پاسخ : تیم امنیتی آشیانه و حمله به سرور های ایرانی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BuyHardware
ببخشید پس من بد متوجه شدم چون فکر کردم کلود فلر رو میگید.
بله من به همان روشی که گفتم ایپی سایت اصلی آشیانه رو میشه درآورد، که هست [46.4.80.186] که سروروشون هتزنر هست.
ولی سوال من اینه شما از طریق کلود فلر به ایپی اصلی نمیرسید ؟ عموما از باگی که خود سایت داره به ایپی سرورو میرسید درسته ؟
منظور شما از فرگ نتورک : globalfrag.com هست ؟
چون این شرکت هم داره از همین سولوشن استفاده میکنه
دقیقا همون شرکت هست .
بنده با استفاده از dig آیپی هارو در میارم . اگر خواستین میتونم خصوصی بهتون بگم . چون کاربرای عمومی جنبه یادگیری ندارن
حتی یکی از بزرگترین سایت های هک دنیا هم در اووردم ایپیشو خیلی روش جالبیه .
روش های دیگه هم داره که هنوز یاد نگرفتم .
بنده توی تعجبم ، میدونید چرا؟
که اصلا چرا دارید درمورد اینترنت ایران صحبت میکنید.
دوستان گرامی زیرساخت ما اینقدر ضعیفه که یه اینترنت معمولی میتونه یه سرورشو داون کنه چه برسه سرور برای دیداس ، تا حالا میدونستید کل پهنای باند ایران توی زیرساخت چقدره؟ برید یه نگا بندازید و با یه دیتاسنتر خصوصی توی اروپا مقایسه کنید کل پهنای باند ایرانو خندتون میگیره
ما توی دیتاسنترامون چیزی به عنوان آنتی دیداس ، یا جلوگیری از دیداس نداریم ، و اگر دیداسی رخ بده ایران اکسس میکنه زیر ساخت.
اینجور بگم براتون شرکت های ارائه دهنده سرور مثلا ، آسیاتک ، پارس آنلاین ، شاتل ، افرا نت و ... که زیر ساختی هستن ، همشون به یه روتر توی زیرساخت وصلن ، زیرساختم ی کوچولو اتک ببینه رو هر سروری به جای اینکه یه فکری برای دفع و جلوگیریش کنن ، سریع ایران اکسس میکنن ، رنج 185 ایران نزدیک به 5 ماه هرشب زیر اتک بود ، هرروز هم ایران اکسس ، این که نشد اینترنت ، ما وقتی تونستیم 1 گیگ نه بیشتر نه6 گیگ هتزنر 1 گیگ پهنای باند خام برای دفع اتک داشته باشیم اون موقع میتونیم بگیم اینترنت ، ما داریم اینترانت استفاده میکنیم دوستان نه اینترنت
اطلاعیه روابط عمومی انجمن آشیانه :
به نام خداوند جان و خرد
همواره و از ابتدای زندگی بشر امنیت یکی از دغدغه های اصلی انسان بوده است و امروزه با گسترش عرصه سایبری و فضاهای شبکه ای لزوم امنیت برای فعالیت در این فضاهای مجازی بیش از پیش احساس می شود. نداشتن امنیت می تواند سلامت و امنیت هر جامعه ای را در معرض آسیب و تهدید قرار دهد. با رشد و توسعه ی روز افزون اطلاعات، یکی از مهمترین دغدغه های فکری استفاده کنندگان اطلاعات، امنیت آن است. بهره گیری از فناوری نظام های اطلاعاتی برای افزایش کارایی و بهره وری مناسب در اغلب زمینه ها به سرعت در حال گسترش است.
مراکز علمی و دانشگاهی، تحقیقاتی، اندیشمندان و محققان و فعالان حوزه امنیت سایبری نقشی مهم در افزایش کارایی نظام های اطلاعاتی و تحقیق و پژوهش امنیت سایبری را در جهان دارا هستند. در این میان گروهها و انجمن های تخصصی و علمی که به صورت عام و گسترده فعالیت می کنند در انتقال آموزش و آگاهی به عموم مردم در حوزه امنیت سایبری نیز دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای هستند.
انجمن آشیانه نیز بر این مبنا، یک فضای پژوهشی و آموزشی در فضای مجازی ایران است که با هدف انتقال آموزش ها و تجربه ها و به اشتراک گذاری آنها به صورت عمومی نقشی را در این تبادل اندیشه و آگاهی بر عهده دارد. این انجمن بدون وابستگی به هیچ ارگان، سازمان و یا دسته و جناح خاص فعالیت داشته، دارد و خواهد داشت و کاربران و مخاطبان انجمن ارزشمندترین سرمایه های انجمن آشیانه است.
