پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران یا اروپا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
تشکر از تمام دوستان:53:
افرها را بررسی میکنم و یکی را انتخاب میکنم
+
سرور مجازی ایران رم 1 گیگ یا 512 مگ اینترنت که فایروال سخت افزاری یا در مواقع اتک اتوماتیک سویچ بشه رو اینترانت هم اگه دارید افر بدید.
البته این سرور دوم رو بر الان نمیخوام و تنها میخواستم فروشندگانی که این سرویس را ارائه میدن را بشناسم تا هفته اینده ازشون خرید کنم.
فکر کنم تبیان و زیرساخت این امکان رو داشته باشه! اگر افر مناسبی داشتید بر این سرویس هم در تایپیک قرار بدید.
سلام
این مورد شما امکان پذیر نیست و افرادی که اعلام کنند هم قابلیت این را نخواهند داشت
شما در زیرساخت یا هر دیتاسنتری وقتی ایپی شما اتک میخورد ایپی را ایران اکسس میکنن
چیزی به نام سویچ و .. وجود خارجی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
این مورد شما امکان پذیر نیست و افرادی که اعلام کنند هم قابلیت این را نخواهند داشت
شما در زیرساخت یا هر دیتاسنتری وقتی ایپی شما اتک میخورد ایپی را ایران اکسس میکنن
چیزی به نام سویچ و .. وجود خارجی ندارد
سلام و درود
البته من از تبیان سرور داشتم وقتی اتک میخورد ، شبکه سرور به صورت خودکار از اینترنت قطع میشد و دسترسی داخلی یا همون اینترانت تبدیل میشد و بعد از اتمام اتک یا 20 دقیقه دوباره برمیگشت رو اینترنت وحالت عادی «منظورم این بود» و یه همچین قابلیتی مثل این که گفتم داشته باشه خریداری کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام به دوستان گرامی:53:
یه سرور مجازی میخواستم با رم 512 و هارد 5-10 گیگ و ترافیک 10 گیگ با قیمت مناسب و هم از ایران و هم از اروپا «پینگ پایین به ایران»افر بدید.
1 ماهه
از اروپا چندين لوميشن ماهانه ١٥٩٠٠ تومان
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.cloud
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com