پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر Singlehop با پورت 1Gbps و پشتیبانی 24 ساعته
خوب دوباره از اقا حسین یک سرور دیگه خریدم !
VPS/VDS2 - Chicago
Ram: 256MB
HDD: 20GB
Bandwidth: 400GB
Price: 12,000 Tooman/month
تا الان سه تا سرور از ایشون خریدم ! واقعا راضی بودم ! همه جوره کار اقا حسین درسته از قیمت و پشتیبانی و خدمات و ...
مرسی حسین جون
مخلصیم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر Singlehop با پورت 1Gbps و پشتیبانی 24 ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
تخفيف عيد نداريد؟
برای میکروتیک هم تخفیف رو اعمال کردم
با همون کد تخفیف میتونید میکروتیک ها رو با 20% تخفیف سفارش بدید
با احترام
پنل اول رو می خواستم . همونطور که دوستمون اول تایپک گفت این مبلغ اندک چقدر است که پهنای باند کمی زیاد شود ؟
و اینکه امشب من می خوام و اینکه ibsng می خوام نصب بشه و یک آموزش سات هم داده بشه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinamsh
پنل اول رو می خواستم . همونطور که دوستمون اول تایپک گفت این مبلغ اندک چقدر است که پهنای باند کمی زیاد شود ؟
و اینکه امشب من می خوام و اینکه ibsng می خوام نصب بشه و یک آموزش سات هم داده بشه !!
سلام
همانطور که در پیام خصوصی هم گفتم آموزش نداریم,
تحویل 1~24 ساعت در حالت عادی طول میکشه
بگید چقدر پهنا رو کدوم پلان میخواید تا قیمت بدم
موفق باشید
واسه ميكروتيك كانفيگ رايگان ميكنيد؟
با سلام
قبلا هم عرض کردم
سرور های میکروتیک فقط روی آفر های زیر ارائه میشند و کانفیگ بصورت رایگان انجام میشه
hamihost -
موفق باشید
ايا ip اضافه ارائه ميشه ؟
سلام
سفارش رو در سایت شما ثبت و پرداخت رو انجام دادم
امیدوارم تا به تعطیلات عید نرسیدیم ok بشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshidtt
سلام
سفارش رو در سایت شما ثبت و پرداخت رو انجام دادم
امیدوارم تا به تعطیلات عید نرسیدیم ok بشه
با تشکر
سلام
از سفارش و پرداخت شما متشکرم ولی نیازی به زدن این پست نبود
تحویل در شرایط عادی یک الی 24 ساعت طول میکشه
موفق و پیروز باشید
درود
دوستان آفر نوروزی با پایان رسید
قیمت ها به قیمت های سابق تغییر یافتند
ارادتمند