پاسخ : گرفتن مبلغ 1.5 میلیون تومان و طراحی سایت ساده
سلام
قالب رو که دوستان گفتن تقریبا ایده برداری کردن طرح اختصاصی نیستش!
قبلش نمونه کارهاشونو میدین شاید نظرتون عوض میشد:-s
هزینه ای که اصناف گذاشته برای هر ساعت کد نویسی از 80 هزار تومان تا 130 هزار تومانه
اگه دوازده ساعت وقت برای سایتتون گذاشته باشن شکایت به جایی نمیرسه :دی
سلام
باقی نمونه کارهاشونم که در همین حده.
وقتی سایت خودشون بدون کوچترین توجهی به تجربه کاربری طراحی شده و صرفا مطالب برای seo پر کردند ، چه توقعی دارید که سایت خودتون رو به خوبی و زیبایی طراحی کنند؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
قالب ultimate هست ...
کمتر از 50 تومانه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
قالب رو که دوستان گفتن تقریبا ایده برداری کردن طرح اختصاصی نیستش!
قبلش نمونه کارهاشونو میدین شاید نظرتون عوض میشد:-s
هزینه ای که اصناف گذاشته برای هر ساعت کد نویسی از 80 هزار تومان تا 130 هزار تومانه
اگه دوازده ساعت وقت برای سایتتون گذاشته باشن شکایت به جایی نمیرسه :دی
بنده که مجبور به این شدم که از خیر پولم بگذرم و واگذارشون میکنم به خدا بلاخره جای دیگه چند برابرش رو از دست میدن ولی میخوام فرد دیگه ای فریب این سایت رو نخوره و اطلاع رسانی بشه که حتی صنعت و معدن یک ایمیل من رو جواب نداد و حتی تلفتی هم به من پاسخی ندادن که از حق من دفاع کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
قالب ultimate هست ...
کمتر از 50 تومانه .
بله بنده برای مثال عرض کردم
البته یک پیشنهاد هم برای استار عزیز دارم
ایشون با یک طراح حرفه ای اگر مشورت کنند اون عزیز می تونه مشکلات و برطرف کنه ولی خوب بازهم هزینه داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza2288
بنده که مجبور به این شدم که از خیر پولم بگذرم و واگذارشون میکنم به خدا بلاخره جای دیگه چند برابرش رو از دست میدن ولی میخوام فرد دیگه ای فریب این سایت رو نخوره و اطلاع رسانی بشه که حتی صنعت و معدن یک ایمیل من رو جواب نداد و حتی تلفتی هم به من پاسخی ندادن که از حق من دفاع کنند.
اگر در تهران هستید از طریق دادسرای 31 ؛ شکایت خودتون رو مطرح کنید ؛ 100% جواب میده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر در تهران هستید از طریق دادسرای 31 ؛ شکایت خودتون رو مطرح کنید ؛ 100% جواب میده .
متاسفانه تهران نیستم و این سایت هم این مورد رو میدونست و مرتب تکرار میکرد شکایت کن ماهم مدارک برای دفاع داریم. حتی به من میگفت که من کلی با پشتیبانی انلاین سایتشون چت کردم و اینا هزینه داره و برگشت وجه امکان پذیر نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza2288
متاسفانه تهران نیستم و این سایت هم این مورد رو میدونست و مرتب تکرار میکرد شکایت کن ماهم مدارک برای دفاع داریم.
کدوم شهر هستین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کدوم شهر هستین ؟
خوزستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza2288
متاسفانه تهران نیستم و این سایت هم این مورد رو میدونست و مرتب تکرار میکرد شکایت کن ماهم مدارک برای دفاع داریم. حتی به من میگفت که من کلی با پشتیبانی انلاین سایتشون چت کردم و اینا هزینه داره و برگشت وجه امکان پذیر نیست
به نظر بنده شکایت کنید.
حتی اگر پول مهم نیست باز به خاطر شخصیت خودتون که بهش توهین شده شکایت کنید.
اینجور افراد با همینجور گذشت کردن افرادی مثل شما به اینجا می رسند.
اگر وقتش رو دارید حتما پیگیری کنید.