پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی
جناب عبید خوشحالم که درگاه واسطه راه اندازی کردید براتون ارزوی موفغیت دارم فقط سوالی که دارم این هست که ایا تمامی ماژول ها برای سیستم های مختلف طراحی شده است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
جناب عبید خوشحالم که درگاه واسطه راه اندازی کردید براتون ارزوی موفغیت دارم فقط سوالی که دارم این هست که ایا تمامی ماژول ها برای سیستم های مختلف طراحی شده است؟
باسلام
تشکر از محبت شما
بله قربان اکثر ماژول های پرکاربرد موجود هستند
سپاس
پیشنهاد میکنم حتما با ایشون کار کنید . منصف پیگیر و خوش اخلاق و با نظم تمام شرایط یک همکاری سالم رو داره
سلام به دوستان انجمن
امروز از آقای عبید درخواست درگاه دادم و ایشون کاراشو انجام داد. به جز اخلاق خوبی که دارن چند مورد خوب تو کارشون بود:
- پشتیبانی خوب
- گستردگی ماژول های افزونه پرداخت
از نظر بنده ایشون تایید شده هستند.
با آرزوی موفقیت برای آقای عبید
خدمات هاست سرورشون که عالی بوده کاملا مطمعن هستن ایشون
به به چه اقدام عالى اى. خداروشكر شما از دوستان خوب و مورد تاييد بنده هستيد و ديگه نگرانى هاى موجود در مورد اعتماد به درگاه هاى تازه تاسيس از بين ميره. انشالله به زودى از شما درگاه خواهم گرفت اگر قابل باشم :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ضمن تشکر از جناب عبید
بنده ثبت نام کردم و درگاهم فعال هست، در این اوضاع نابسامان احساس نگرانی بنده بابت درگاه پرداخت خیلی کم شد و از این بابت بسیار خرسندم.
از نکات مثبت همکاری با آقای عبید علاوه بر مورد اعتماد بودن، پشتیبانی خوب در کمال احترام و خوشرویی تمام هست که بسیار این همکاری رو لذت بخش تر میکنه
امیدوارم موفق و پایدار باشید
1 فایل پیوست
دوست عزیز در مروگر سافیرا مشکل داره فونت اینم عکس
فایل پیوست 33719
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
باسلام
تمام بخش های وب سایت؟
ناحیه کاری هم بررسی بفرمایید
افزوده شد: تست نهایی انجام شد خداروشکر به صورت عمومی مشکلی وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
به به چه اقدام عالى اى. خداروشكر شما از دوستان خوب و مورد تاييد بنده هستيد و ديگه نگرانى هاى موجود در مورد اعتماد به درگاه هاى تازه تاسيس از بين ميره. انشالله به زودى از شما درگاه خواهم گرفت اگر قابل باشم
Sent from my iPhone using Tapatalk
محبت دارید جناب
بنده درخدمتم
ان شالله تلاش خواهد شد خدمات روز به روز بهبود پیدا کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maxon
ضمن تشکر از جناب عبید
بنده ثبت نام کردم و درگاهم فعال هست، در این اوضاع نابسامان احساس نگرانی بنده بابت درگاه پرداخت خیلی کم شد و از این بابت بسیار خرسندم.
از نکات مثبت همکاری با آقای عبید علاوه بر مورد اعتماد بودن، پشتیبانی خوب در کمال احترام و خوشرویی تمام هست که بسیار این همکاری رو لذت بخش تر میکنه
امیدوارم موفق و پایدار باشید
سپاس از اعتماد شما کاربرگرامی
هرجایی احساس کردید نیاز به انتقاد هست بنده درخدمتم