در صورت نیاز به VPS میتونید نگاهی هم به قیمت های Best VPS
داشته باشید .
سرور مجازی آمریکا و هلند با پورت 1 گیگابیت اشتراکی بین وی پی اس ها
نمایش نسخه قابل چاپ
در صورت نیاز به VPS میتونید نگاهی هم به قیمت های Best VPS
داشته باشید .
سرور مجازی آمریکا و هلند با پورت 1 گیگابیت اشتراکی بین وی پی اس ها
یعنی شما خیلی مطمعنید ؟
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server
چک کنید ببینید فقط سایت ما مشکل داره یا همه مینالن ؟
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
میگم دوستان نظرتون چیه توی os به جای لینوکس bsd انتخواب کنم؟
یکم سخته اما آیا واقعاً بهتره ؟
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
میگم دوستان نظرتون چیه توی os به جای لینوکس bsd انتخواب کنم؟
یکم سخته اما آیا واقعاً بهتره ؟
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
فعلاً به پیشنهاد دوستان سرور اختصاصی اقتصادی بهتره با اون Dedicated 06
من هدفم از پست دادن و گرفتن وقت دوستان این بود که بهم یه vps خوب معرفی کنن
اما الان فقط با یه حجم تبلیغاتی روبه روم کرده اند:68:
چه فاکتورهایی رو خود شما وقت انتخواب لحاظ میکنید؟
1. توقع دارید اینجا مرکز فروشندگان خدمات میزبانی هر کس کسی دیگه رو به شما معرفی کنه ؟ این شمایید که باید با در نظر گرفتن پارامتر هایی انتخاب صحیح داشته باشید.
پارامتر هایی مثل لینک آپتایم سرور ها ، قیمت ، مجازی ساز ، میزان منابع اخاصاصی و اشتراکی ، و موارد دیگه.
یک نکته ایی هم به شما بگم ، میزبانی هاست اشتراکی خیلی کار پیچیده و سختی هست که هر کس بهخوبی از عهده اش بر نمی آد ، اما فروختن سرور مجازی بسیار راحت تر و کم مسئولیت تر هست ، اون شرکت یا همکارایی که در زمینه هاستینگ موفق تر هستند ، در زمینه سرور مجازی هم قطعا موفق عمل می کنند.
2. شما سایتت اصلا نیاز به سرور مجازی نداره اون پول رو برای سئو و تبلیغ وکارهای دیگه نگهدار ، فعلا یک هاست خوب جوابت رو می ده.
با تشکر
ادم وقتی رتبه الکسای سایت شما رو می بینه باید خیلی بی انصاف باشه که راهنمایی نکنه ، الان من خودم به شخصه حدود 3 - 4 تا سایت پربازدید رو سرورم هست با ماهی 10 تومان ! حیفم می اد برای اون سایت 500 تومان پول بی زبون رو بریزی تو جیب بعضی از شرکتها .
سرور مجازی خوب داریم ... پردازنده و رم کاملا اختصاصی از ماهی 36000 تومان . با اپتایم شبکه 100 درصد و اپتایم سرور 99.9 (گارانتی)
نظر من اینه که اگه شا میخوای بدون دردسر به کارت برسی و در مورد سایت هات نگرانی نداشته باشی از هاست اشتراکی استفاده کن (اگه سایت پربازدید دارین با فروشنده قبل از خرید حرف بزنید و به توافق برشید ممکنه کمی بهتون گرونتر بدن ولی مطمئنن ارزشش رو داره)
و یا اینکه اگه میخوایید سرور بگیرید با این هزینه بهتره که کمی هم روش بذارید و سرور اختصاصی بگیرید نه مجازی!
ولی بازم میگم اگه تو زمینه مدیریت سرور اصلا تجربه ندارید فعلا از سرور استفاده نگنید چند وقتی سایتتون رو رو هاست اشتراکی بذارید و یک وی پی اس ارزون بخرید و کار کردن باهاش رو یاد بگیرید و وقتی که کامل یاد گرفتید سایتتون رو ببرید روش.
www.irhost.org در خدمت شما هستیم
سلام به نظر من شما از یک سرور مجازی مدریت شده استفاده کن و اگر وارز نداری از آمریکا بگیر چون کیفیت و پورت قوی تری دارند و سعی کن ویـ پـ اسـ که می خرید رم اختصاصی و سی پی یو با لا داشته با شه که این به لود سایت شما کمک می کند .
اگر خواستید من در خدمت هستم . :53:
لیست سرور های اختصاصی مجازی از آمریکا