پاسخ : ایندکس نشدن پست های جدید در گوگل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaeed1371
سلام
پست های جدیدی که در سایت میذاریم
اصلا در گوگل ایندکس نمیشه
آخرین تغییراتی هم که در سایت دادیم این موارد بوده:
1- انتقال هاست سایت از کانادا به ایران
2- همچنین چند روز قبل هم دی ان اس رو یک بار در آروان کلاد و دیروز هم به cloudflare تغییر دادیم.
دیگه هیچ تغییری در قالب و یا ... انجام ندادیم. قبلا هم اندیکس سایت فوق العاده عالی بود.
خطا یا اخطاری هم در گوگل وبمستر نداریم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل سایت ممکنه از کجا باشه
====================================
آپدیت: مشکل سایت ما هنوز پا بر جاست!
آدرس سایت:
http://paris-music.ir/
دو تصویر از گوگل وبمستر:
http://dl1.paris-music.ir/sub/2016/9/ph1.jpg
http://dl1.paris-music.ir/sub/2016/9/ph2.jpg
بزرگترین اشتباه شما انتقال به ایران بود به خیال اینکه سرعت بالا بره در حالیکه وقتی آوردی ایران اگه ببری پشت کلود یعنی انگار نه انگار آوردی ایران
دومین اشتباه شما قرار دادن پشت کلود هست که میشه دور زدن لقمه. یعنی کاربران شما اول میرن آمریکا بعد میان ایران.
بهترین راهکار به شما اینه که یک بار دیگه سایت رو در وبمستر ثبت کنید و پست ها رو منظرم ارسال کنید بعد از مدتی کم کم سایتتون index میشه.
فقط اگر آوردی ایران دیگه نبر پشت کلود! یا برگردون کانادا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed27
بزرگترین اشتباه شما انتقال به ایران بود به خیال اینکه سرعت بالا بره در حالیکه وقتی آوردی ایران اگه ببری پشت کلود یعنی انگار نه انگار آوردی ایران
دومین اشتباه شما قرار دادن پشت کلود هست که میشه دور زدن لقمه. یعنی کاربران شما اول میرن آمریکا بعد میان ایران.
بهترین راهکار به شما اینه که یک بار دیگه سایت رو در وبمستر ثبت کنید و پست ها رو منظرم ارسال کنید بعد از مدتی کم کم سایتتون index میشه.
فقط اگر آوردی ایران دیگه نبر پشت کلود! یا برگردون کانادا
دقیقا حرفت حساب شدس که جوابم ندارم ...
دقیاقا" منم حدود یک ماهه این مشکل شما را دارم و هنوزم حل نشده
تمام این مشکلات از موقعی شروع شد که گوگل الگوریتمشو از 20 سپتامبر آپدیت کرد... ارتباطی هم به کلود فلر یا سرور های داخل و خارج ایران نداره.. من چند تا سایت دارم همشون انگلیسی اند و هیچ کدوم هم روی سروروهای ایران نیستن... ولی همین مشکل ایندکس نشدن را دارم...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naghmesra
دوست عزیز اگر سایتی توی کش گوگل نیاد معنیش چیه؟ و چطوری می شه مشکلو حل کرد؟ ( بعضی سایتامو با این لینک شما که چک می کنم برای من ارور 404 نشون می ده)
درود
نقل قول:
دوست عزیز اگر سایتی توی کش گوگل نیاد معنیش چیه؟ و چطوری می شه مشکلو حل کرد؟ ( بعضی سایتامو با این لینک شما که چک می کنم برای من ارور 404 نشون می ده)
معمولا تمامی صفحات در کش گوگل قرار میگیرند مگر اینکه توسط فایل ربات سایت ، دسترسی بات گوگل به اون صفحه بسته شده باشه که ارور 404 نشون بده. همین طور نمیشه جواب داد باید سایت بررسی بشه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naghmesra
درود
معمولا تمامی صفحات در کش گوگل قرار میگیرند مگر اینکه توسط فایل ربات سایت ، دسترسی بات گوگل به اون صفحه بسته شده باشه که ارور 404 نشون بده. همین طور نمیشه جواب داد باید سایت بررسی بشه.
موفق باشید
سرعت کش شدن تو گوگل چقدر روی سرعت ایندکس شدن تاثیر می گذاره؟
من یکی از سایتهام با وجودی که روزانه و به طور دائم به روز می شه سرعت آخرین کش مروبط 19 نوامبر بود در صورتی که سایت های دیگه تاریخ اخرین کش برای همین امروز بود.. علتی که بعضی سایت ها کش شدنشون اینقدر کنده به خاطر چیه؟
من robots.txt که استفاده می کنم خیلی ساده است ، تقریبا" دسترسی ربات های گوگل را روی همه محتویات باز گذاشتم برای همه سایت ها هم از همین فایل ربات استفاده می کنم..
