پاسخ : لطفا تمامی ارایه دهنده گان سرویس ها شرکت کنند (اعلام نظر)
اه ای بحث های تکراری d:
5 ساله هستیم توی این انجمن هر 6 ماه این بحث میاد کو حرف شنوا ؟
زمانی که من سرور مجازی ایران میفروختم سنگین ترین هزینه رو کردم قویترین سخت افزار رو خریدم نزدیک به 20 میلیون تومن با بروزترین تجهیزات... سرور رم 1 رو میدادیم 40 تومن ماشالله بعد 1 سال از اون موضوع بلایی سر سرور مجازی ایران اومد که شد 10 تومن :|
ما خودمون مجبوریم بعضی وقتا قیمتا رو بالا و پایین کنیم .
خود من شخصا اگه آفر مناسب گیرم بیاد میخرم چه مفت باشه چه گرون ولی هم که اینطور نیستن میان جیبشون رو نیگاه میکنن و میگن من 5 تومن میخوام به سرور پول بدم...
امسال خواستیم آفر سرور بدیم نزدیک ب 10 تومن خرج وبسایت و امکانات کردم ولی بعد از گذشت چند ماه میبینم میان یه آفریا واسه سرور اختصاصی میدن آدم خودش شاخ در میاره :|
الانم که میگید صنف ،
الان صنف داریم دیگه زیر نظر اصناف کامپیوتر هستیم.
وی کو نظارت وقتی کسی نمیدونه سرور چیه چرا خودشون رو اذیت کنن میان قیمت ها رو مدیریت کنن.
1- بازار رقابتی هست و کاری برای تعیین قیمت نمی توان کرد
2- تا آگاهی کاربر بالا نرود این میسر به هیچ جا تخم نمی شود
3- هاستینگ در داخل ایران، آن هم در این فروم کلا عاقبت خوشی ندارد
4- پیشنهاد میکنم تا دیر نشده تغییر مسیر دهید و رسته شغلی دیگری انتخاب کنید
سلام
ببخشید که با این جمله شروع شد :
"باز هم یک تاپیک دیگر ...!"
قدیم میگفتیم :
"پنیر مجانی در تله موش یافت میشود"
الان مشتری میگه :
پنیر مجانی میخوام با کیفیت هر کی نتونست یکی دیگه ،تا زیاده هاستینگ هر کی 100 تک تومن ارزان هم داد من از اون ماه بعد رو میخرم و سرور فعلیم هم منتقل میکنم (خودش باید منتقل کنه برام)
قدیم به مشتری میگفتیم :
ارزش اطلاعات و سایتتون !!!
الان مشتری میگه :
5 تومان بیشتر نمیخوام هزینه کنم چون سایتم بازدید خاصی نداره(این که برای همین حداقل چه بازدید باشد چه نباشد چه هزینه هایی باید بشود مهم نیست!!!)
مورد داشتیم در همین انجمن :
سرور دایرکت ادمین - کانفیگ با میزبان - انتقال رایگان - منابع اختصاصی - ترافیک بالا - فقط 20 بیشتر نمیخوام !!!
آفر بوده 19 - بعد همینطوری نزولی تا 12 تومان!!!
آخرشم میان یه دایرکت ادمین نصب میکنن 4 تا پورت را تغییر میدهند که پیغام های تست لاگین کم یا در حد 0 بشه ،میگن کانفیگ انجام شد مشتری میگه به به چه قدر عالی.
بعد مشترک دیگری دایرکت ادمین خام بدون هیچ دستکاری نصب میشود پیغام Brute-Force Attack در دایرکت ادمین دارد میفرماید سرور مشکل دارد !!! کنسل میکند :105: (نتیجه رو راست بودن با مشترک و عدم کلک زدن به وی به اسم کانفیگ)
نمیدانیم بگوئیم اطلاعات مشترک کم هست یا مشترک دوست دارد سر کار گذاشته شود و سرویس نادرست بخرد (به قول دوستان رو دادن به مشترکین - که این جمله کمی ناپسند هست) اما هر چه هست راه حل خاصی ندارد جز فرهنگ سازی ،وقتی مسئولان هنوز اطلاعات کافی ندارند که این صنف چه کاری انجام میدهد ....
که البته این موارد بیشتر مخصوص انجمن و مشتری های اینترنتی هست وگرنه خارج از این موارد هنوز مشکل خاصی ایجاد نشده است و مشتریان با دقت بیشتری و درست خرید میکنند و وفادار تر هستند حتی مشترکی داریم که بعد چندین سال هر چند هفته یک بار حداقل یک ناهار در خدمت وی هستیم و سرویس های جدیدی هم اضافه میکنند و مشاوره میگیرند و روابط روز به روز نزدیکتر از قبل میشود و ...
