پاسخ : فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر،راهنمایی کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
فقط می تونم اینو بگم ملاک وب هاستینگ تالک ملاک نزار حرفای خودتون هم کاملا متین هستند
:-sمتوجه نشدم قسمت اول حرفتونو ، ملاک نذارم واس وب هاستینگ ؟ یعنی وضعتون ماشالله خوبه ؟ یعنی هاستینگ و سرور دهی اینقدر سود داره ؟ اگه خوبه مارم استخدام کنید پولم ندید ما کار میکنیم براتون :77:
خدارو شکر وضعیت داره به سمتی میره که کارفرما ها برخلاف گذشته که با مدرک گرایی از دانشگاه های رده بالا اقدام به جذب نیرو میکردند ، الان بیشتر به دانش عملی و مهارت ها و توانایی های فرد دقت میکنند و صرفا مدرک از دانشگاه خاص رو مد نظر قرار نمیدن
در حال حاظر هم در هیچ کدوم از دانشگاه های کشور چیزه خاصی به شما آموزش نمیدن که فکر کنید بعد از گرفتن مدرک از این رو به اون رو میشید و دانشی رو بدست میارید که تا الان در آرزو هاتون دنبالش بودید ! برخی مفاهیم پایه ای هم در دانشگاه آموزش داده نمیشه ! از آشنایان بنده بوده کسی که مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه معتبر داشته ولی حتی مودم خونشون هم نمیتونسته کانفیگ کنه و یا حتی ویندوز برای خودش نصب کنه !
البته از این مورد هم نباید گذشت که مدرک دانشگاهی هرچند از دانشگاه های نچندان معتبر نیاز هست و یک شرکت (در صورتی که مایل به کار شرکتی و کارمندی هستید) به کسی بدون هیچ گونه مدرک حتی با دانش بالا کار نمیده (معمولا این طور هست مگر موارد خاص)
شما میتونید از دانشگاه آزاد مدرک خودتون رو بگیرید و سایر معلوماتی که نیاز هست رو از طریق آموزشگاه ها کسب کنید و این طوری یک فرد همراه با مدرک و دانش کامپیوتری هستید که در این زمان میتونید با برخی دانش جویان دانشگاه های درجه یک و نامی که فقط مدرک دارن رقابت کنید و بازار کار رو ازشون بگیرید
البته از این مورد هم نباید گذشت که هنوز که هنوزه خیلی از مردم فقط مدرک از دانشگاه های معتبر را قبول دارند ولی با روندی که الان پیش میره امید هست که در آینده این دسته از مردم هم دست از مدرک گرایی از دانشگاه های خاص بر دارند
ببخشید اگه زیاد بود
الان برو سربازی و بیا.
مهم نیس دیپلمی!!!
مثل زمان ما نیست که من با لیسانس شدم ستوان دوم.
با لیسانس میشی گروهبان یا استوار.توالت شستنت سرجاشه
وقتی رفتی و اومدی،با آزادی تمام و خیال آسوده،زندگیتو معلوم کن
کسایی که قبل دانشگاه میرن خدمت خیلی جلوترن...
حین تحصیل میتونن برن سرکار
تو آزمون های استخدامی بیشتر قبول میشن چون بین درس و آزمونشون وقفه نیوفتاده
ازدواج و....
تو خدمت دوسال وقت داری فکر کنی چی بخونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-rezam
خدارو شکر وضعیت داره به سمتی میره که کارفرما ها برخلاف گذشته که با مدرک گرایی از دانشگاه های رده بالا اقدام به جذب نیرو میکردند ، الان بیشتر به دانش عملی و مهارت ها و توانایی های فرد دقت میکنند و صرفا مدرک از دانشگاه خاص رو مد نظر قرار نمیدن
در حال حاظر هم در هیچ کدوم از دانشگاه های کشور چیزه خاصی به شما آموزش نمیدن که فکر کنید بعد از گرفتن مدرک از این رو به اون رو میشید و دانشی رو بدست میارید که تا الان در آرزو هاتون دنبالش بودید ! برخی مفاهیم پایه ای هم در دانشگاه آموزش داده نمیشه ! از آشنایان بنده بوده کسی که مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه معتبر داشته ولی حتی مودم خونشون هم نمیتونسته کانفیگ کنه و یا حتی ویندوز برای خودش نصب کنه !
