درود
هر آی پی از دسترس شما خارج شد کافیست یک مراجعه یا یک ایمیل انجام دهید
در مواقع ایمیل دیر به نتیجه میرسید ولی حضوری زود به نتیجه میرسید
شب بخیر
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه خواستن ،برید پشت گوش نندازید
شاید کار خاصی هم نباشه ولی وقتی میبینن دیر اومدید یا نیومدید،گیره بیخود میدن وقت خودتون تلف میشه.
از رفتن که باید رفت شاید از سوی کاربران شما تخلفی رخ داده و میخوان همکاری کنید. نرید میوفته گردن خودون.
اما مسئله همونطور که در پست #20 عرض کردم رو درست مدیریت کنید.
از بابت تخلف شک نکنید هیچ تخلفی انجام نشده و 10000000000 درصد سر این موضوع مطمئنیمنقل قول:
از رفتن که باید رفت شاید از سوی کاربران شما تخلفی رخ داده و میخوان همکاری کنید. نرید میوفته گردن خودون.#20
اما مسئله همونطور که در پستعرض کردم رو درست مدیریت کنید.
- - - Updated - - -
۲ سال و ۴ ماه پیش هم تماس گرفتند اما نرفتیم و اتفاقی هم نیوفتاد !
درود
حتما برید و پروندتون رو ثبت کنید
موفق باشید
برو نگران نباش
منم اول ترس داشتم ولی رفتم چیزی نبود
خخخخخ
سلام
این شماره رو نمی دونم اما یه بار از سازمان بسیج با بنده تماس گرفتن و من جایی بودم نتونستم بردارم کسی هم نبود برداره یه شماره معمولی تهران هم بود اما هر چی با هر دستگاهی تماس میگرفتم میگفت چنین شماره ای در شبکه وجود نداره تا اینکه از 118 قضیه رو پرسیدم گفت اکثر سازمان و ارگان های دولتی دارای شماره های یه طرفه ای هستن که فقط خودشون تماس میگیرن و شما نمی تونی تماس بگیری و جالب تر اینکه قشنگ بهم گفت این شماره مال کدوم بخش بسیج هست که فهمیدم دانش آموزی بوده.
خلاصه منظورم اینه که من جای شما بودم تا 100 درصد از صحت شماره و اینکه دقیق از کجا تماس گرفته شده مطمئن نمیشدم هرگز نمیرفتم.
از کجا میدونید اتفاقی نیفتاده؟!
یک پرونده ممکنه ماه ها یا سالها پاس کاری بشه و حکم غیابی بدن و بعدها شما ازش مطلع بشید.
بزارید یک نمونه دیگه بگم.
یک روز مدیر شرکتی که باهاشون کار میکردم رو گرفتن. یعنی احضارش کردن با وثیقه آزاد شد.
البته مربوط به سال 90(اوایل کار پلیس فتا) علت: تو سیستم وبلاگدهیش یکی اومده وبلاگ ساخته. و شماره کلی دختر ریخته داخلش به عناوین .... و.... بعد پلیس فتای محترم ارومیه اومده از blogname.domain.ir هویز گرفته و طبیعتا نام شرکت رئیس ما بود دیگه و ایشون رو به جرم زدن القاب فلان و بمان و بازی با آبروی نوامیس مردم از سوی دادگاه ارومیه محاکمه غیابی شد. وقتی پلیس فتا و کارشناس مورد درخواست مدیر شرکت از سوی دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار دادن تازه فهمیدن. ساب دامنه هویزش دامنه اصلیه دی: بله دیگه بهمین سادگی. حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردن و بعد با ارائه آی پی سازنده وبلاگ دستگیر شد که ظاهرا از همکلاسیهای اون خانم ها بوده ولی چون بهش بها نمیدادن اومده . اینکارو کرده
- - - Updated - - -
021-818oooo1 سایبری تهران