دوست عزیز اونا یه نامه براتون ارسال میکنن که اونم اداره پست براتون میاره اصلا براشون مهم نیست کجاست و چه شکلی هست چون شما اون ادرس رو تا موقعی که نماد دارین برای عموم به نمایش در میارن
نمایش نسخه قابل چاپ
من باهاشون تماس گرفتم امروز ، مشکل من حل شد ...
فیلم در ژانر spy زیاد میبینی دوست عزیز ؟
نهایت تلاششون برای تائید مکان ارسال نامه از طریق پست هست و قرار ندادن شماره پیگیری مرسوله که شما حتما در آدرس ذکر شده نامه رو تحویل بگیری!!! این چیزی که شما میگی از لحاظ عقلانی و بعد مالی امکان پذیر نیست ...
مثال :
من سه روزه منتقل شدم به آدرس جدید هیچ کدام از همسایه ها هم بنده رو نمیشناسن ! (توی فرهنگ آپارتمان نشینی که تا سه ماه هم اکثرا همدیگه رو نمیشناسن) ، یک مامور به صورت حضوری میاد بلوک بنده و از تمام همسایه ها میپرسه آیا آقای فلانی مدیر سایت فلان در این بلوک و واحد فلان زندگی میکنه ؟
حالا شما فرض کن من اون واحد رو اجاره کردم برای کارم و در روز چند ساعت بیشتر حضور ندارم!!!!! بعد 6 ماه هم بیاد بازم همون برنامه ست !
این پروژه نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار هست بنابراین اگر نیاز به بررسی باشه برای شخصیت های حقوقی این کار شاید انجام بشه ، میگم شاید چون زمان ثبت شرکت هم تا مدت ها خبری ازشون نیست و به صورت شانسی به آدرستون مراجعه میکنند !
دوستان سوال داشتم برایچقدر طول میکشه واینکه بعد این مراحل دیگه هم داره؟
تایید مدارک فیزیکی
در حال بررسی توسط مدیر
وقتی مرسوله به دستشون برسه حد اکثر ۴۸ ساعت طول میکشه چون اینا هروز بعد از ظهر صندوق پستیشون رو خالی میکنن تا پروسه اداری طی بشه زمان بر هست وقتی به مرحله تایید مدارک میرسه یک روز کاری زمان میبره اگر سریع انجام بدهند که ظرف ۳ ساعت انجام میشه برای من ۴ ساعت طول کشید انجام شد