شوربختانه افرادی با اهداف ضربه زدن به سابقه و اعتبار آشیانه هر از چندی اقدام به انتشار شایعاتی می کنند که مبنای آنها تنها حساب کاربری افرادی بی دانش و تهی از آگاهی درشبکه های مجازی است که اعتبار خود را تنها در تخریب و تهدید سایرین می دانند.
انجمن آشیانه بر اساس ماده 697 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی حق پیگرد قانونی را از مراجع رسمی قضایی را به دلیل انتشار اکاذیب و تهمت و افترا و نیز نسبت ناروای همکاری با دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را برای خود محفوظ می دارد و آن را از طریق مراجع رسمی مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد.
روابط عمومی انجمن آشیانه به آگاهی می رساند که این انجمن هیچ ارتباطی با گروهها، دسته ها، احزاب و سازمانهای خارجی و داخلی نداشته و ندارد و هر گونه ارتباط را آسیبی مهلک به دانش و اعتبار خود و کاربران انجمن می داند. انجمن آشیانه سیاست فعالیتی خود را تنها بر مبنای تحقیق، آموزش و انتقال دانش و تجربه به صورت عمومی اعلام داشته است.
روابط عمومی انجمن آشیانه
24 شهریور 1395
منبع : تکذییه گروه آشیانه در خصوص شایعات اخیر در فضای مجازی
درود بر همگی ،
دم l8wnl8wn گرم تمامی دیداس های که خوردم رو ایشون لطف کردن زدن :دی
پیدات میکنم جیگر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
اطلاعیه روابط عمومی انجمن آشیانه :
به نام خداوند جان و خرد
همواره و از ابتدای زندگی بشر امنیت یکی از دغدغه های اصلی انسان بوده است و امروزه با گسترش عرصه سایبری و فضاهای شبکه ای لزوم امنیت برای فعالیت در این فضاهای مجازی بیش از پیش احساس می شود. نداشتن امنیت می تواند سلامت و امنیت هر جامعه ای را در معرض آسیب و تهدید قرار دهد. با رشد و توسعه ی روز افزون اطلاعات، یکی از مهمترین دغدغه های فکری استفاده کنندگان اطلاعات، امنیت آن است. بهره گیری از فناوری نظام های اطلاعاتی برای افزایش کارایی و بهره وری مناسب در اغلب زمینه ها به سرعت در حال گسترش است.
مراکز علمی و دانشگاهی، تحقیقاتی، اندیشمندان و محققان و فعالان حوزه امنیت سایبری نقشی مهم در افزایش کارایی نظام های اطلاعاتی و تحقیق و پژوهش امنیت سایبری را در جهان دارا هستند. در این میان گروهها و انجمن های تخصصی و علمی که به صورت عام و گسترده فعالیت می کنند در انتقال آموزش و آگاهی به عموم مردم در حوزه امنیت سایبری نیز دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای هستند.
انجمن آشیانه نیز بر این مبنا، یک فضای پژوهشی و آموزشی در فضای مجازی ایران است که با هدف انتقال آموزش ها و تجربه ها و به اشتراک گذاری آنها به صورت عمومی نقشی را در این تبادل اندیشه و آگاهی بر عهده دارد. این انجمن بدون وابستگی به هیچ ارگان، سازمان و یا دسته و جناح خاص فعالیت داشته، دارد و خواهد داشت و کاربران و مخاطبان انجمن ارزشمندترین سرمایه های انجمن آشیانه است.
شوربختانه افرادی با اهداف ضربه زدن به سابقه و اعتبار آشیانه هر از چندی اقدام به انتشار شایعاتی می کنند که مبنای آنها تنها حساب کاربری افرادی بی دانش و تهی از آگاهی درشبکه های مجازی است که اعتبار خود را تنها در تخریب و تهدید سایرین می دانند.
انجمن آشیانه بر اساس ماده 697 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی حق پیگرد قانونی را از مراجع رسمی قضایی را به دلیل انتشار اکاذیب و تهمت و افترا و نیز نسبت ناروای همکاری با دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را برای خود محفوظ می دارد و آن را از طریق مراجع رسمی مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد.
روابط عمومی انجمن آشیانه به آگاهی می رساند که این انجمن هیچ ارتباطی با گروهها، دسته ها، احزاب و سازمانهای خارجی و داخلی نداشته و ندارد و هر گونه ارتباط را آسیبی مهلک به دانش و اعتبار خود و کاربران انجمن می داند. انجمن آشیانه سیاست فعالیتی خود را تنها بر مبنای تحقیق، آموزش و انتقال دانش و تجربه به صورت عمومی اعلام داشته است.
