با سلام
بله حق با شماست
بنده عذرخواهی می کنم بابت تاخیری که انجام شد
متاسفانه از صبح یکی از سرورهامون تحت اتک شدیدی بود که مسغول رفع این مورد بودیم
در حال حاضر هم سرویس شما رو داریم نصب می کنیم ! از بابت طولانی شدن پروسه تحویل بسیار عذرخواهی می کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
مسائل مربوط به مشکلات مشتریان را از سایت مطرح کنید و تاپیکتون را خراب نکنید
جنابمددیان و سرورهاشون تایید می شن
مشکلی هم باشه حل می کنند براتون
بعد از یک ماه تست از نظر بنده کیفیت پایین
با تشکر از نظر شما
ممنون می شم لطف بفرمایید و بگید , به چه علتی فکر می کنید کند هست ؟ یعنی چه چیزی باعث شده که فکر می فرمایید سرور های ما کند هست ؟
و یک موردی که داشتم چک می کردم , شما در طی این یک ماه حتی یکبار هم به ما در مورد کندی چیزی نگفتید , نه تیکت و نه در سایر پیام رسان ها !
در صورتی که همون هفته اول رضایت نداشتید و مشکلتون هم حل نمی شد , مبلغ رو به صورت کامل براتون برگشت می دادیم !
البته جسارت نشه و روی حرفم با شما نیست ولی خیلی از افراد , مشکلاتی که خودشون به وجود می ارن رو و باعث کندی سرور می شوند , به گردن سرور های ما می اندازن
یا مثلا از رم 1 گیگ و سی پی یو تک هسته ای 1000 مگاهرتز , فراتر از قابلیتش انتظار دارند
به هر حال ممنون می شم به همه در این مورد بفرمایید
عزیز شما نگاه بفرمایین استفاده شخصی هست و بسیار اندک دسترسی به سرور وسرعت پورت هم که زیاد جالب نبود
البته همونطور هم که گفته بودم در مورد "ایجاد مشکلات" و یا "انتظار بالا" روی حرفم با شما نبود !
قربان سرور شما برای دور زدن سیستم *****ینگ بوده ! و اون هم کانفیگ ما بوده
سیستم شما تقریبا می شه گفت اصلا در طی یک ماه استفاده ای نشده و تمام منابعش تقریبا صفر هست !
اما اینجا دو مساله مطرح می شه
1 - اینکه سرعت اتصال به "سیستم دور زدن *****ینگ" جالب نبوده یا سرعت خود سرور !
(دو مساله کاملا متفاوت هست و از اونجایی که کانفیگ توسط ما انجام شده بود - ممکن بود با توجه به تغییرات مشکل از سمت کانفیگ نسبتا قدیمی ما باشه )
2 - چرا این مساله رو برای پیگیری بیشتر به ما اطلاع ندادید
گفتم استفاده شخصی هست برای وصل شدن به سرور هم سرعت پایین بود البته روزای اول خوب بود اما بعدش کند شد طوری که از سرور دیگه اتصال زدم سرعت پایین بود
استفاده شخصی بوده و نیازی به گفتن نبوده چون فروشنده ها مشکل رو میندازن گردن مشتری به هر حال سرور بنده اینطوری بوده مشکل رو حل کنید ببینم این ماه هم این مشکل رو داره یا نه
با سلام خدمت شما
صرفا جهت شفاف سازی چند مورد :
1- شما مبلغ 12,350 تومان پرداخت کردید ! این رقم , رقم بالایی نیست ولی همین که به ما پرداختش کردید ما وظیفه داریم که به شما سرویس دهی بکنیم
پس لطفا مد نظر داشته باشید , یه هزار تومن , چه 100 هزار تومن و چه بیشتر از شما بگیریم وظیفه سرویس دهی و پشتیبانی داریم
2- شما وقتی هنوز تیکت و یا پیگیری مشکل سرورتون رو انجام ندادید , چطور می فرمایید ما هم مانند سایر فروشندگان مشکل رو به گردن شما خواهیم انداخت !:106:
3- کاش این موارد قبل از اتمام سرویستون می فرمودید که مشکلتون حل می شد ! متاسفانه الان به این شکل نمی تونیم اینکار رو بکنیم
سرویستون هم حذف شده ! می تونیم در صورت تمایل برای ادامه همکاری سرویس جدید خریداری بفرمایید و ما خدمتتون تقدیم بکنیم
در صورتی که در طی 7 روز حتی ثانیه اخر روز 7 ام مشکل داشتید و یا نپسندید یا پولتون رو نیاز داشتید یا هر دلیل دیگه ای , بدون قید و شرط و چون و چرا خدمتتون برگشت می خوره
البته ممکنه ازتون دلیل بپرسیم ولی صرفا کمک در ارتقا کیفیت سرور ها هست , قطعا چه شما دلیل رو بفرمایید , چه نفرمایید هزینه به شما برگشت داده می شه !
حتی شده چندین نفر اوایل روز 8 ام سرویس دهیشون به ما درخواست برگشت وجه دادن و ما مبلغ رو بهشون برگشت دادیم.
و لطفا تمامی دوستانی که از ما سرویس دارند لطفا به مانند اقای امیری فکر نکنند که ما مشکل مشتری رو از سرمون می اندازیم !
قطعا در 40-60 درصد اوقات مشکل از سمت ما هست و اگر پیگیری بکنید , سعی می کنیم که مشکلات رو چه از سمت مشتری باشه و چه از سمت ما حل بکنیم
باز هم خودتون تصمیم گیرنده نهایی هستید و امر , امر خودتون هست
با تشکر