نظرتون در مورد درگاه پارسیان چی هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرتون در مورد درگاه پارسیان چی هست؟
درود...من درگاه مستقیم کار نکردم ولی زریپن پال نسبت به درگاه های واسطه عالیه...
با سلام و احترام
مطابق فعالیت چند ساله و کار با اکثر شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت ، پیشنهاد من با درجه بندی زیر هست :
1 - سامان کیش (پشتیبانی سریع و پاسخگو ، فعال سازی و تحویل حدود 7 روز کاری ، نیازمند ارسال فیزیکی مدارک ، در عین حال پیگیر تمدید قرارداد ، نبود سیستم تیکت آنلاین و پشتیبانی از طریق ایمیل و فکس ، درخواست بازخورد نسبت به خدمات ارائه شده و ...)
2 - به پرداخت ملت (ایجاد و تحویل سریع درگاه حداکثر 3 روز ، پشتیبانی خوب و سریع ، دارای سیستم پشتیبانی آنلاین ، تمدید اتوماتیک قرارداد و ....)
3 - پارسارگاد (پشتیبانی در سطح متوسط ، تحویل بین 5 الی 7 روز ، جدیدا نیاز به ارائه سفته نیست اما قبلا بود ! ، دارای سیستم پشتیبانی آنلاین)
4 - پارسیان (تحویل بین 7 الی 10 روز ، نیازمند ارسال فیزیکی مدارک ، عدم وجود سامانه پشتیبانی آنلاین و تیکت (یا باید فکس بزنید یا ایمیل بدید)
موفق باشید
دوستان منظور از واکنشگر بودن بانک سامان چیه منظور قالب اونه؟
واینکه درباره این درگاه اگه کسی اطلاعات داره توضیح کامل بده
1-ماژول های آماده تقریبا تمام اسکریپت های معروف :
http://mabnacard.com/ipg-connection
با قابلیت سفارش ساخت هر ماژول اختصاصی برای کاربر !
2- پشتیبانی فوق العاده عالی ( فقط با تجربه بین چند psp متوجه این تفاوت خواهید شد )
3- آپ تایم بالا
4- امنیت تبادلات ( کلیه اطلاعات تبادل شده بین هاست و سرور psp با استفاده از الگوریتم های AES کد گذاری میشود )
5- کمترین مغایرت در بین psp های فعال :
http://mabnacard.com/news/201
من از پارسیان ، پاسارگاد ، ملت و سامان درگاه دارم ، همه شون تسویه حساب منظم و پشتیبانی خوبی دارن ... و طوری نیست ک بشه گفت یکی خوب هست یکی بد ، همه خوب هستند .
بشخصه به دلیل عدم پشتیبانی مناسب و سریع ، از درگاهشون دیگه استفاده نکردیم
برای هر چیزی باید زنگ بزنید و در بسیاری موارد نیز حرف خودشونو به کرسی مینشونن
ولی ملت ، سامان ، پاسارگاد واقعا عالی
- - - Updated - - -
منظور از واکنشگرا این هست که با هر وسیله ای که به درگاهشون وصل بشید ، موبایل ، تبلت ، کامپیوتر و .... قالبش بصورت خودکار برای پرداخت کننده تنظیم میشه و بهم ریختگی نداره
از نظر سرعت اتصال واقعا عالی هست ، پشتیبانی ایمیل و بخصوص تلفنی بسیار عالی و بسیار مودبانه برخورد میکنند
در خصوص اینکه چه مدت طول میکشه تا درگاه رو بدن اطلاعی ندارم ، برای ما چون از طرف شرکت شاپرک به PSP ها نامه زده بودند ، خودشون تماس گرفتند و در کمتر از 2 ساعت درگاه رو تحویل دادن
ولی در حالت عادی حدود 10 روز گمونم بکشه چون بایستی مدارک امضا شده و تائید محضری شده براشون ارسال کنید
من هم مبناکارت رو پیشنهاد میدم
مشتریشونم بیشتر بخاطر پیگیریشون در پشتیبانی
برای خودم مشکل فنی پیش اومد که از درگاهشون نمیتونستم استفاده کنم که زنگ زدن و پیگیری و ماژول مورد نیازمو نوشتن و نصب کردن و تحویل دادن
ساعت 7.30 صبح هم پول تو حسابه(روزهای غیر تعطیل)