پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی فرانسه 4 گیگ رم = 22 هزار تومان ، سرور مجازی ایران 1 گیگ رم 20 هزار تومان ، او وی اچ وب
با سلام ، ترافیک رو برای سایت های فیلم وسریال به چه صورت حساب میکنید؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی فرانسه 4 گیگ رم = 22 هزار تومان ، سرور مجازی ایران 1 گیگ رم 20 هزار تومان ، او وی اچ وب
با سلام سرور به تعداد بالا چطور حساب میکنید ایا تخفیفی ارائه میدیهید یا خیر ؟؟؟
من نیاز به تعداد بالا دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
profosor
با سلام سرور به تعداد بالا چطور حساب میکنید ایا تخفیفی ارائه میدیهید یا خیر ؟؟؟
من نیاز به تعداد بالا دارم
باسلام خدمت شما ، چند سرور نیاز دارید؟
تقریبا برای شروع 25 الی 30 سرور لازم دارم با ترافیک مناسب هاردشون زیاد مهم نیست کم هم باشه مشکلی نداره فقط ترافیک بالا باشه و ای پی هم در حد امکان در رنج های مختلف باشه بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
profosor
تقریبا برای شروع 25 الی 30 سرور لازم دارم با ترافیک مناسب هاردشون زیاد مهم نیست کم هم باشه مشکلی نداره فقط ترافیک بالا باشه و ای پی هم در حد امکان در رنج های مختلف باشه بهتره
میزان منابع مورد نظر رو اعلام کنید
مورد مصرف هم اعلام کنید
از دو رنج با اختلاف قابل ارائه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak--host
با سلام ، ترافیک رو برای سایت های فیلم وسریال به چه صورت حساب میکنید؟
با سلام خدمت شما ، سایت هایی فیلم و سریال شرایط ویژه ایی خواهند داشت
سایتتون رو ارسال کنید ، میزان بازدید و توضیحات هم اعلام کنید تا افر ارائه بشه
یه سرور ایران از ایشون گرفتم تا حالا کیفیت و پشتیبانی کاملا رضایت بخش بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
میزان منابع مورد نظر رو اعلام کنید
مورد مصرف هم اعلام کنید
از دو رنج با اختلاف قابل ارائه هست
مورد مصرف من سایتهای افزایش بازدید یا همون سورف هستند منابع هم در حد مناسب با قیمت مناسب باشند که من بتونم فعالیت داشته باشم تقریبا بیشتر استفاده من از سرور ها بازو بسته شدن سایت بصورت خودکار توسط مرورگر میباشد حالا خودتون حساب کنید که چه منابعی مورد مصرف من باشد کفایت میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
profosor
مورد مصرف من سایتهای افزایش بازدید یا همون سورف هستند منابع هم در حد مناسب با قیمت مناسب باشند که من بتونم فعالیت داشته باشم تقریبا بیشتر استفاده من از سرور ها بازو بسته شدن سایت بصورت خودکار توسط مرورگر میباشد حالا خودتون حساب کنید که چه منابعی مورد مصرف من باشد کفایت میکند
برای بازدید های خودکار سرویس هایی با قیمت مناسب تر قابل ارائه هست
میزان بودجه شما برای این تعداد سرور چقدر خواهد بود؟
بودجه که مناسب هست برای شروع فقط میخوام شما اخرین تخفیف لازم رو برام یا در اینجا یا پ.خ کنید تا اگر بصرفه باشد همه را یکجا تهیه نماییم