روابط عمومی انجمن آشیانه
24 شهریور 1395
منبع :
تکذییه گروه آشیانه در خصوص شایعات اخیر در فضای مجازی
دیدید گفتم کار اسراییل هست کسی باور نمیکنه؟ از اولش مشخص بود..o:-)
این قسمت بولد کرده از قسمتهای مورد علاقه منه..اصلا برید تو انجمنشون همه دارند از گل و بلبل و امنیت و صلح حرف میزنند..خبری از اموزش هک و نابودی و نفوز و کرک و شل و دیداس و نرم افزارهای نفوز و ... اصلا نیستا!! اگرم باشه در جهت اموزش و صلح و امنیت به کار میبرند!! :)
به هیچ ارگانی هم وابسطه نیستند اصلا...من تو سایتمون یک نرم افزار 2 مگابایتی تست ویروس اموزشی گذاشتم 24 ساعت نشده فیل ترم کردند..اینا کیلویی مطلب کرک و هک و.. میزارند کسی کاریشون نداره..!!
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
درود بر همگی ،
دم l8wnl8wn گرم تمامی دیداس های که خوردم رو ایشون لطف کردن زدن :دی
پیدات میکنم جیگر .
سلام پیداکردنش سخت نیست توی یک سایت Whois بزنید tehran-gaming.ir ادی مدیر سایت رو برا شما میاره خخخخخ ما که سرور هامونو جهم کردیم دهنه مملکتی رو صاف کرده
فایل پیوست 33448
پاسخ : چه کسانی به وب سایت های ایرانی حمله کردند؟
عجب!
البته استفاده از این نامهای کاربری برای سایرین هم به صورت جعلی ممکنه، هرچند احتمالش خیلی پایین باشه.
نام کاربرهایی که به ایران حمله میکردند:
livechatinc
keyvanik
3245
qio111
cmaxx
alieblise
zarinpalinc
l8wnl8wn
farshadhp
درود
واقعا هدف این افراد چیه!!!
آغاز بدبختی انجاست ک با پرداخت ۲۰ دلار میشه در روند کار یک وب سایت اختلال ایجاد کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
عجب!
البته استفاده از این نامهای کاربری برای سایرین هم به صورت جعلی ممکنه، هرچند احتمالش خیلی پایین باشه.
نام کاربرهایی که به ایران حمله میکردند:
livechatinc
keyvanik
3245
qio111
cmaxx
alieblise
zarinpalinc
l8wnl8wn
farshadhp
سلام خیر شک ندارم که همین سایت tehran-gaming
به بسیاری از این سرور ها حملع کرده
چند ماه پیش برای اینکه سرور های کانتر خودشون رو شلوغ کنند تمامی سرو های ما رو تحت حمله دیداس قرار دادند
شکایت هم کردیم ولی....
http://client.games5.ir/announcements.php?id=6
من برسی کردم خیلی از حملات رو بر روی سرور های گیم بوده که انجام داده شده این یوزر l8wnl8wn
ایمیلش هم همینه l8wn@yahoo.com
!میکرد روزی نام کاربریش رو اینجوری کسی بدست بیاره ؟ طبیعتا نه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
درود
واقعا هدف این افراد چیه!!!
آغاز بدبختی انجاست ک با پرداخت ۲۰ دلار میشه در روند کار یک وب سایت اختلال ایجاد کرد
هدف این افراد به زمین زدم سرور های دیگه برای رشد خودشونه
هدف دیگه ای ندارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Game5
سلام خیر شک ندارم که همین سایت tehran-gaming
به بسیاری از این سرور ها حملع کرده
چند ماه پیش برای اینکه سرور های کانتر خودشون رو شلوغ کنند تمامی سرو های ما رو تحت حمله دیداس قرار دادند
شکایت هم کردیم ولی....
http://client.games5.ir/announcements.php?id=6
من برسی کردم خیلی از حملات رو بر روی سرور های گیم بوده که انجام داده شده این یوزر l8wnl8wn
ایمیلش هم همینه
l8wn@yahoo.com
!میکرد روزی نام کاربریش رو اینجوری کسی بدست بیاره ؟ طبیعتا نه
- - - Updated - - -
هدف این افراد به زمین زدم سرور های دیگه برای رشد خودشونه
هدف دیگه ای ندارند
دوست عزیز بنا به تجربه قبلی که من داشتم شکایت در مورد دیداس در ایران هیچ نتیجه ای ندارد و وقت هدر دادن است
بهتر است شما هم به جا شکایت بازی به فکر امنیت باشید بنده به شخصا ترجیه دادم به کار گیم سرور ادامه ندهم
از این حرفا هیچ چیزی در نمیاد