!
خسته نشدید؟
خوب دوستانی که با ریسلو کار کردن میدونن جریان چیه
ده بار عکس دادید
کاربرا عکس هاتونو دیدن اگر دوست داشتند سفارش میدن دوست نداشتن سفارش نمیدن
یه کم برای خودتون و حرفهاتون ارزش قائل بشید؟:)
نمایش نسخه قابل چاپ
شما چی ؟ خسته نشدید برای هزار تومان سر ملت را کلاه میزارید ؟ خسته نشدید از دروغی که میگید دامنه ها قابلیت تغییر dns دارند ؟
خسته نشدید از اینکه همچنان میگید عوض خواهند شد در حالی که تمام کسانی که با ریسلو کار کردن پیام دادن که دامنه های رایگان قابلیت تغییر dns ندارند ؟
اگر قرار به تغییر بود بعد هفت روز تغییر میکردن ، عکس میزارم که کسی نیاد بگه بدون دلیل دنبال تهمت زدن هستم ، یک هفته گذشته و همچنان هیچ تغییری حاصل نشده ....
اگر اعلام نکنم فکر میکنند مثلا مشکل حل شده و اونها هم تو دام تو میافتن
یک کم برای خودت ارزش قائل بشو ، گدا و د/زد هزار تومانی نباش ، سعی کن درست کار کنی تا اعتبار داشته باشی نه اینکه بیای برای چندرغاز سر ملت را بخوای کلاه بزاری :77:
ببینید
جناب شما اینقدر درک و شعورتون پایینه ما داریم میگیم بازگشت میدیم میگین نه شما ***ید خب اقای محترم که خدا میدونه خانواده چطوری تربیتتون کرده که به هرکسی تهمت میزنید
مگه پولتونو نخوردیم چرا شکایت نمی کنید؟بگید اقا مارو الاف کرده صد بار میتونید جبران خسارت بگییرید از ما
ولی خوب دوست گرامی سر همین تهمت هاتون میتونیم شکایت کنیم و صد تا بدبختی دیگه :)
شما لطف کنید یک بار دیگر اسم کلاهبردار رو تو پست های بعد بیارید ببینید کی چوب شو میخوره :)
روزتون بخیر پاسخی به شما داده نمیشه
ببینید من میگم کلاه بردار هستی و چون تو تاپیک اومدم اعلام کردم ناچارا میگید پول را برگشت میدید ، آیا پول همه را پس میدید ؟ اگه اینطوریه ؟ چرا دارید تاپیک را ادامه میدید
شما برو شکایت کن ، من از خدامه تا یک پدری ازت دربیارم که کلاه برداری هیچ فکر کلاه برداری هم از سرت برای همیشه بپره
ماندم تو چه خانواده و چه محیطی بزرگ شدی که محتاج و گدای 1000 تومان هستی و سعی میکمی بابت هزار تومان کلاه مردم را برداری
من برگشت پول را نمیخوام تا بفهمی و بدانی پولی که تو محتاجش هستی و بابتش سعی میکنی کلاه برداری کنی برام هیچ ارزشی نداره
هر وقت dns دامنه ها عوض شدن بیا اینجا و اعلام کن وگرنه حرف مفت نزن و سعی نکن کلاه بقیه را با دامنه های بی ارزشت برداری
گزارش فروش دامنه های رایگان و بی ارزش با کلاه برداری و با مدرک را هم همین امشب برای اینماد ارسال خواهم کرد تا ببینم روی چه حسابی به یکی مثل شما نماد داده شده ؟
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 7 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
عرض سلام و احترام :
عذر خواهی می کنم داخل تاپیک شما دخالت می کنم .
ما نیز برای چند نفر ثبت کردیم و همین مشکل بوجود اومد.
تیکت دادیم به resello که هنوز پاسخی ندادند ، پس کمی صبور باشید ، پس بازه زمانی یک هفته خیلی هم زیاد نیست ، ما تقریبا 9 روز هستش که پاسخ تیکت ندادند ولی گاها کمتر از 1 ساعت هم شده پاسخ دادند.
اما کاری که کردیم ، برای دامنه مورد نظر درخواست delete دادیم و از Setting>Label Settings>Domain گزینه های Default name server را با توجه به درخواست مشتری تغییر دادیم و ثبت کردیم. که تا این لحظه گزارش مشکل دریافت نکردیم !
نام یکی از دامنه ها : irdev.nz
سال نو مبارک.
موفق باشید.
سلام
سال نو شما مبارک همکار گرامی
متاسفانه ایشون کلا نمیخوان مشکل رو حل کنن فقط داخل تاپیک حضور دارن
البته متاسفانه ایشون بخاطر توهین هایی که کردن !بنده بصورت قانونی حتما حتما پیگیری میکنم
حدودا 80 تا دامنه ما ثبت کردیم هیچکدوم از دوستان اعلام نکردن و ازشون هم ممنونیم که نارضایتی رو اعلام نکردن و به همه اعلام کردیم و گفتن منتظر میمونیم تا دی ان اس اوکی بشه
مشکل وقتی حل میشه که 4 تا دامنه با قابلیت استفاده را به من تحویل بدید ....
شما شکایت کنید بنده در خدمت هستم ، احتمالا بابت اینکه یکی مثل شما کلاه سرم گذاشته و سادگی محکوم بشم ! چون فعلا که چیزی تحویل نگرفتم و روز اول با قول تحویل دامنه های سالم و پنل و بدون اشاره به مشکل تغییر dns ها دامنه فروختید و الان هفت روز هم هست که هیچی تحویل نگرفتم
این دامنه ها قابلیت تغییر dns ندارند حتی اگر تمام یکسالی که دامنه معتبر هست را منتظر باشیم و این را لاقل هفت تا هشت نفر از دوستان تو پیام خصوصی و حتی تو همین تاپیک اعلام کردن
فکر نکنم هیچ کس جز من را تونسته باشید کلاه سرش بزارید ولی اگر 80 تا دامنه ثبت کردید فقط باید بگم واقعا براتون متاسفم که بابت 80 هزار تومان دنیا و آخرت خودتان را فروختید ، خیلی ها تو این انجمن دهها برابر این مبلغ را برای تبلیغ صرف کردن
این پسوند دامین داخل خیلی از وب سایت ها به صورت رایگان ارائه خواهد شد
برای نمونه: https://www.freedomain.nz/
البته ایشون هم می تونن مبلغ بسیار کمی و به عنوان کارمزد برای ثبت دامین درخواست کنند به دلیل وقت و پشتیبانی....
درود
قصد دخالت در تایپک رو ندارم ، صرفا جهت اطلاع شما و باقی دوستان و جهت افزایش دانش و تجربه تون نظرتون رو به لینک های زیر جلب میکنم :
https://www.87132.ir/45046/%D8%B5%D9...B4%D8%AA%D8%9F
http://www.mizanonline.ir/fa/news/72...A7%D8%B1%D8%AF
http://www.hemayatonline.ir/TextVersionDetail/5727
متاسفانه ما ایرانی ها فکر میکنیم که پشتیبانی یعنی جواب دهی به تیکت ها زیر 1 ساعت ! در صورتی که تمام شرکت ها و دیتاسنتر ها معتبر دنیا به این صورت نیستند ... گاها پیش اومده به دیتاسنتر برای مشکلی تیکت زدیم و روزها منتظر پاسخ موندیم . یا همین ثبت کننده رسیلو ، پیش اومده تیکت زدیم و بعد از 1 ماه نتیجه گرفتیم و مشکلمون حل شده !
یا حق:53: