پاسخ : دستورات ارسالی جهت رفع فیلــتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
بنظرتون اگر که شمارش صفحات رو حذف کنم بهتر نیست؟
منظورم قسمت پائین سایت هست که شماره صفحات رو نشون میده
.
اینجوری فقط میخوای صورت جلسه رو حذف کنی ...
بفهمم بد تر باهات برخورد میکنند.
چون مطالب هنوز روی سایت هستند ، پیدا کردن ادرس های قبلی سخت نیست ، ولی اگه میخوای این کار رو انجام بدی روشش اینه که لینک ها رو هم عوض کنی به طور کل . ولی پیشنهاد میکنم این ریسک رو انجام نده .
اولین قدمت این باشه که به هر نحوی شده رفع ***** بشی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
.
اینجوری فقط میخوای صورت جلسه رو حذف کنی ...
بفهمم بد تر باهات برخورد میکنند.
چون مطالب هنوز روی سایت هستند ، پیدا کردن ادرس های قبلی سخت نیست ، ولی اگه میخوای این کار رو انجام بدی روشش اینه که لینک ها رو هم عوض کنی به طور کل . ولی پیشنهاد میکنم این ریسک رو انجام نده .
اولین قدمت این باشه که به هر نحوی شده رفع ***** بشی ...
اگر که بخوام انقدر سختی به خودم بدم خب دامنه جدید میخرم و تمام مطالب رو دایرکت میکنم به دامنه جدید و یه سرویس ip whois protection نصب میکنم و ادامه میدم فک کنم دیگه قید سایت رو بزنم چون سختی ها با این شرایط زیاده و من حوصلشو ندارم
بهترین کار این بود همون اول چنج آدرس میکردین نتیجه بهتری میداد قدرت سایتم منتقل میشد
با حذف شمار صفحات و دسته ها و .... مشکلی حل نمیشه سایت رو با روبات آنالیز و بررسی میکنن و کلمات مورد دار راحت پیدا میشه واسشون.
تموم آهنگ های خواننده های خارج کشور و امیر تتلو رو حذف کنن منم پارسال اینجوری کردن یه ماه و نیم طول کشید تا رفع ***** شدم 600 مطلبم حذف کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
دوستان امروز چندتا آهنگ اونوری به بنده اعلام کردن و من 400 تا اهنگ پاک کردن ولی نمیدونم چرا پیام دادن که
شما تمایلی به همکاری و حذف موارد مجرمانه ندارید وتنها منتظر اعلام تک تک لینکهای مجرمانه از سوی این واحد می باشید که از عهده این واحد خارج است.
حتی میگن
چنانچه ظرف مدت 24 ساعت آتی ، شخصا کلیه محتواهای مجرمانه برداشته نشود پرونده سایت شما مختومه می گردد و اجازه فعالیت مجدد در فضای مجازی به شما داده نمی شود.
شما میگید چکار کنم؟
عزیز اطمینان دارید ایمیل ها از ساماندهی ارسال میشن ؟؟ تا حالا ندیدم ساماندهی اینطوری پیام بده . بعد از 48 ساعت متن ایمیلی که میدن اینطوریه
با سلام و احترام
دستور مسدودسازی نشانی های ذیل از طریق این واحد به جنابعالی ارسال شده است که متاسفانه تا این لحظه این دستورات، اجرا نشده اند.
لذا مقتضی است ضمن مسدودسازی فوری نشانی های ذیل، علت عدم اجرای دستورات را جهت اطلاع دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به این واحد اعلام نمایی
یه چک بفرمایید شاید یکی داره این وسط شمارو مجبور میکنه لینک هارو پاک کنید
با سلام ...
خطاب به استارتر تاپیک :
دوست عزیز ، افراد و وب مسترانی مثل شما که سایت هایی در این زمینه ها رو مدیریت میکنن ، اصولا با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن . ابتدا بیاد هدف خودتون رو از زدن سایت مشخص کنید . بعد باید مطالب رو پس از سنجیدن در سایت خودتون قرار بدید . اگر دوست دارید هر جور مطلب یا موزیکی رو در سایت خودتون نشر بدید ، خب بهترین راه برای شما ، تغییر دادن آدرس و دامین سایت هست . شما میتونید یک آدرس همیشگی برای سایت خودتون در نظر بگیرید و بعد از هر بار شــیلــتر شدن ، سایت خودتون رو به دامین جدید انتقال بدید . اینطوری کیفیت مطالبتون هم پایین نمیاد . اگر بخواید زیاد با مسئولان سر و کله بزنید در نهایت کار خودتون لنگ میمونه ...
موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز اطمینان دارید ایمیل ها از ساماندهی ارسال میشن ؟؟ تا حالا ندیدم ساماندهی اینطوری پیام بده . بعد از 48 ساعت متن ایمیلی که میدن اینطوریه
با سلام و احترام
دستور مسدودسازی نشانی های ذیل از طریق این واحد به جنابعالی ارسال شده است که متاسفانه تا این لحظه این دستورات، اجرا نشده اند.
لذا مقتضی است ضمن مسدودسازی فوری نشانی های ذیل، علت عدم اجرای دستورات را جهت اطلاع دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به این واحد اعلام نمایی
یه چک بفرمایید شاید یکی داره این وسط شمارو مجبور میکنه لینک هارو پاک کنید
سلام بله متاسفانه این ایمیل برای بنده نیومده قبلا ایمیل همچنینی میزدن ولی نمیدونم چرا اینبار...
عزیز چی رو چک کنم تا بفهمم کی داره بنده رو مجبور میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
سلام بله متاسفانه این ایمیل برای بنده نیومده قبلا ایمیل همچنینی میزدن ولی نمیدونم چرا اینبار...
عزیز چی رو چک کنم تا بفهمم کی داره بنده رو مجبور میکنه؟
شما داخل خود سایت رفع ***** پیام میدید بهشون یا از طریق ایمیل ؟
سایتتون رو در رفع ***** ثبت کردید ؟ نتیجه در حال بررسی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
شما داخل خود سایت رفع ***** پیام میدید بهشون یا از طریق ایمیل ؟
سایتتون رو در رفع ***** ثبت کردید ؟ نتیجه در حال بررسی هست ؟
توی سایت رفع فیــلتر مکاتبه میکنم
بله سایت در ساماندهی ثبت هست و نتیجه رو داریم از طریق سایت internet.ir پیگیری میکنیم