پاسخ : [ توکانت ] سرورهای مجازی ~ آمریکا و اروپا ~ پهنای باند نامحدود ~ ویژه سایت های دانلود
کار شرکت ایشون تایید می شه
پاسخ : [ توکانت ] سرورهای مجازی ~ آمریکا و اروپا ~ پهنای باند نامحدود ~ ویژه سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
سلام من پلان با رم 512 از آمریکا رو میخوام کی می تونید تحویل بدید؟؟؟ و Nttac و ***هم بصورت رایگان راه اندازی می کنید ؟؟؟
زمان تحویل سرویس ها ( اگر مورد خاصی پیش نیاد ) معمولا حداکثر پنج ساعته هست
البته تا به امروز بیشتر سرویس ها طی یک ساعت اول تحویل داده شده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirHosein
کار شرکت ایشون تایید می شه
واقعا خوشحالم که تونستیم با خدماتمون رضایت شما رو جلب کنیم
با سلام
میخواستم ببینم امکان اتصال nttack به میکروتیک وجود داره؟
فکر کنم بعضی از دوستان این کار رو کردند ولی فعلا ما این کار رو نمی کنیم
توصیه می کنم از IBSng استفاده کنید
بابک جان فکر کنم قیمت ها رو اشتباه زدی ماهی 40 رو زدی 20 وبقیه چون میری پرداخت می شه 40
ibs ماهی چند میدین؟
بعد اینکه کاش سرویس 256 رو تا 15 تومان کد تخفیف میزدید ...:-b
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
بابک جان فکر کنم قیمت ها رو اشتباه زدی ماهی 40 رو زدی 20 وبقیه چون میری پرداخت می شه 40
نه ، قیمت ها درست هستند ، فقط شما بعد از زدن کد تخفیف خواهید دید که قیمت کاهش پیدا می کنه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camel_60
ibs ماهی چند میدین؟
بعد اینکه کاش سرویس 256 رو تا 15 تومان کد تخفیف میزدید ...:-b
ممنون
متاسفانه پلان های پایینتر مقدور نیست
در مورد IBSng هم فقط IBSng خالی نیاز دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
متاسفانه پلان های پایینتر مقدور نیست
در مورد IBSng هم فقط IBSng خالی نیاز دارید ؟
مثلا همین 512 با یه ibsng !!!
بعد اینکه 512 که میدید با کد تخفیف 20 تومان با اون 40 تومنی که در سایت هست فرقی که نداره؟
ولی بعد از خریداری امیدوارم سر سرویس راضی باشم چون واقعا از داد مشتری ها من میترسم ...
قصد دادن سرویس وی پــی ان روی لینوکس به همراه IBSng رو دارید ؟
اگر ین طور هست بنده نمی تونم این رو بدم :)
توصیه می کنم از میکروتیک استفاده کنید
منم نظرم میکروتیک هستش نه لینوکس یا ویندوز ...
خواستم بدونم با ibs چقدر میشه این 512