درود بر شما
سرور امریکا نداریم قربان ...
+ سرور های ساتا در انتقال به سرور جدید هستند و تحویل سرویس کمی با تاخیر مواجهه
نمایش نسخه قابل چاپ
این آفر تکمیل و کد تخفیف منقضی شد ...
از همراهی شما عزیزان ممنونیم
منتظر آفر های ما باشید
سلام
دو روز پیش درخواست سرور دادم
در سایت تیکت زدم
لطفا بررسی کنید
سرور شما تیکت شده بود قربان و پشتیبانی os را اشتباه نصب کرده بودند ..
در حال حال با عرض پوزش بابت این تاخیر
لطفا تیکت ها رو چک بفرمایید
سلام
من از شما سرویس گرفتم ولی اصلا راضی نیستم
دلیلش هم امنیت صفر سرورهای شما هست
الان دو ماه نشده که خرید کردم ولی 4 بار سرور و ای پی تغییر دادید (به دلیل هک شدن و ....)
لطفا اگر نمی تونید امنیت سرور برقرار کنید اطلاع بدید
چون تا به الان چندین بار هزینه اینترنت برای اپلود دادم
با سلام و احترام ...نقل قول:
سلام
من از شما سرویس گرفتم ولی اصلا راضی نیستم
دلیلش هم امنیت صفر سرورهای شما هست
الان دو ماه نشده که خرید کردم ولی 4 بار سرور و ای پی تغییر دادید (به دلیل هک شدن و ....)
لطفا اگر نمی تونید امنیت سرور برقرار کنید اطلاع بدید
چون تا به الان چندین بار هزینه اینترنت برای اپلود دادم
قربان با توجه به این مشکل و در خطر افتادن اعتبار 2 ساله ما مجبور به پابلیک این پست هستیم در جهت شفاف سازی
دلیل هک شدن سرور های شما
- 1-1یکبار که باگ سراسری مایکروسافت بوده که تنها به مجموعه ما خطم نشد و بسیاری از هاستینگ ها اطلاعاتشون رفت
- 1-2استفاده از رمز عبور های اسان توسط شما که در داخل تیکت هم درج کردید (دوستان و همکاران استفاده از اسم شخص بدون هیچ گستردگی و کاملا ساده به عنوان رمز عبور منطقیه ؟ )
- 1-3در کل دوبار ایپی شما تعغییر کرده که یکبار به خاطر مشکل مایکروسافت و بار دیگه همین چند ساعت پیش بوده لطفا بفرمایید 4 ایپی شما چی بوده ؟
در هر صورت مشکل شما در درجه اهمیت فوری در حال پیگیریست و احتیاجی به حاشیه سازی برای مجموعه نیست ..
دوست عزیز رمز آسان قرار ندادمنقل قول:
- 1-2استفاده از رمز عبور های اسان توسط شما که در داخل تیکت هم درج کردید (دوستان و همکاران استفاده از اسم شخص بدون هیچ گستردگی و کاملا ساده به عنوان رمز عبور منطقیه ؟ )
هم از حروف بزرگ استفاده کردم و هم حروف کوچک و هم 8 رقم عدد و کل پسورد 13 کاراکتری بود (رقم و حرف)
بله درستهنقل قول:
- 1-3در کل دوبار ایپی شما تعغییر کرده که یکبار به خاطر مشکل مایکروسافت و بار دیگه همین چند ساعت پیش بوده لطفا بفرمایید 4 ایپی شما چی بوده ؟
اشتباه نوشتم 4 بار نبود و 3بار بود
این دو ای پی
136.243.207.186
136.243.207.173
و سومی هم که دیروز تحویل دادید 94.130 کانکت نمیشه
ممنوننقل قول:
در هر صورت مشکل شما در درجه اهمیت فوری در حال پیگیریست و احتیاجی به حاشیه سازی برای مجموعه نیست ..
امیدوارم دیگه این مشکل پیش نیاد