باسلام و عرض ادب احترام
نمایندگی هاست نامحدود سی پنل و دایرکت ادمین با قیمت 25هزار تومان ارائه می گردد به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید
ارسال تیکت
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام و عرض ادب احترام
نمایندگی هاست نامحدود سی پنل و دایرکت ادمین با قیمت 25هزار تومان ارائه می گردد به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید
ارسال تیکت
شما همین تاپیک رو مشاهده بفرمایید چقد از همکاران آفر دادن
وقتی در تاپیکی درخواست سرور و یا هاست تست میشه و خیلی از همکاران به راحتی این درخواست رو قبول می کنند چون فقط جنبه مالی براشون مهمه انتظار دارید وضعیت وب هاست در چه حالتی باشه ؟ کاربر درخواست کننده بیاد اینجا به من فروشنده احترام بزاره ؟ من فروشنده خوبی پخش کردم که انتظار برگشت خوبی داشته باشم ؟
وقتی درخواست می کنند که سرویس رو بدین بعدا هزینشو میدم و فروشنده به راحتی تن به این قضیه میده انتظار دارید وضعیت چطور باشه ؟ ایشون هر روز تاپیک جدید باز نکنه ایشون همکاران رو اذیت نکنه ؟
وقتی اکثر فروشنده موضوعات فوق رو رعایت نمی کنند وضعیت همیشه در همین حد میمونه
فروشندگان سن پایین بدون فکر و آینده نگری فقط وضعیت این بازار رو روز به روز خراب تر می کنند
یک زمانی خود بنده می خواستم سرور بگیرم فروشندگان همین انجمن قیمتی که از دیتاسنتر هتزنر می دادن قیمت آلمان بود در صورتی که در پنل ایرانی ثبت میشد و طبیعتا قیمتش کمتر میشد همه هم قیمت های یکسان داشتن ولی حالا داخل یک تاپیک درخواست سرور میری سرور رو از خود دیتاسنتر هتزنر ارزون تر ارائه می کنند
ادامه این روند هیچ خوشایند نیست و مطمئنم خیلی از همین افرادی که در همینجا آفر میدن رو با شکست های بزرگی مواجه میکنه
با سلام و احترام .
bia2host.com با نمایندگی هاست دایرکت ادمین به صورت تضمینی در خدمت شماست .
آدرس صفحه سفارش نمایندگی :
http://bia2host.com/reseller-host-linux-kharej