کد:
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Sitemap: http://website.com/sitemap.xml
درود
نقل قول:
سرعت کش شدن تو گوگل چقدر روی سرعت ایندکس شدن تاثیر می گذاره؟
هر مطلب پس از اینکه در کش گوگل قرار گرفت وارد صف ایندکس می شود.
نقل قول:
من یکی از سایتهام با وجودی که روزانه و به طور دائم به روز می شه سرعت آخرین کش مروبط 19 نوامبر بود در صورتی که سایت های دیگه تاریخ اخرین کش برای همین امروز بود.. علتی که بعضی سایت ها کش شدنشون اینقدر کنده به خاطر چیه؟
سرعت بروزرسانی کش با سرعت کش شدن متفاوته. مطالب جدید طی چه مدتی وارد کش گوگل می شوند؟
نقل قول:
من robots.txt که استفاده می کنم خیلی ساده است ، تقریبا" دسترسی ربات های گوگل را روی همه محتویات باز گذاشتم برای همه سایت ها هم از همین فایل ربات استفاده می کنم..
فایل رباتتون مشکلی نداره و مناسب یک سایت وردپرسی است.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naghmesra
درود
هر مطلب پس از اینکه در کش گوگل قرار گرفت وارد صف ایندکس می شود.
سرعت بروزرسانی کش با سرعت کش شدن متفاوته. مطالب جدید طی چه مدتی وارد کش گوگل می شوند؟
فایل رباتتون مشکلی نداره و مناسب یک سایت وردپرسی است.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
من امروز متوجه یک مساله ای شدم... علتی که بعضی سایت ها با اون لینک شما باز نمی شدن به خاطر فایل روبوت یا مشکل دیگه ای نبود علتش اینه که صفحات اصلی اون سایت ها home page) ها به خاطر شکایت کپی رایت حذف شدن... دقیقا" اون سایت هایی که صفحات اولشون حذف شده بود تو این لینک باز نمی شدن بقیه سایت ها مشکلی نداشتن... حالا اینجا یک سوالی پیش می یاد.. در مورد سایت هایی که صفحات اولشون از گوگل حذف شدن باید صبر کنیم تا مطلب وارد صفحه دوم بشه تا گوگل مطالب جدید را ببینه؟ یعنی این خود به خود سرعت ایندکس مطالب را کم می کنه؟
من متوجه تفاوت این دو تا نشدم می شه لطفا" توضیح بدید؟من یکی از سایت هام وقتی چک می کنم مطالب جدید بعد از 4-5 ساعت توی کش قرار گرفته... برای یک سایت دیگه ام اخرین پست هایی که توی کش هست برای 10 نوامبره یعنی 4-5 روز تاخیر داره ... در صورتی که توی هر دو تا سایت تعداد پست های روزانه و سرعت بروزسانی سایت ها یکیه... تنها تفاوتشون توی عمر دامین هست... سایت اولی که سرعت کش بالا داره عمر دامینش یک ساله... سایت دوم عمر دامین حدود دوماهه ( الان تو مرحله سید باکس گوگله) آیا عمر دامین توی سرعت کش شدن تاثیر داره؟
با این وجود
به صورت دستی ایندکس کنید
چاره ای نیست (:|
سلام مام سایتمون تازه تاسیس هست این مشکل رو داره
حل میشه یا ممکنه مشکلش حاد باشه؟
اسم سایت نیازگرام هست و آدرس سایت:
Niazgram.Com
سلام ، این مشکل رو برای یکی از سایت ها داشتیم (همینجا هم تایپک باز کرده بودم ، بعد از جابجایی سرور سایت این مشکل پیش اومده بود) ، بعد از حدود 1ماه ، وقتی به بخش index status رفتیم ، تمام اون مدتی که این مقدار ثابت مونده بود رو یکدفعه افزایش داده بود ، در واقع پست ها ایندکس میشدن ولی توی بخش وبمستر نشون داده نمیشدن ، حتی مثلا برای 3 هفته که این مقدار همیشه ثابت بود ، اونها هم بصورت صعودی . پلکانی افزایش پیدا کرده بودن. به نظرم تغییراتی ایجاد نکنید و فقط صبر کنید.
موفق باشید.