البته از این مورد هم نباید گذشت که مدرک دانشگاهی هرچند از دانشگاه های نچندان معتبر نیاز هست و یک شرکت (در صورتی که مایل به کار شرکتی و کارمندی هستید) به کسی بدون هیچ گونه مدرک حتی با دانش بالا کار نمیده (معمولا این طور هست مگر موارد خاص)
شما میتونید از دانشگاه آزاد مدرک خودتون رو بگیرید و سایر معلوماتی که نیاز هست رو از طریق آموزشگاه ها کسب کنید و این طوری یک فرد همراه با مدرک و دانش کامپیوتری هستید که در این زمان میتونید با برخی دانش جویان دانشگاه های درجه یک و نامی که فقط مدرک دارن رقابت کنید و بازار کار رو ازشون بگیرید
البته از این مورد هم نباید گذشت که هنوز که هنوزه خیلی از مردم فقط مدرک از دانشگاه های معتبر را قبول دارند ولی با روندی که الان پیش میره امید هست که در آینده این دسته از مردم هم دست از مدرک گرایی از دانشگاه های خاص بر دارند
ببخشید اگه زیاد بود
از شما هم ممنونم
مدرک مدرک مدرک ... همین کلمه هست که ما رو بدبخت کرده ، یکی نیست بیاد ببینه عاغا تواناییت چقدره ، میتونی اینکارو بکنی ، متیونی فلان کارو انجام بدی ، بعد بیا بگو مدرک
بخدا بنده راضیم اصلا دانشگاه نرم ، برم آموزشگاه ها برنامه نویسی و ... کلا همه چی یاد بگیرم بیام خودم یه کاری استارت بزنم ولی مدرک مانع میشه ، همین که بخای تو یه شرکت پیش پا افتاده هم استخدام بشی مدرکتو بیار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
از شما هم ممنونم
مدرک مدرک مدرک ... همین کلمه هست که ما رو بدبخت کرده ، یکی نیست بیاد ببینه عاغا تواناییت چقدره ، میتونی اینکارو بکنی ، متیونی فلان کارو انجام بدی ، بعد بیا بگو مدرک
بخدا بنده راضیم اصلا دانشگاه نرم ، برم آموزشگاه ها برنامه نویسی و ... کلا همه چی یاد بگیرم بیام خودم یه کاری استارت بزنم ولی مدرک مانع میشه ، همین که بخای تو یه شرکت پیش پا افتاده هم استخدام بشی مدرکتو بیار
اکثرا بخاطر سربازی میرن دانشگاه
وگرنه از لحاظ یادگیری،هیچی نداره!!!هیچی
شما بخوای این کارو بکنی،یعنی دانشگاه نری،بری آموزشگاه،غیبت میخوری تو خدمت.
به نظرم اول بری سربازی بهتره.
یه رفیقی دارم،همسن خودمه
سال ۷۶ رفت خدمت،آخر سر هم موند همونجا تو نیرو هوایی.
الان برا خودش شده سروان،برو بیایی راه انداخته.
حقوق خوب،خونه بهش دادن،مزایا و....
یه زندگی مشتی برا خودش درست کرد
ما که درس خوندم رفتیم دانشگاه ،هیچی به هیچی....
ول معطلیم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
:-sمتوجه نشدم قسمت اول حرفتونو ، ملاک نذارم واس وب هاستینگ ؟ یعنی وضعتون ماشالله خوبه ؟ یعنی هاستینگ و سرور دهی اینقدر سود داره ؟ اگه خوبه مارم استخدام کنید پولم ندید ما کار میکنیم براتون :77:
به نظرم با یه مشاور در این مورد صحبت بکنید خیلی بهتر نتیجه میگرید تا از طرح این سوال در وب هاستینگ تالک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
الان برو سربازی و بیا.
مهم نیس دیپلمی!!!
مثل زمان ما نیست که من با لیسانس شدم ستوان دوم.
با لیسانس میشی گروهبان یا استوار.توالت شستنت سرجاشه
وقتی رفتی و اومدی،با آزادی تمام و خیال آسوده،زندگیتو معلوم کن
کسایی که قبل دانشگاه میرن خدمت خیلی جلوترن...
حین تحصیل میتونن برن سرکار
تو آزمون های استخدامی بیشتر قبول میشن چون بین درس و آزمونشون وقفه نیوفتاده
ازدواج و....
تو خدمت دوسال وقت داری فکر کنی چی بخونی
بعد خدمت کی حوصله داره درس بخونه ؟! لااقل این شور و اشتیاقی که الان داریم و به قول خودمونی حس درس خوندن الان هست دیگه 2 سال عمرمو برم بذارم پای خدمت بعد بیام درس بخونم ؟ واقعا خیلی سخته
اره متاسفانه بردار بنده 25 سالشه و الان تو کردستان هست و دپیلم داره و خودش میگه بهم که اونجا هیچ فرقی با فوق الیسانس نداره و به قول شما توالت شستن سرجاشه و نهایت لیسانسه رو میذارن دژبان !!
اره اینم هست که اونایی که خدمت میرن جلوترن از بقیه ، کمتر جایی پیدا میشه که واسه استخدام پایان خدمتم نخاد..
