نوشته اصلی توسط
iHSG
البته من کوچکتر از اینم که در این بحث شرکت کنم ولی فکر کنم خون بودن مشتری ها از این دو دیتاسنتری که قید کردید فقط بر می گرده به سرور های ارزون قیمتی هم که این دیتاسنتر ها در کنار سرور های عالی Premium خودشون می فروشن.
یه جورایی مثل همین اسکریپت xPay یکی از بچه های این انجمن هستش که به دلیل قیمت تمام شده مناسبش (از نظر خیلی ها) کلاً اسم درگاه پرداخت واسطه در ایران خراب شده و دید مردم دیگه به این نوع سایت ها خوب نیست.
وگرنه مطمئناً همین دو دیتاسنتر که می فرمایید سرور های خیلی خوب و عالی هم دارن ولی خب چه کنیم که بعضی افراد دوست دارن با کمترین هزینه به بیشترین سود و درآمد برسن به همین دلیل ارزون قیمت ترین سرور ها رو می خرن و باهاشون مجازی سازی یا هاست اشتراکی راه میندازن و این میشه که وقتی مشتری زیاد میشه چنین مشکلاتی پیش میاد و اکثراً ایرانی ها به پای این دو دیتاسنتر بدبخت رد میکنن که البته تقصیر فروشنده های این انجمن هم هستش چون مثلاً سرور هتزنر خودشون کیفیت نداره به مشتری میگن کلاً هتزنر بدرد نمی خوره بذارید از OVH بهتون سرویس بدم یا بعضی جا ها بالعکس میگن OVH هزار تا مشکل داره و بدرد نمی خوره ولی سرور ما از هتزنر از سری های جدید و پیشرفته هستش که خیلی بهتر از OVH و... خب چرا باید فروشنده کم کاری خودش در خرید بهترین سرور و قطعات رو پای دیتاسنتر بندازه؟ مگه تقصیر دیتاسنتره که مثلاً فلان فروشنده پول خرید بهترین سرور اون دیتاسنتر رو نداره؟