آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
نمایش نسخه قابل چاپ
آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
مشکل ایجاد شده از طرف دیتا سنتر بود و بنده اعلام کردم حلش کردن . علتو هم اعلام نکردند به بنده که چی شده یا ... .
جناب mahdi2009 والا سرور شما که ,َُ بود و بعد از اون قضیه که اتفاق افتاد 90% مشتری های قبلی روی سرور اروپا هاست شدن. شما هم نگران نباشید به محض شروع به کار سرور جدید بنده سرور شما رو با اضافه کردن خسارت بهتون تقدیم میکنم . البته وظیف من هست که اینکارو انجام بدم اما فکر نکنید که مقصر اون اتفاق من بودم یا وجدان کاری نداریم . بنده هم روی اون قضیه خیلی متضرر شدم اما وظیفه ی بندست که جبران شدم و حتما اینکارو هم واسه شما انجام خواهم داد.;)
سلام.
اخه جناب حمیدی شما جای بنده من چند روز سرور 40 گیگ دستم بود هی گفتم اینو اپدیت کنید که حتی به 200 هم راضی شدم که دور روز بعدش وی پی اسه دان شد بدیش اینه جواب پی ام و تلفن و هیچی رو هم نمیدین یه اس ام اس برای بنده فرستادین که منم متاسفانه فرداش تونستم خودم رو به نت برسونم. واقعا خودتون حساب کنید من دو ماه و نیمه منتظر سرورم هستم بعدش اومدم دیدم برای سرور تازه تاپیک میزنین خوب اگه موجود هست مال بنده رو حداقل خسارت هم نخواستیم همون یه ماه رو میدادین.(منم دارم سرور میگیرم با این اوضاع اگر مانی بک بکنید خیلی ممنون میشم) بقیه حرفها رو اگر یاهو بودین عرض میکنم.