت از تلگرام و تلفن ناپدید شده!!!!
خیلی برام جالبه که شما 35 میلیون هزینه کلوکیشن کردی ولی 500 تومن هزینه نکردی یک سایت بزنی تا ملت بهت اعتماد کنند ؟
واقعا یا خیلی اعتماد به سقف داری و یا با از ما بهترون ارتباط داری ! :)
در ضمن یک پرهامی بود، اون هم شبیه شما بود و با همین ادبیات که اجباری نیست و برید از جای دیگه تهیه کنید پاسخگویی می کرد تو سایتش
و همین اعتماد به سقف رو داشت و زیاد هم از این شکلک :) استفاده میکرد. امیدوارم ایشون نباشید شما :)
والا
دو تا دلیل داشتش دلیل اول این بودش که دوستانی که سایت زدن و کلاهبرداری کردن نماد دو ستاره داشتن چی شدن هیچی اخرش جمع کردن و رفتن ولی کلو کردن کار هر کسی نیستش البته من توقعی ندارم چون هر دو تا یوزر که دارن تو تاپیک من شرکت میکنن تاریخ عضویت تازه هستش و پست هم ندارن قطعا هدف تخریب کردن هستش مثل شما ونفر قبلی
حالا راه کار تازه برای این که همیشه طرف رو بشناسید شماره موبایل رو سرچ کنید ببنید رزومه کاری فرد چی هستش مخصوصا یوتوب
کسانی هم که دنبال سایت و تیکت بازی هستش که جواب سر بالا از سایت بشونه هزینه بالاتر پرداخت میکنه نمیاد دنبال افر قیمت پایین بگرده پس نه شما یوزر هستید نه من اجباری برای شما ایجاد کردم که از من سرور تهیه کنید خیلی شیک و مجلسی سرور تهیه میکنید 70 تومان
در مورد اسم که گفتید باز هم پاسخ شما تو همون سرچ کردن هستش شماره منو سرچ کنید یوتوب اسم من میادش :)
اعتماد به سقف حالا چیه همون هستش که مشتری که نمیتونه 15 تومان پرداخت کنه نمیتونه 35 میلیون تومان هزینه کلوکیشن رو ببینه و دنبال تخریب سایت کجاست چرا نماد ندارید چرا تست نمیدید :) و ....
این شرایط فروش من هستش دوست داشتن مشتری ها مثل الان مستقیما تو تلگرام به من پیام میزنن سفارش میدن دوست نداشتن بدون این که اظهار نظر کنن و تاپیک رو خراب کنن میرن از سایت که نماد دارن رم دو گیگ میدن 70 تومان به راحتی اگر وسعشون رسید خرید میکنن دیگه تو کار بزرگتراشون دخالت نمیکنن موفق باشید ارزوی موفقیت برای شما و دوست قبلی
دوستان سفارش بودش مستقیم با بنده تماس بگیرید یا تلگرام بزنید من تایم تیکبازی و بچه بازی این دوستان ندارم این شرایط فروش من هستش قبول داشتن در خدمتم
موفق باشید
بنده خدا استارتر خب حرف حق رو میزنه شرایط فروشش اینه بدون سایت میخواد فعالیت کنه مثل خیلی از کانال ها و افرادی که تو تلگرام دارن محصولاتشون رو میفروشن، حالا هرکی دوست داشت تحقیق میکنه راجب ایشون و خرید میکنه
بنده هم قصد خرید داشتم ولی دیدم سایت ندارن نخریدم چون من خودم به شخصه با سایت راحت ترم ولی اینکه بیایم قصاص قبل از جنایت کنیم کار درستی نیست
موفق باشید
درود
افر رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان موجود دارید ؟