پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
متعصفانه اطلاعی ندارم در این مورد ...
میتونید با استفاده از لینک زیر از بخش مربوطه بپرسین و منتظر پاسخ باشید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f3624f6791c7
- - - Updated - - -
اما به شخصه یادمه ماهانه هزینه 9800 تومان بابت اینترنت نامحدود مخابرات پرداخت میکردم ( سرعت 128 با میانگین سرعت دانلود 20 ) اما توی دو سال اخیر ممکنه کمی تغیرات داشته باشه
اینو هم الان براتون دقیق برسی کردم طبق تعرفه قانونی خود مخابرات شما باید حدودا ماهانه 10 هزار تومان پرداخت کنید ...
http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1...=1&pageid=1448
جدول اول برای سرویس های نامحدود میباشد که سرعت 256 را 14.390 تومان اعلام کرده اند ( کمتر از پانزده هزار تومان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
نت بنده که از مخابرات خراسان رضوی هست واقعا راضی هستم
عید 100گیگ 100هزار تومان خریدم
سرعت 1 مگ هست دانلود شبانه رایگان با سرعت 128 من که افت سرعت تا حالا تجربه نکردم
قطعی داشته ولی افت سرعت نه
منم شکایت کنم؟!@
قطعی هم یک حدی داره که توی قرارداد ذکر شده
دقیق به خاطر ندارم ولی اگر اشتباه نکنم 24 ساعت در ماه یا همچین چیزی بود
بررسی کنید ببینید حد مجاز چقدر هست و اگر قطعی بیشتر باشه بله می تونید شکایت کنید و و خسارت از طرف مخابرات بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
من art1 دارم ، الان چک کردم قیمت رو تغییر ندادن ! اگه شاتل طبق مصوبه عمل می کرد الان قیمت چقدر فرق می کرد ؟!
یه مساله دیگه اینکه تو شهر ما غیر شاتل بقیه isp ها ادمو دیوانه می کنن ، می ترسم شکایت کنم سرویس امو قطع کنن : دی
حداقل 15 درصد باید سرویستون ارزون میشده !
که بدون حساب کردن مالیات و ارزش افزوده شما باید ماهانه 18700 توامن پرداخت کنید به جای 28 هزار تومان ...
---
خوشبختانه هیچ شرکتی نیمتونه از سرویس دهی بی دلیل به شما ممانعت کنه و این یک تخلف هست ...
میتونید با خیال راحت شکایت کنید ...
سلام.
طبق مصوبه ترافیک داخلی رایگان حساب میشه یا خیر؟
شنیدم میگن که قراره ترافیک داخلی رایگان حساب شه البته برای شرکت هایی مثل مخابرات
تنها شرکت دورنا نت بوده که قیمت هاشو اوک کرده . من مخابرات اهواز ام و هیچی ارزون نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حداقل 15 درصد باید سرویستون ارزون میشده !
که بدون حساب کردن مالیات و ارزش افزوده شما باید ماهانه 18700 توامن پرداخت کنید به جای 28 هزار تومان ...
---
خوشبختانه هیچ شرکتی نیمتونه از سرویس دهی بی دلیل به شما ممانعت کنه و این یک تخلف هست ...
میتونید با خیال راحت شکایت کنید ...
چشم ، حتما" بنده هم به سهم خودم مشابه تاپیک شما رو در فروم های دیگه استارت می زنم . تا نقش کوچکی در این مبارزه شما داشته باشم : دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سلام.
طبق مصوبه ترافیک داخلی رایگان حساب میشه یا خیر؟
شنیدم میگن که قراره ترافیک داخلی رایگان حساب شه البته برای شرکت هایی مثل مخابرات
اینو در پست شماره 15 پاسخ دادم ...
اما خیر نامحدود نمیشه هر 3 گیگ دانلود ترافیک داخلی برابر با 1 گیگ از ترافیک شما حساب باید شود ....
به زبان ساده هر 3 گیگی که دانلود کنید فقط 1 گیگ از حجم شما باید کم بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
چشم ، حتما" بنده هم به سهم خودم مشابه تاپیک شما رو در فروم های دیگه استارت می زنم . تا نقش کوچکی در این مبارزه شما داشته باشم : دی
:دی
خوشبختانه این دولت پاسخ های مثبتی به فید بک ها داره میده و اگه حجم اعتراض ها در باره یک موضوع زیاد باشد سریعا پیگیری میکند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اینو هم الان براتون دقیق برسی کردم طبق تعرفه قانونی خود مخابرات شما باید حدودا ماهانه 10 هزار تومان پرداخت کنید ...
http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1...=1&pageid=1448
جدول اول برای سرویس های نامحدود میباشد که سرعت 256 را 14.390 تومان اعلام کرده اند ( کمتر از پانزده هزار تومان)
پس چرا اینترنت مخابرات هزینه 2 برار از ما دریافت میکند ؟؟؟ وای خدا ! چیکار کنم ؟
http://2020.eatc.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%...5%D8%A7%D8%AA/
آیا این ها این حق رو دارند که با این قیمت به ما سرویس ارائه بدند ؟
بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند! #-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
طبق تعرفه قانونی این حق رو ندارن اما بسته به شرایط مکانی میتونن هزینه را تا 20-30 درصد افزایش بدن ... میتونید از خود 2020 بپرسید و اگه به نتیجه نرسیدی از سامانه 195 شکایت کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند! #-o
درسته بر روی سرویس های اکو 1 الی 2 گیگ ترافیک قرار دادن بعد اومدن هزینه رو بالاتر بردن ! خوب شاید مصرف شخص در حدی نباشه که ترافیک رو اصلا نیاز به مصرف داشته باشه این کار باید با هماهنگی با یوزر های مجموعه انجام میشد که یوزر ها درخواست کاهش قمیت دارن یا افزایش ترافیک ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
طبق تعرفه قانونی این حق رو ندارن اما بسته به شرایط مکانی میتونن هزینه را تا 20-30 درصد افزایش بدن ... میتونید از خود 2020 بپرسید و اگه به نتیجه نرسیدی از سامانه 195 شکایت کنید ...
درسته بر روی سرویس های اکو 1 الی 2 گیگ ترافیک قرار دادن بعد اومدن هزینه رو بالاتر بردن ! خوب شاید مصرف شخص در حدی نباشه که ترافیک رو اصلا نیاز به مصرف داشته باشه این کار باید با هماهنگی با یوزر های مجموعه انجام میشد که یوزر ها درخواست کاهش قمیت دارن یا افزایش ترافیک ...
عزیز شرایط مکانی نیست که این تعرفه ها واسه همه به نمایش در میاد و برای همه این تعرفه وجود دارد ! این تعرفه ها ثابت می باشد و متغییر نیست ...
+ اینا نوشتن 128 کیلوبیت در ثانیه که این سرعت دانلود نمیدند ..
موفق باشید .