پاسخ : گروکِشی و رفتار غیر حرفه ای وی پی اس گروپ و ندادن بک اب سایت !!!
سلام
حتی یک هاست معمولی هم میتونه بازدید 1000 تا 3000 نفر رو ساپورت کنه من نمیدونم شما دقیقا چی گرفتید که تا این حد منابع ضعیف بوده اصلا میشه اسمشو هاست گذاشت :|
وقتی یک سرور فروش به خودش اجازه میده اینکارو بکنه به بقیه هم توهین میشه طرف فکر میکنه همه همینجورن
آخه شما که میگی تست باید تست بدی اگه تست نداری بگو ندارم
طرف تست میکنه راضی نیست دیگه دلیلی نداره بخواد پرداخت کنه
شما هم موظفی تا اون مدت که میگی سرویس بدی چه طرف بخواد و چه نخواد (متاسفانه همین کارای بچگانه و آماتور بازی باعث میشه اسم هاستینگ ها خراب بشه) بعد با میگیم بیاید حرفه ای کار کنید مگه با این اوضاع میشه حرفه ای هم کار کرد!
یعنی چی جوابگو نیست باید پول بدی (همش یه دکمه زدن هست unsuspend) که بره بکابپش رو بگیره
واقعا که!
بعدم شما بهتره بری اگه اطلاعاتت برات ارزش داره یکم خرج کنی که کیفیت گیرت بیاد
وگه نه تو این انجمن بگردی برات فایده ای نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bluehost
درود
اگر قصد انتقاد دارید درست انتقاد کنید ! نه اینکه همه رو جمع ببندین !
خیلی ها توی این انجمن هستند که بی حاشیه در حال کسب در آمد حلال و فعالیت درست هستند ... لطفا یاد بگیریم بهم احترام بذاریم . :53:
من اشتباهی تو کار هاستینگ مورد نظر نمیبینم.شما تست خواستید.ایشون دادند.به شما میگن منابع مصرفی سایتتون اینقدره.باید همچین پلانی رو بخرید! مطمعنا هم ایشون میتونن شما رو ساپورت کنند.منتهی شما باید کیسه رو شل کنید...
حالا اخلاقا ایشون کمی اشتباه کرده.اخلاقا باید به شما اعلام کنند ایا میتونید همچین پلانی رو بخرید یا خیر یا با شما به توافق برسند یا بگن به سلامت..که متاسفانه این کارو نکردن و میگن کل پولو بده بک اپتو بدم..
ما خدا نیستیم قضاوت کنیم..چه میدونیم بین شما چی شده..کاش خودش میومد میگفت چی شده!
حالا مهمترین اشتباه از خود شما بوده دوست من..من هم زمانی وبمستر بودم و الانم هستم..کسی که میخواد هاست تست بگیره سایتشو بروز نمیکنه!! تا تکلیف مشخص بشه دید میتونه بمونه بعد سایتو بروز کنه..شما دو سه روز نشده مگه چه قدر سایتتو بروز کردی که الان گرفتار بک اپت هستی؟ هیچ وقت در محلت تست کسی سایت بروز نمیکنه مگر مطمعن بشه تو ان هاستینگ موندگاره...تست هم چند روز نیاز نیست..تو 48 ساعت مشخص میشه سایت چه قدر منابع استفاده میکنه و هاستینگ مورد نظر به شما اعلام میکنه..یا میمونید یا میرید...
اگرسایت رو زیاد بروز نکردی بیخیال بک اپت شو برو همون قبلی رو بیار بالا فوقش دوباره مطالب رو بزار..اگر زیاد بروز کردی که مجبوری 11 رو بپردازی..با این تاپیکی که زدی دیگه عمرا مجانی بک اپتو بهت بدن! اگر هدفت اطلاع رسانی بود هم که کردی... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من اشتباهی تو کار هاستینگ مورد نظر نمیبینم.شما تست خواستید.ایشون دادند.به شما میگن منابع مصرفی سایتتون اینقدره.باید همچین پلانی رو بخرید! مطمعنا هم ایشون میتونن شما رو ساپورت کنند.منتهی شما باید کیسه رو شل کنید...
حالا اخلاقا ایشون کمی اشتباه کرده.اخلاقا باید به شما اعلام کنند ایا میتونید همچین پلانی رو بخرید یا خیر یا با شما به توافق برسند یا بگن به سلامت..که متاسفانه این کارو نکردن و میگن کل پولو بده بک اپتو بدم..
ما خدا نیستیم قضاوت کنیم..چه میدونیم بین شما چی شده..کاش خودش میومد میگفت چی شده!
حالا مهمترین اشتباه از خود شما بوده دوست من..من هم زمانی وبمستر بودم و الانم هستم..کسی که میخواد هاست تست بگیره سایتشو بروز نمیکنه!! تا تکلیف مشخص بشه دید میتونه بمونه بعد سایتو بروز کنه..شما دو سه روز نشده مگه چه قدر سایتتو بروز کردی که الان گرفتار بک اپت هستی؟ هیچ وقت در محلت تست کسی سایت بروز نمیکنه مگر مطمعن بشه تو ان هاستینگ موندگاره...تست هم چند روز نیاز نیست..تو 48 ساعت مشخص میشه سایت چه قدر منابع استفاده میکنه و هاستینگ مورد نظر به شما اعلام میکنه..یا میمونید یا میرید...
