پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود ارزان| 50گیگ 6هزار | 100گیگ 10هزار + با 20% تخفیف ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
بنده نگفتم تیکت ،لطفا تلگرام را جواب بدید ،اگرم که نمیخواید اونجا جواب بدید اعلام کنید
- - - Updated - - -
مشکل من نه با قیمت بود و نه صبر و شکیبایی ایشون مشکل عدم پاسخگویی بود
دوست عزیز ، یعنی پاسحگو نیستن در تلگرام چه ارتباطی داره به این که ازشون خرید نکنن ، شاید ایشون در تلگرام فعال نباشند .
تاپیک دیگران را خراب نکنید .
ایشون تایید میشن !
پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود ارزان| 50گیگ 6هزار | 100گیگ 10هزار + با 20% تخفیف ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
دوست عزیز ، یعنی پاسحگو نیستن در تلگرام چه ارتباطی داره به این که ازشون خرید نکنن ، شاید ایشون در تلگرام فعال نباشند .
تاپیک دیگران را خراب نکنید .
ایشون تایید میشن !
بخشید شما ؟؟؟؟؟
ایشون از همون اول تو تلگرام با من صحبت کردن و فاکتور زدن و فایل های من را منتقل کردن جایی هم نگفتن به من که تو تلگرام پیغام نده بخاطر یه ضعف تو سرویسشون واسه من قابل استفاده نبود و من در خواست بازگشت مبلغ پرداختی را کردم از اون موقع دیگه جواب ندادن
نه اینجا جواب میدن نه اونجا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaserver
با سلام
ضمن تشکر از شما
به اطلاع میرساند پشتیبانی از طریق وب سایت و تیکت صورت میپذیرد و کاربر موظف به ارتباط از طریق سایت میباشد.
ارادتمند
میتونستید تو جواب درخواست من بگید تیکت بزن ، به هر حال اگر راه ارتباطییتون را تلگرام هم گذاشتید باید اونجا هم پاسخگو باشید در غیر اینصورت تلگرامتون را حذف کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
بخشید شما ؟؟؟؟؟
ایشون از همون اول تو تلگرام با من صحبت کردن و فاکتور زدن و فایل های من را منتقل کردن جایی هم نگفتن به من که تو تلگرام پیغام نده بخاطر یه ضعف تو سرویسشون واسه من قابل استفاده نبود و من در خواست بازگشت مبلغ پرداختی را کردم از اون موقع دیگه جواب ندادن
نه اینجا جواب میدن نه اونجا
- - - Updated - - -
میتونستید تو جواب درخواست من بگید تیکت بزن ، به هر حال اگر راه ارتباطییتون را تلگرام هم گذاشتید باید اونجا هم پاسخگو باشید در غیر اینصورت تلگرامتون را حذف کنید
کاربر گرامی
ضمن تشکر از حسن ظن شما ، به اطلاع میرساند برای همیشه از طریق تیکت در ارتباط باشید چرا که مشکل کاربران ما برای ما بسیار حایز اهمیت میباشد.
ارادتمند
عجب و صد عجب از کار ایرانی ها