زیاد خودتان را اذیت نکنید این موارد عادی هست سعی کنید مشترکین با کیفیت را از بی کیفیت خود جدا کنید و در هر دو بازار فعالیت کنید.(هر چند قبول داریم کار سختی هست که در هر دو طرف فعال باشید و آسیبینی نبینید اما کار آزاد همین هست و شغل ما نیز آزاد حساب میشود فقط سعی کنید انسانیت را تا جای ممکن حفظ کنید(که البته همین جمله آخر هم مثل همان رورراست بودن ،خودش آسیب های زیادی میزند))
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
1- بازار رقابتی هست و کاری برای تعیین قیمت نمی توان کرد
2- تا آگاهی کاربر بالا نرود این میسر به هیچ جا تخم نمی شود
3- هاستینگ در داخل ایران، آن هم در این فروم کلا عاقبت خوشی ندارد
4- پیشنهاد میکنم تا دیر نشده تغییر مسیر دهید و رسته شغلی دیگری انتخاب کنید
درود
پاسخ سوال های شما .
1. بله بازار رقابتی است بنده هم جهت جلوگیری از رقابت ناسالم در انجمن عرض کردم . (نیاز به اعلام نظر بود)
2. هم اکنون آگاهی کاربران بالا است ... نیاز به تمامی موارد به صورت با کیفیت همراه با کانفیگ رایگان و... دارند با هزینه های پایین .
3. میبینیم که بسیاری از ارایه دهندگان معتبر در این انجمن در حال رقابت هستند پس احتمالا بازده بالایی دارد بدون بازده کسی وقت خود را الکی هدر نمیدهد . شرکت هایی مانند فراسو هم در این انجمن آفر میدهند و خود
شما هم در انجمن آفر ارایه میدهید
4. کسب و کار بنده مربوط به خود بنده است و تضمیم گیری در هر زمینه برعده خود بنده است ، شما نمیتوانید در ادامه شغل و کسب و کار کسی نظری بدهید . تا زمانی که آگاهی لازم در این مورد ندارید .
درضمن در پاسخ های قبلی عرض کردم مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند و برای بنده این موارد بی تاثیر است و این مورد را فقط جهت برسی خودم عرض کردم . که نظر دوستان را بدانم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
درود
پاسخ سوال های شما .
1. بله بازار رقابتی است بنده هم جهت جلوگیری از رقابت ناسالم در انجمن عرض کردم . (نیاز به اعلام نظر بود)
2. هم اکنون آگاهی کاربران بالا است ... نیاز به تمامی موارد به صورت با کیفیت همراه با کانفیگ رایگان و... دارند با هزینه های پایین .
3. میبینیم که بسیاری از ارایه دهندگان معتبر در این انجمن در حال رقابت هستند پس احتمالا بازده بالایی دارد بدون بازده کسی وقت خود را الکی هدر نمیدهد . شرکت هایی مانند فراسو هم در این انجمن آفر میدهند و خود
شما هم در انجمن آفر ارایه میدهید
4. کسب و کار بنده مربوط به خود بنده است و تضمیم گیری در هر زمینه برعده خود بنده است ، شما نمیتوانید در ادامه شغل و کسب و کار کسی نظری بدهید . تا زمانی که آگاهی لازم در این مورد ندارید .
درضمن در پاسخ های قبلی عرض کردم مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند و برای بنده این موارد بی تاثیر است و این مورد را فقط جهت برسی خودم عرض کردم . که نظر دوستان را بدانم .
از پاسخ من ناراحت نشوید و خود را طرف حرف من ندانید.
متاسفانه بازار هاستینگ ایران اصلا وضعیت دلچسبی ندارد و فکر می کنم همین مورد هم دلیل ایجاد چنین تاپیک هایی است.
اگر آگاهی کاربر بالا باشد، با یک حساب سر انگشتی متوجه می شود که کیفیت بالا، پشتیبانی خوب و پایداری هزینه خواهد داشت.
کسی که یک هاستینگ را اداره می کند نیز انسان هست و قرار هست از این طریق هزینه های زندگی خود را پرداخت کند !
ولی متاسفانه کار به جایی رسیده که بسیاری از همکاران اقدام به زیر فروشی می کنند، یعنی آماده هستند حتی با ضرر هم سرویس دهی کنند!
بگذارید رو راست باشیم، اینکه بگوییم "مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند" کمی دور از منطق هست، وگرنه این مورد برای من و شما ایجاد نگرانی نمی کرد
به هر حال به نظر من راه ساده ای وجود ندارد که از طریق ان بتوان اوضاع این صنف را سرو سامان داد و برای همین پیشنهادم برای دوستان انتخاب رسته شغلی دیگری بود
سری که درد نمیکنه دستمال نبدین از نظر بنده و دوستانم بزارید بفروشن با فروش این نوع سرویس ها یکسری خریدار ها ضرر میکنن ، کسی که میره سروری نزدیک به 40 تومن قیمتش هست رو 6 تومن میخره پس حتما فکر اینو هم کرده امکان داره نابود بشه سرورش . شما اگر صنف هم بزنید هیچ چیزی بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه بزارید خرید و فروش این نوع سرویس ها انجام بشه تا خودشون متوجه بشن چی خریدن به نظرم این نوع خریدار ها رو نباید بزارن بیان تو انجمن و تاپیک بر علیه اون شرکت و یا شخص بزنن چون خودشون 4 چنگولی خریدشون رو انجام دادن