اگرسایت رو زیاد بروز نکردی بیخیال بک اپت شو برو همون قبلی رو بیار بالا فوقش دوباره مطالب رو بزار..اگر زیاد بروز کردی که مجبوری 11 رو بپردازی..با این تاپیکی که زدی دیگه عمرا مجانی بک اپتو بهت بدن! اگر هدفت اطلاع رسانی بود هم که کردی... :)
من گیر بک اب بودم پول رو می دادم . فقط برای اطلاع رسانی و کمک به دیگران این تاپیک رو زدم الانم سایتم منتقل شده رو سرور دیگه با همون بک اب قبلی و منتظر هستم دی ان اس ها ست بشه . بعدشم سایت بروز نشه چه طوری قرار است تست شود ؟!!! یک هفته فعالیت مهم نیست درست میشه . مهم اینه که جلوی چنین کارهایی گرفته بشه . من خودم اول از همه گفتم قمصر خودم هستم اما نمی گذارم نفر بعدی تو دام این دوستان بیفته ...
ایشون میومد از خودش دفاع می کرد اصلا شاید من دارم بهش اتهام می زنم !! بعد اینکه ایشون وقتی میگه پلن های پر بازدید و از قبلش بهشون گفتم بازدید چه قدر هست و پلن مورد نظر رو داده من چه کم !؟> من از شما می پرسم هاست پربازدید یعنی چی ؟!!!! هاست پر بازدید با 1200 ای پی دان میشه . مصرف سی پی یو و رم لیمیت میشه ؟!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
من نه قضاوت می کنم نه چیزی فقط یه چیزی دیدم که خیلی جالب بود
http://s6.uplod.ir/i/00866/8w7r1v3nxthl.jpg
این عکسی که قرار دادید عکس یه بنر هستش که برای یه سایت دیگست که ایشون این شخصی که فرمودید وی پی اس گروپ چیه اون داره استفاده می کنه
از همینجا شما می توانید قضاوت کنید دیگه طرف تا چه حد هستش حتی بنرهای دیگر شرکت هارو در سایت شخصیش داره استفاده می کنه
عمق فاجعه خیلی زیاده واقعا تعجب کردم از حرکت این سایت حتی بنرهای که سایت های دیگه زدن اختصاصی هست رو برمیدارن لوگو خودشون رو میزنن روش!
ماها فقط دنبال این هستیم که سرویس ارزان بگیریم رایگان بگیرید ولی کیفیت برامون مهم نیست فقط ارزون باشه طرف هم شخص باشه مهم نیست!
با این هدف که بریم جلو مطمئنا همیشه به مشکل خواهیم خورد وقتی که طرف حسابمون شرکت هم نیست شخص هستش
مشکل خود ماییم نه کس دیگه
ابتدا می بایستی خودمون رو اصلاح کنیم که سرویس ارزون یا رایگان میگریم مایی که از این نوع سرویس ها استفاده می کنیم پس باید پای عواقبش هم بمونیم
با احترام نسبت به همه همکاران و به عنوان عضو کوچکی از این صنف عرض می کنم که مقصر اصلی خود شما هستید
با آرزوی پیروزی برای شما و تمامی همکاران موفق باشید.
سلام حرف شما هم درست است برادر ولی همچین سرویس ارزون و رایگانی ندادن .. پلن هاشون قیمت هاش مثل نود درصد هاستینگ ها هست ...
من براک کیفیت خیلی هم مهمه اصلا تست رو برای سنجش کیفیت می خواستم ... هرچیزی هم قیمتش مشخص هست . سایت با بازدید معمولی مت رو نمیشه ببریم روی هاست دی ال !!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bluehost
سلام
حتی یک هاست معمولی هم میتونه بازدید 1000 تا 3000 نفر رو ساپورت کنه من نمیدونم شما دقیقا چی گرفتید که تا این حد منابع ضعیف بوده اصلا میشه اسمشو هاست گذاشت :|
وقتی یک سرور فروش به خودش اجازه میده اینکارو بکنه به بقیه هم توهین میشه طرف فکر میکنه همه همینجورن
آخه شما که میگی تست باید تست بدی اگه تست نداری بگو ندارم
طرف تست میکنه راضی نیست دیگه دلیلی نداره بخواد پرداخت کنه
شما هم موظفی تا اون مدت که میگی سرویس بدی چه طرف بخواد و چه نخواد (متاسفانه همین کارای بچگانه و آماتور بازی باعث میشه اسم هاستینگ ها خراب بشه) بعد با میگیم بیاید حرفه ای کار کنید مگه با این اوضاع میشه حرفه ای هم کار کرد!
یعنی چی جوابگو نیست باید پول بدی (همش یه دکمه زدن هست unsuspend) که بره بکابپش رو بگیره
واقعا که!
باور کنید من حاضر بودم به جای تست به من بگه یک هفته پولش هم میشه اینقدر ... اصلا این طوری راحت ترم بی منت هست برام .... ولی این کارشون رسما گروکشی بود ...
کاش کمی وجدان و معرفت داشتند می امدند حداقل از خودشون دفاع می کردند ..