خوب عزیز 2 - 3 برابر پول بدی همه جا بری طرف رو سرور یه منشی هم میده :))
نمایش نسخه قابل چاپ
من با دیتاسنتر WorldStream هلند خیلی حال می کنم از لحاظ پورتاش و ساپورت خوبشون
بازم ممنون دوستان
منم با iNicz.Com موافقم چون بعضی ها واقعا دارن پول شهرتشونو میخورن نه خدمات
اینجا اکثرا دارن از هتزنر تعریف میکنن
اونایی که با این دیتاسنتر کار کردن میشه یه لطفی کنن تجربیاتشون رو در اختیار منم بذارن؟؟؟
و اینکه این دیتاسنتر چه نقطه ضعف هایی داره؟؟؟
از WorldStream هم خیلی ها تعریف میکنن
نظرتون در مورد این دیتاسنتر رو هم بگید ممنون میشم :x
بنده با این دیتاسنتر کار نکردم ولی اگه دقت کنید بزرگترین مشکل این دیتاسنتر استفاده از سخت افزار غیز استاندارد هست
تا جایی که اطلاع دارم این دیتاسنتر از سخت افزار دسکتاپ استفاده می کنه ، که البته قیمت خوبی که ارائه میده این مورد رو می پوشونه !
یکی پیدا بشه و بگه من از هتزنر سرور دارم و ناراضی هستم.:71:
بحث خوبي بود
الان هتزنرتصويب شد؟:104:
چیزی به نام بهترین دیتاسنتر نداریم!
بسته به نیاز، بودجه، شرایط تحریم، امکانات، ساپورت و و و ... میتونی بهترین انتخابو داشته باشی!
نیاز به گفتن نیست، هیچ جایی به پای دیتاسنترهای آمریکایی (آمریکا و کانادا) نمیرسه. به نظرتون دلیلی داره که بهترینهای ایران از آمریکا و کانادا سرویس میگیرن ؟! حتی با وجود تحریم ...
Web Hosting Iran
اینا رو ببین کدومشون از هتزنر و نت دایرکت و اینجور آشغال ها سرویس میگیره ؟!
همه یا آمریکا و کانادا هستند، یا هم بنا به دلایلی اوردن رو دیتاسنترهای ایران!
شما اگه از دید مادی به این قضیه نگاه کنید 100% یکی از سرویسهای مفت اروپایی رو انتخاب میکنید.
ولی اگه اینا دیدگاه شما رو داشتند، الان این همه مشتری نداشتند ;) کیفیت و رضایت مشتری براشون بیشتر اهمیت زیادی داره :)
پ.ن: حقیقت تلخه! کسی ناراحت نشه :دی
دوست عزیز این که بهترین دیتاسنترهای دنیا تو آمریکا و کانادا هستن کاملا مشخصه و به قول خودتون نیازی به گفتن نیست اما وجود تحریم خیلی کاربرای ایرانی رو اذیت میکنه, اگه قرار باشه همه با این تحریم کنار بیان و بیخیال دیتاسنترهای اروپایی بشن پس خیلی از امکانات رو از دست میدیم
من نگفتم چیزی به اسمه بهترین دیتاسنتر وجود داره, حتی دیتاسنترهای آمریکایی هم نقطه ضعف های زیادی دارن ولی میخوام بدونم که کدوم یک از این دیتاسنترها این نقطه ضعف ها توشون کمتر دیده میشه
بازم ممنون از راهنماییتون
اگه کسی نظر دیگه ای راجع به این دیتاسنترها داره خوشحال میشم بشنوم
حقیقت اینکه که ممد جان هتزنر با لطف ما تازه مد شده:76: کسی به سمتش نمیرفت. **** ممد تو کلان با اروپا مخالفی و مشکل داری *** کاندا همچین با ایران مشکل نداره!!!! *** مهم اینکه ما ایرانی هستیم و با توجه به شرایط اقتصادی جامعه ما بهترین گزینه هتزنر هستش. ( کیفیت خوب (اپتایم 100%) = قیمت مناسب ) تو یک نفر چون عاشق امریکا شدی ،داری به این ها میگی اشغال :65: میبینی که من هم با اروپا کار میکنم و هم امریکا !! ولی تو یک طرفه نظر میدی :66: