تقریبا 99,9999 درصد سایت ها ساخته شده ولی چند پیشنهاد
اصلا سمت سایت موزیک نرید
سمت سایت اندروید و فیلم هم نرید
و همینطور تفریحی
ساخت سایت بسته به علایق و مهارت های فردی داره که هر کس اینو درون خودش باید احساس کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
تقریبا 99,9999 درصد سایت ها ساخته شده ولی چند پیشنهاد
اصلا سمت سایت موزیک نرید
سمت سایت اندروید و فیلم هم نرید
و همینطور تفریحی
ساخت سایت بسته به علایق و مهارت های فردی داره که هر کس اینو درون خودش باید احساس کنه
armin.rf و programmer6811 هر دو امضاتون باران وب هست؟!
بله عزیزم شریک و همکارمون داخل سایت هستند ایشون که فکر نمیکنم مشکلی باشهنقل قول:
هر دو امضاتون باران وب هست؟!
سایت چت آنلاین هم تو ایران فک نکنم کسی زده باشه - مثل zopim
درود بر شما کیهان عزیزنقل قول:
چرا دنبال اون سایت ها نرن؟
سایت موزیک رو که فکر میکنم خودتون در جریان باشید رقبا (کوچک و بزرگ) چقدر زیاده .....
سایت اندروید به دلیل وجود مارکت ها و ..... کسی جذب نمیشه ...
سایت فیلم هم مشکلات بزرگی داره به جز سرور و ...
اتفاقا تنها سایتی که خیلی حرفه ای توی ایران وجود نداره همین سایت موزیک هست و فکر میکنم جای پیشرفت توی این کار بسیار زیاده بزرگترین سایتهای موزیک اصلا حرفه ای نیستند و برند خاصی برای موزیک وجود نداره
یکی از دوستان گفت سایت چت آنلاین که سرویسی مثل Zopim ارائه بده . خب منم باهاشون موافق هستم اما اگر کسی میخواد موفق بشه ، باید یه سری امکاناتی رو در چنین سرویسی تعبیه بکنه که کمی اونو متمایز از رقبای دیگه کنه .
این رو تو پست های قبلی هم گفتم اما سعی کنید اگر سایتی رو بالا میارید ، چیز هایی رو داشته باشه که بقیه رقبا حتی از ایجاد اون ویژگی ها عاجز باشن . باید جوری کار کنید که توی میدان رقابت جوری بالا بیاید که بقیه خیلی سخت بتونن به شما برسن . همیشه باید نلاشتون برای بهترین شدن باشه تا کاربران هم جذب بشن ...
بدون شک ایده زیاد هست اما به شخصه اگر من ایده های فرآوانی رو هم داشته باشم ، برای خودم نگهشون میدارم و خودم عملیشون میکنم و هیچوقت نمیام اونا رو به کس دیگه ای بدم . در حال حاضر حتی افرادی هستن که بخاطر ایده پردازی هاشون پول دریافت میکنن . بنابراین خودتون باید برید دنبال این کار . مشورت بد نیست اما برید مطالعه و تحقیق کنید . اینقدر با عشق و علاقه مطالعه کنید که جذب کار هاتون بشید . اونوقت به همون ایده های سازنده و مفید خواهید رسید ...
- - - Updated - - -
من کاملا با نظر این دوستمون موافق هستم ...
خیلی از سایت ها حتی سایت اندروید و فیلم هستن که هنوز سایت خاصی جا نیفتاده تو اون زمینه . برای ساخت یک برند باید ویژگی های بی بدیلی در سیستم شما به کار رفته باشه . خیلی ایده هست که میشه روی سایت موزیک پیاده کرد . شما باید خودتون برید و این ایده ها رو پیدا کنید . همونطور که گفتم اگر کسی چیزی هم داشته باشه ، انحصاری برای خودش نگه میداره ...
دقیقا اما گوگل و موتور های جستجو با برند های ایران کار نمیکنن ...!نقل قول:
اتفاقا تنها سایتی که خیلی حرفه ای توی ایران وجود نداره همین سایت موزیک هست و فکر میکنم جای پیشرفت توی این کار بسیار زیاده بزرگترین سایتهای موزیک اصلا حرفه ای نیستند و برند خاصی برای موزیک وجود نداره
یعنی اگر این شخص بخواد کارشو استارت کنه چیزی حدود 3,000,000 تومان نیاز داره برای کار حرفه ای....