پاسخ : ***▅ ▆ ▇[ درگـــاه پرداخت واسط شــــاپرک پــــی | ShaparakPay.Com ] ▇ ▆ ▅***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
togg
دوستان عزیز همانطور که دیدید و نوشتند شاپرک پی در حال انجام امور تکمیلی است قضاوت عجولانه کار درستی نیست شاید بهترین راه حل صبر کردن و یا تسویه زود به زود باشد چه بسیار سایت های درگاهی بودند که شرکت شماره و... داشتند اما در حال حاضر کسی از آنها پاسخگو نیست
قربان ، مولتى يوزر بودن خلاف قوانين هست. در مورد اعتماد سازى ، ميتونن شماره تلفن ثابت + همراه بذارن براى پاسخگويى. حتما نيازى نيست واسه شروع كار شماره ثبت ارائه بشه
پاسخ : ***▅ ▆ ▇[ درگـــاه پرداخت واسط شــــاپرک پــــی | ShaparakPay.Com ] ▇ ▆ ▅***
2 اوپراتور بصورت 24 ساعته در تمامی ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی هستند .
موقتا تا زمان دریافت مجوز رسمی و ثبت شرکت جهت تماس با ما شماره موبایل و سامانه پیامکی نیز اضافه شد .
آقا مبارک باشه
نظر شخصی من برای اعتماد به یک درگاه اینه :
قبل از هرچیز نگاهی به ظاهر سایت کپی نباشه و درج شماره تلفن ثابت الزامیه!
دوم جستجو و نظرات کاربران
سوم سابقه سایت
و در آخر اگر خواستم از درگاهی استفاده کنم سعی میکنم اوایل با مبالغ کم درخواست تسویه بدم و در آینده درخواست هام برسه به 400 و 500 تومن.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
آقا مبارک باشه
نظر شخصی من برای اعتماد به یک درگاه اینه :
قبل از هرچیز نگاهی به ظاهر سایت کپی نباشه و درج شماره تلفن ثابت الزامیه!
دوم جستجو و نظرات کاربران
سوم سابقه سایت
و در آخر اگر خواستم از درگاهی استفاده کنم سعی میکنم اوایل با مبالغ کم درخواست تسویه بدم و در آینده درخواست هام برسه به 400 و 500 تومن.
موفق باشید
بابت راهنمایی شما ممنونم .
تشکر فراروان.