سلام 3.4 روزه گذشته هنوز درخاست تسویه حساب را نزدید چرا !!! بانک ها هم باز هست و تعطیلی هم نیستش تیکت و تلفن هم پاسخ ندادید 1 بار زنگ زدم و 1 دونه هم تیکت زدم پاسخی دریافت نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 3.4 روزه گذشته هنوز درخاست تسویه حساب را نزدید چرا !!! بانک ها هم باز هست و تعطیلی هم نیستش تیکت و تلفن هم پاسخ ندادید 1 بار زنگ زدم و 1 دونه هم تیکت زدم پاسخی دریافت نشد
همچنان 5 روز میگذره نه تلفن نه تیکت پاسخ ندادن و تسویه نشده کسی اطلاع داره خبری ازشون نیست !!!
دوستان من هم تسویه زدم هنوز واریز نشده
الان 3 روز گذشته
نکنه ...؟ خدا نکنه البته
من هم تیکت زدم جواب ندادن
باسلام و عرض تبریک نوروز،
تمامی درخواست ها امروز 7 فروردین ماه ، پرداخت گردید است.
این تأخیر به خاطر تعطیلی تا 5 فروردین ماه بخاطر تعطیلی بانک می باشد و تأخیر 2 روزه ، 6 و 7 فروردین به خاطر طرح و برنامه ای می باشد که قرار بود به شبکه بانکی پیوند داده بشیم و تسویه حساب ها به صورت داخلی و سریعتر انجام شود ، که هنوز در حال پیگیری هستیم که طبق برنامه پیش نرفت که هدیه نوروزی مجموعه تن پی بود که فعلا صورت نگرفته است.
از تمامی پذیرندگان عزیز عذرخواهیم و صمیمانه از شما دوستان پوزش می طلبیم.
سلام چرا درگاه قطع هست ؟
چرا اقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
بله برای من چند روزه قطع هست البته دقیق نمیدونم چند روز اما دیروز متوجه شدم قطع هست تیکتم دادم دیشت کسی پاسخ نداد 5 ساعت پیش پاسخ داد از دیشت خیلی دیر جواب دادن الانم همچنان قطع هست من تراکنشم خیلی کم هست و ازار اذیتیم نکردم و چندین ماهه باهاتون کار میکنم مشکلی نبود تعجب هستم الان چرا اینطور شده باس من
مشکل حل شد توسط پشتیبانی از همون تیکت پیگیری میکنم تشکر