پاسخ : سوال در مورد resellerclub.com و پیش پرداخت
موقع ثبت نام 95 دلار میگیرند که نمیتونید خرجش کنید. تازگی یک کد تخفیف گذاشته اند که میتوانید 50 دلارش را خرج کنید. پلن هم فقط یکی دارن که قیمتهاش کمی بالاتر از ریسلرکلابه . پشتیبانی توپ . ضمنا پنل مدیریتش قابلیت zone نداره
لیست قیمت:
OpenSRS Domain Service Pricing
قیمتاش حول و حوش 2 دلار با ریسلر کلاب فرق میکنه ؟
به نظرتون این بهتره یا ریسلر کلاب ؟
با این تفاوت در ریسلر کلاب تا اخرین ذره از پو لتو خرج میکنی ؟
لطفا راهنمایی فرمایید کدام بهتر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
موقع ثبت نام 95 دلار میگیرند که نمیتونید خرجش کنید. تازگی یک کد تخفیف گذاشته اند که میتوانید 50 دلارش را خرج کنید. پلن هم فقط یکی دارن که قیمتهاش کمی بالاتر از ریسلرکلابه . پشتیبانی توپ . ضمنا پنل مدیریتش قابلیت zone نداره
لیست قیمت:
OpenSRS Domain Service Pricing
به نظر من توکاو هیچ مزیتی به ریسلرکلاب نداره . امکانات کمتر قیمت بیشتر . پرداخت پول هم در توکاو مشکلتره و هر جور کارتی را قبول نمیکنه.
شما خودتون با کجا کار میکنید ؟
من چون فروشنده نیستم با هیچکدام کار نمیکنم. چند تا دامنه شخصی دارم که از قبل ها (یعنی از وقتی که ایران را خط نزده بودند) روی name.com است. هر وقت گیر بدهند میبرمشان روی ریسلرکلاب
از کجا میفهمند ما ایرانیم ؟ اگه پرداختمون با *** انجام شه و هم چنین ماهیت خودمون مشخص نکنیم میفهمن ؟
کجا را میگید؟ name را؟ اونها اصلا کاری به آی پی شما ندارند. هیچ محدودیتی هم تا حالا قائل نشده اند. ولی اگر بشوند من فورا دم و دستگاهم را جمع میکنم و میرم. چون دامنه حساس است و نمیشود اطلاعات صاحب مالک غلط غولوط باشه. البته name ریسلری نداره و در هر حال برای کار فروش و نمایندگی مناسب نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.amin
آنلاین نیک یکی از بهترین ثبت کننده های دامنه هست و سگش می ارزه به دایرکتی
شوخی جالبی بود :دی
توی اون تاپیک شما گفتین دایرکتی به این دلیل بده که "تمام یا اکثر ریحستار های دمیا با id نامبر کار میکنن در حالی که دایرکتی با ایمیل "
خب مگه ایمیل بجای آی دی استفاده بشه چه عیبی داره که اونرا نقض امنیتی شدید دونستین ؟
نحوه پرداخت اولیه درسته که حتما باید به نام خودمون باشه ویزا کارت ؟