پاسخ : لایسنس وب | لایسنس دایرکت ادمین 10500 تومان ، قیمت ثابت | تحویل سریع ، پشتیبانی 24 ساعته
سلام .
یک لایسنس دایرکت ادمین خریده شد ، دایرکت ادمین هم نصب کردن برامون .
پاسخ : لایسنس وب | لایسنس دایرکت ادمین 10500 تومان ، قیمت ثابت | تحویل سریع ، پشتیبانی 24 ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehransite
آفر فعاله همچنان؟
سلام خدمت شما بله آفر پابرجاهست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام خدمت شما بله آفر پابرجاهست
چندین سوال دارم
چرا قیمت لایسنس دایرکت ادمین شما و لایسنس kvm vr از همه پایین تر هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehransite
چندین سوال دارم
چرا قیمت لایسنس دایرکت ادمین شما و لایسنس kvm vr از همه پایین تر هستش؟
به دلیل بالای سفارشات و تخفیفاتی که ارائه دادن
چه سرویسی مد نظر شماست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
به دلیل بالای سفارشات و تخفیفاتی که ارائه دادن
چه سرویسی مد نظر شماست؟
لایسنس دایرکت ادمین به صورت لایف تایم نیاز هستش
قابل ارائه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehransite
لایسنس دایرکت ادمین به صورت لایف تایم نیاز هستش
قابل ارائه هست؟
سلام خدمت شما لایف تایم با هزینه 200 هزار تومان قابل ارائه هست
فعلا لایف تایم کم تر از این قیمت قابل ارائه نیست
سلام. قیمت ها 100 درصد ثابت هست؟
لایسنس WHMCS بخرم از شما اونوقت تو سایت WHMCS.com ثبت نام کنم شما پرداختشو انجام میدین ایا امکانش هست ؟ میخام مستقیم از WHMCS.com نسخه های اپدیت رو دریافت کنم فراسو هزینه راه اندازه میگیره و تو سایت WHMCS.com پنل نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
لایسنس
WHMCS بخرم از شما اونوقت تو سایت WHMCS.com ثبت نام کنم شما پرداختشو انجام میدین ایا امکانش هست ؟ میخام مستقیم از WHMCS.com نسخه های اپدیت رو دریافت کنم فراسو هزینه راه اندازه میگیره و تو سایت WHMCS.com پنل نمیده
سلام خدمت شما ، لایسنس به صورت ماهانه نیاز دارید یا لایف تایم؟
یک پیشنهاد برای شما داریم