همه اینا قبول، اما چرا هیچ اطلاعی به ما نمیدند. یکی از کارکنانشون اینجا هست و جوابی نمیدند
نمایش نسخه قابل چاپ
همه اینا قبول، اما چرا هیچ اطلاعی به ما نمیدند. یکی از کارکنانشون اینجا هست و جوابی نمیدند
تماس گرفتیم، پیغام شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد میاد.
امیدارم کاربر api بیاد و کمی نگرانی ما رو کم بکنه.
خوب اگه مشکلی هست بیان توضیح بدن آدم هم اینقدر بی مسئولیت!
یه وقت زشت نباشه من از یوگیگ سرویس میلیاردی نداشتم؟ :-$
در جواب استارتر:
با ایمیل شخصی ایشون هم یک تماس بگیرید http://source.domaintools.com/email....;]=transparent
ایمیل هم زدم. جواب نمیدند ...
درود ...
دوستان عزیز و وب مستران محترم . این موضوع حداقل به نظر من جای هیچ شوخی و خنده ای نداره . وضعیت این دوست استارترمون هم وخیم هست ...
خطاب به استارتر عزیز : من شما رو درک میکنم و میدونم این اتفاق ناگهانی افتاده اما خب به غیر از شما تعداد زیادی از دوستان دیگه هم با این مشکل دارن دست و پنجه نرم میکنن . در وهله اول آرامش خودتون رو حفظ کنید و اگر اطلاعات ارزشمندی دارید ، از طریق پلیس فتا و با همکاری دوستانی که میتونن رهگیری کنن ، به صورت قانونی این موضوع رو پیگیری کنید ...
هر شرکت کوچیک یا بزرگی ممکنه به مشکل بر بخوره اما اینکه بی مسئولیتی و بی خیالی خودشون رو به این شکل برای عموم مشتریان و کاربران شرح بدن و نمایان کنن ، خودش بسی جای سوال داره !؟!؟!؟!
در نهایت اگر به هرطریقی زمان هم برای شما مهم هست ، کد ها و api های برنامه خودتون رو عوض کنید و سریعا به یک سرویس دهنده مطمئن نقل مکان کنید . اگر در آمدتون از برنامه هم خوب هست از سرویس دهنده های بزرگ و شرکت های معتبر و بزرگ سرویس بگیرید ...
موفق و پیروز باشید ...
دیگه کم کم باید نگران شد یه کم غیرطبیعی شده دیگه هیچ اطلاع رسانی هم نمیشه . خیلیا از جمله خودم اکانت ویژه فروختن و کاربرا ناراضی میشن
دوستان عزیز فکر کنم دیگه اطلاعات ما پریده باشه:|
ایمیل که جواب نمیدن !
اینجا هم آنلاین میشن چیزی نمیگن !
شماره موبایل ریجستر دامین که اشتباه !
شماره دفترشونم که مسدود شده است!
در یک جمع بندی کلی بنظر من باید هماهنگ کنیم دسته جمعی شکایت کنیم!
از طریق آدرس زیر ببینید کسانی که با شما دارن از یوگیگ استفاده میکنن ببنید چه کسانی هستند
http://www.yougetsignal.com/tools/we...-on-web-server
باید دامنه یا Ip سرورتون رو بهش بدید
- - - Updated - - -
همسایه های بنده سعی میکنم باهاشون تماس بگیرم
کد HTML:
dl.3dha.ir
dl.amvaaj.com
dl.app3.ir
dl.coolgames.ir
dl.downloadgozar.ir
dl.hastimovie.ir
dl.my-film.ir
dl.negahdl.com
dl.papergate.ir
dl.pazelmusic.ir
dl1.ponato.com
dl2.myava.ir
download.persiantoon.org
h3.alldriver.ir
h3.android-game.ir
jozvehamoon.ir
my.papergate.ir
ns3.ugig24.com
plusdl.ir
point.2015paper.ir
s1.gilphone.ir
service.machinesoft.ir
یکی از اقوام ما تو رشت، رفته اونجا و مثل اینکه آدرسشونم اشتباست.
من دارم الان میرم رشت برای پیگیری. اطلاعاتمون برنگرده زندگی ما نابود میشه