پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و پورت 1GBps - تست یک روزه رایگان - ماهانه 7500 تومان! - گارانتی عود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zambi
محاسبه قیمت hdd متفاوت هست؟
بله
سرور با رم 1 گیگ + هارد 20 گیگ اس اس دی میشه ماه اول 7.500 تومان و از ماه دوم 15.000 تومان
سرور با رم 1 گیگ + هارد 50 گیگ ساتا میشه ماهانه 15.000 تومان
هر گونه سوالی دارید در سایت تیکت کنید جوابگو هستیم.
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و پورت 1GBps - تست یک روزه رایگان - ماهانه 7500 تومان! - گارانتی عود
درود
یک عدد سرور رم 4 با کیفیت به همراه 120 گیگابایت هارد Sata نیاز دارم ، هزینش رو لطفا اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
درود
یک عدد سرور رم 4 با کیفیت به همراه 120 گیگابایت هارد Sata نیاز دارم ، هزینش رو لطفا اعلام کنید
برای ماه اول 26.000 تومان
تمدید از ماه دوم به بعد 32.000 تومان
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps - تست قبل پرداخت - ماهانه 5000 تومان! - گارانتی
سلام . لطفا یک سرور تست بدید
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps - تست قبل پرداخت - ماهانه 5000 تومان! - گارانتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my_name_is_ali
سلام . لطفا یک سرور تست بدید
برای سرور تست در پست اول لینک درخواست هست از طریق لینک درخواست سرور تست اقدام کنید.
یک عدد سفارش بدم رم 3 چقدر طول میکشه تحویل بدین؟
امکان اضافه شدن هارد هم داره؟
سلام.
یه سوال دارم؟
نحوه کار با کنترل پنل سرورهای مجازی چطوری هست ؟
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xomrrod
سلام.
یه سوال دارم؟
نحوه کار با کنترل پنل سرورهای مجازی چطوری هست ؟
مرسی
با سلام خدمت شما
کنترل پنل سرور مجازی میزبان نیک دارای یک رابط گرافیکی پیشرفته و متصل به مجازی سازهای استفاده شده در میزبان نیک میباشد.
با استفاده از این کنترل پنل کاربران قادر خواهند بود :
1 - از طریق iso اقدام به نصب سیستم عامل کنند ( به صورتی که ایپی خودکار برای سرور شما فعال خواهد شد و نیازی به تنظیم شبکه توسط شما نیست )
2 - امکان استفاده از تمپلیت های آماده شده از طرف میزبان نیک برای کاربران گرامی. ( کلیه سیستم عامل ها توسط خود ما نصب و آماده سازی شده است . ) زمان نصب سیستم عامل از 0 تا 100 فقط در 2 دقیقه
3 - امکان خاموش کردن، روشن کردن، تعلیق کردن سرور مجازی
4 - مشاهده میزان استفاده از رم + سی پی یو و پرت شبکه ( مانیتورینگ )
5 - اتصال به سرور از طریق vnc به کنسول در زمانی که دسترسی به سرور از طریق ip وشبکه نیست .
نحوه کار بسیار ساده میباشد به این صورت که به کاربران یک نام کاربری و رمز عبور خواهیم داد و از طریق ان وارد Tace Face سرور مجازی خودشان خواهند شد و در آنجا همه چیز به تفکیک و ساده و روان خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freeacounting
یک عدد سفارش بدم رم 3 چقدر طول میکشه تحویل بدین؟
امکان اضافه شدن هارد هم داره؟
تحویل سرور زیر 15 دقیقه هست !
امکان اضافه کردن هارد وجود دارد.
پس از سفارش تیکت باز کنید و درخواست هارد اضافه کنید
اگه پلان یک رو سفارش بدیم بصورت رایگان مجازی ساز نصب میشه؟
(میخوام یک اسکریپت نصب کنم)