پاسخ : ** سرور های مجازی - کیفیت مناسب همراه با قیمت ویژه - گارانتی برگشت وجه در هر زمان * پرتو سرور **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadi38
با سلام تخفیف ها دائمی هستند؟
سلام. وقت به خیر.
تخفیفی اعمال نشده برای سرویس ها و قیمت، ثابت و دائمی هستش این مقدار.
موفق باشید
پاسخ : ** سرور های مجازی - کیفیت مناسب همراه با قیمت ویژه - گارانتی برگشت وجه در هر زمان * پرتو سرور **
تغییر سیستم عامل مجانی هست یا هزینهای میگیرید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gorzdaran
تغییر سیستم عامل مجانی هست یا هزینهای میگیرید ؟
سلام. وقت به خیر
خیر. هیچ هزینه ای نداره. خودتون هر زمانی و به هر تعدادی که نیاز داشتید میتونید سیستم عامل رو داخل پنل تغییر بدید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز من سرور میکروتیک ورژن 6.32 به بالا نیاز دارم . داخل سیستم عامل ها تون نیست. می تونید بعد از خرید سرور این ورژن رو برام نصب کنید؟ لینک دانلود هم میدم بهتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arian-vp
سلام دوست عزیز من سرور میکروتیک ورژن 6.32 به بالا نیاز دارم . داخل سیستم عامل ها تون نیست. می تونید بعد از خرید سرور این ورژن رو برام نصب کنید؟ لینک دانلود هم میدم بهتون
سلام. وقت به خیر.
داخل سایت، تیکت ثبت کنید تا توضیحات بدم خدمتتون.
موفق باشید
سفارش رم 1 گیگابایت من سرور انگلیس می خوام دارین؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
سلام. وقت به خیر
بله. الان موجوده. در صورت عدم موجود نبودن، سیستم اجازه ثبت سفارش نمیده.
موفق باشید
سلام به دو سرور ایرانی / و اروپا نیاز دارم ! و اینکه میتونید شما تونل بزنید به همدیگه و l2tp , pptp راه اندازی نمایید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
سلام به دو سرور ایرانی / و اروپا نیاز دارم ! و اینکه میتونید شما تونل بزنید به همدیگه و l2tp , pptp راه اندازی نمایید؟
سلام. وقت به خیر
سرور اروپا رو میتونیم تقدیم کنیم. کانفیگ بر عهده خودتون هستش.
موفق باشید
دوست عزیز رد استیشن هست انگلیس؟