پاسخ : موارد مورد نیاز برای راه اندازی یک شرکت هاستینگ حوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamin
کانفیگ سرور رو میدم یه آدم حرفه ای انجام بده بقیه موارد هم فکر کنم بتونم از اینترنت یاد بگیرم.
به جز کانفیگ سرور
چیا میمونه باید یاد بگیرم ؟
مدیریت و مانیتور کردن سرور رو یاد بگیر که بتونی نیاز کاربرات رو برطرف کنی
کار با لینوکس و دستورات لینوکس
مجازی سازی با پلت فرم های مختلف
کار با whmcs
و..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria90
مدیریت و مانیتور کردن سرور رو یاد بگیر که بتونی نیاز کاربرات رو برطرف کنی
کار با لینوکس و دستورات لینوکس
مجازی سازی با پلت فرم های مختلف
کار با whmcs
و..
دمت گرم:)
همینا کافیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamin
سرور مجازی از خارج بگیرم یا از ایران ؟
نیاز به هزینه اضافه نیست
همین خارج بگیرید خوبه.
سلام
به نظر من تو ایران فقط با دو روش میشه موفق شد:
- .نو آوری و ارائه خدمات جدید ارزشمند نسبت به فعالین اون حوزه (که این روش چون نیاز به ایده و خصوصاً اجرا کردن اون ایده داره معمولاً استفاده نمیشه)
- بالا کشیدن مجموعه کاری فقط با پول و پول و پول مثلاً با دو هفته تبلیغ تو تلویزیون و سایر رسانه ها براحتی جزو معروف ترین های یه حوزه میشید.
من اگه بدونم یه هاستینگ جدید هستش که حداقل کنترل پنل کاملاً ایرانی جدیدی در حد cPanel با ظاهر و امکانات متفاوت ارائه میده مسلماً حتی برای تست اون کنترل پنل هم شده میام سمتش ولی وقتی می بینم مثلاً هاستینگ x با هاستینگ y از لحاظ محصولاتی که ارائه میدن هیچ تفاوتی ندارن و فقط تفاوت می تونه در نحوه برخورد اپراتور پشتیبانی باشه چرا باید مثلاً از اون هاستینگی که تازه راه افتاده بخرم؟ یعنی منظورم اینه چه دلیل قانع کننده ای برای من به عنوان یه کاربر ساده برای خرید از یه هاستینگ دو ماه راه افتاده به جای یه هاستینگ قدیمی با بیشتر از پنج سال سابقه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
به نظر من تو ایران فقط با دو روش میشه موفق شد:
- .نو آوری و ارائه خدمات جدید ارزشمند نسبت به فعالین اون حوزه (که این روش چون نیاز به ایده و خصوصاً اجرا کردن اون ایده داره معمولاً استفاده نمیشه)
- بالا کشیدن مجموعه کاری فقط با پول و پول و پول مثلاً با دو هفته تبلیغ تو تلویزیون و سایر رسانه ها براحتی جزو معروف ترین های یه حوزه میشید.
من اگه بدونم یه هاستینگ جدید هستش که حداقل کنترل پنل کاملاً ایرانی جدیدی در حد cPanel با ظاهر و امکانات متفاوت ارائه میده مسلماً حتی برای تست اون کنترل پنل هم شده میام سمتش ولی وقتی می بینم مثلاً هاستینگ x با هاستینگ y از لحاظ محصولاتی که ارائه میدن هیچ تفاوتی ندارن و فقط تفاوت می تونه در نحوه برخورد اپراتور پشتیبانی باشه چرا باید مثلاً از اون هاستینگی که تازه راه افتاده بخرم؟ یعنی منظورم اینه چه دلیل قانع کننده ای برای من به عنوان یه کاربر ساده برای خرید از یه هاستینگ دو ماه راه افتاده به جای یه هاستینگ قدیمی با بیشتر از پنج سال سابقه هست؟
آره حتما نو آوری جزو نکته های اساسی هست.
چند تا هاستینگ هستن خودشون اتاق سرور دارن که خودش خلاقیت حساب میشه
راستی پینگ هم جزو پارامتر های یه هاست خوبه چطوری میشه پینگ یه سایت رو متوجه شد ؟