این همه جو دادن به تاپیک لازمه؟
اتفاقی قرار نیست بیوفته
میرید چهار تا کلمه صحبت میکنید٬ اخرش میگید پست رو پاک میکنم و از این قبیل مسائل در سایتم مطرح نمیکنم
تمام میشه میره
میان میبرنت٬ هشت ماه الاف میشی وکیل بگیر و این حرفا چیه الکی جو میدین
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه جو دادن به تاپیک لازمه؟
اتفاقی قرار نیست بیوفته
میرید چهار تا کلمه صحبت میکنید٬ اخرش میگید پست رو پاک میکنم و از این قبیل مسائل در سایتم مطرح نمیکنم
تمام میشه میره
میان میبرنت٬ هشت ماه الاف میشی وکیل بگیر و این حرفا چیه الکی جو میدین
این یکی فاز انگری برد برداشت :|
تو همچین موقعیت هایی هر شخصی به ترس و لرز میوفته حتی اگر یکه بزن 18 منطقه باشه !!! شما بجای اینکه بیای یک جوری برخورد کنی که طرف خیالش راحت بشه بدتر جو تسو برمیداری :| !!!
دوست عزیز بنده خودم سایت آموزش هک داشتم هیچ اتفاقی برام نیافتاده شماره ای که بهتون تماس گرفته رو توی گوگل بزنید اگر این شماره توی سایت سایبر پلیس بود که خب درسته اگر نبود سرکاریه . اپراتور های داخلی فتا هم نمیتونن به خط شما زنگ بزنن چون داخلی فتا هستند ! پس فقط خط هایی که توی سایت سایبر پلیسه تماس میگیره و اگر هم اینطور بود سعی کنید همکاری کنید باهاشون و یک جوری نیتتون رو بهشون بفهمونید که قصد آموزش نداشتین نیتتون فقط این بوده که بگید فلان زمان همچین مشکلاتی بوده به نظرم اگر در پستتون رعایت میکردید و با کلمات بازی میکردین همچین چیزی پیش نمیومد . انشالله که هیچ اتفاقی نمیوفته :) همه چی به اراده الله بستگی داره
درود ، دوست عزیز در مورد Cyber Police باید چند مورد رو خدمت شما عرض کنیم :
1. یک کارمند یا کارکن پلیس فتا هیچ وقت زنگ نمیزند تا تهدید کند و شما رو بترسوند !
2. اگر واقعاً کار شما درست نباشه به نظر پلیس فتا ، خودشون ادرس شما رو دارند و میتونند به صورت حضوری خدمت شما باشند !
3. از کجا مطمئن هستید فرد مذکور از پلیس فتا تماس گرفته است ؟
4. دوست عزیز اگر شما رو تهدید بکنند ، حتی شما میتونید از ایشون شکایت کنید !
5. اگر به هر مورد از مطالب هک پلیس فتا گیر بده ، باید کلی سایت و انجمن هست که خیلی هاشون مجوز لازمه رو ندارند باید به اون ها هم گیر بده و واسشون احظاریه ارسال کند .
6. دوستان خواهش داریم خیلی مورد رو جدی نگیرید ، اگر مورد جدی بود خودشون میان شما رو به صورت حضوری احضار میکنند :)
7. نگران نباشید و سعی کنید مطالب غیر قانونی جمهوری اسلامی ایران در سایت خود ارسال نکنید .
موفق و سربلند باشید .
سلام دوستان
من امروز رفتم پلیس فتا و از من شکایت کردند و من رو دادگاهی کردند...
چون انتشار محتوای اموزش هک خلاف قوانین بوده (در حالی که اموزش من هک و ضد هک بوده!) من رو دادگاهی کردن (آموزش توسط یه فرد خارجی نوشته شده، توسط آشیانه ترجمه شده و پس از انتشار در ده ها سایت، در سایت من هم منتشر شده)
بگذریم از این همه کتاب ها و نرم افزار های و سایت های اموزش هک در ایران که کسی پیگیری نمیکنه...!
راه حل خلاص شدن از این دردسر چیه؟
رفیق ما رو بخاطر کانال تلگرامش ریختن وگرفتن
۱ - ۲۰ میلیون جریمه بریدن
۲ - ۶ ماه دیگه دادگاه داره
۳- سریال گوشی و .... رو هم برداشتن
بخاطر یک صحفه سازی!!!!!!!!!
خدابه داد برسه
باسلام
به شما بهتره بجای گشتن داخل فضای مجازی به دنبال جواب به یک وکیل مراجعه کنید و و پیگیر مشکل باشید.
موفق باشید
تاپیک بسته شد.