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
به نظرم با یه مشاور در این مورد صحبت بکنید خیلی بهتر نتیجه میگرید تا از طرح این سوال در وب هاستینگ تالک
مشاور هم همین حرفای دوستان وب هاستینگی رو میگه ، خاستم فقط خودم یه سبک سنگین کنم ببینم چی کار باید بکنم،به هر حال تجربه ی شماها بیشتر از مشاور هست ...
بازم ممنونم از نظرات شما و اینکه وقتتونو گذاشتید:x:53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
اکثرا بخاطر سربازی میرن دانشگاه
وگرنه از لحاظ یادگیری،هیچی نداره!!!هیچی
شما بخوای این کارو بکنی،یعنی دانشگاه نری،بری آموزشگاه،غیبت میخوری تو خدمت.
به نظرم اول بری سربازی بهتره.
یه رفیقی دارم،همسن خودمه
سال ۷۶ رفت خدمت،آخر سر هم موند همونجا تو نیرو هوایی.
الان برا خودش شده سروان،برو بیایی راه انداخته.
حقوق خوب،خونه بهش دادن،مزایا و....
یه زندگی مشتی برا خودش درست کرد
ما که درس خوندم رفتیم دانشگاه ،هیچی به هیچی....
ول معطلیم :))
:78:اینم راهی هست بریم خدمت تموم کنیم بیایم امتحان دانشکده افسری بدیم ،وارد نظام شیم ، الان یه سرهنگ سپاه کاری نمیکنه ماهی 7 ت میگیره ، میشینه اونجا یه امضا میزنه تموم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
بعد خدمت کی حوصله داره درس بخونه ؟! لااقل این شور و اشتیاقی که الان داریم و به قول خودمونی حس درس خوندن الان هست دیگه 2 سال عمرمو برم بذارم پای خدمت بعد بیام درس بخونم ؟ واقعا خیلی سخته
اره متاسفانه بردار بنده 25 سالشه و الان تو کردستان هست و دپیلم داره و خودش میگه بهم که اونجا هیچ فرقی با فوق الیسانس نداره و به قول شما توالت شستن سرجاشه و نهایت لیسانسه رو میذارن دژبان !!
اره اینم هست که اونایی که خدمت میرن جلوترن از بقیه ، کمتر جایی پیدا میشه که واسه استخدام پایان خدمتم نخاد..
آره ولی
الان شما ۱۸ سالته،جوونی،داغی،بنیه ی بالایی داری،سربازیه رو راحت طی میکنی،سختی ای برات نداره.
۲۰ سالت بشه تموم میشه،میری دنبال درس،چرا نشه؟؟
اما اگه بری درس بخونی،۶ سال دیگه اونوقت سربازیه سخت میشه برات!!!
حال و جون ۱۸ سالگی رو دیگه نداری
سختته با لیسانس نگهبانی بدی....
حس کوچیک شدن میکنی.
در هر صورت دوسال الافی
ولی نذار بخاطر سربازی آیندت خراب بشه،بخاطر فرار ازش نرو هر رشته ای تو هر دانشگاهی درس بخون.
It خوبه.
ولی من اگه جای شما بودم میرفتم تاسیسات دریایی میخوندم چون به شدت الان نیاز دارن،رو هوا میزنن،با حقوقای بالا
فارغ التحصیلی ملاک نیست
شما چه تخصصی دارید الان؟
فقط درسها رو پاس کردین یا واقعا دانشجو بودین و دانشی چیزی با خودتون همراه با مدرکتون دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
آره ولی
الان شما ۱۸ سالته،جوونی،داغی،بنیه ی بالایی داری،سربازیه رو راحت طی میکنی،سختی ای برات نداره.
۲۰ سالت بشه تموم میشه،میری دنبال درس،چرا نشه؟؟
اما اگه بری درس بخونی،۶ سال دیگه اونوقت سربازیه سخت میشه برات!!!
حال و جون ۱۸ سالگی رو دیگه نداری
سختته با لیسانس نگهبانی بدی....
حس کوچیک شدن میکنی.
در هر صورت دوسال الافی
ولی نذار بخاطر سربازی آیندت خراب بشه،بخاطر فرار ازش نرو هر رشته ای تو هر دانشگاهی درس بخون.
It خوبه.
ولی من اگه جای شما بودم میرفتم تاسیسات دریایی میخوندم چون به شدت الان نیاز دارن،رو هوا میزنن،با حقوقای بالا
چی بگم والا ... حرفاتون کاملا درسته :(
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
فارغ التحصیلی ملاک نیست
شما چه تخصصی دارید الان؟
فقط درسها رو پاس کردین یا واقعا دانشجو بودین و دانشی چیزی با خودتون همراه با مدرکتون دارید؟
نه دانشجو نیستم که بنده تازه میخام دانشجوی این رشته بشم ،تخصص هم که گفتم تو هر کاری بگین یه سرکی کشیدم ولی تخصص به نظرم محسوب نمیشه که روش حساب وا کرد