پاسخ : اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت
سلام
طرح خوبیهولی برا من نه.برا اکثر کاربرا فکر کنم اگه دوتا سیم کارت همراه وال و ایرانسل رو گوشی شون باشه خیلی بهتره.برا تماس ها از همراه اول استفاده کنید اگه کسی هم شمارش ایرانسل بود با خط ایرانسل تون باهاش تماس بگیرین.برا اینترنت هم که ایرانسل خیلی بهتره.من با 4g با سرعت خیلی بالا دارم استفاده می کنم.
بهتره هر دو سیم روی گوشی تون باشه و از مزایای هرد همزمان استفاده کنید.
روز خوش
دوستان فقط از یه اپراتور به اپراتور دیگه منتقل خواهید شد شماره هیچ تغییری نمیکنه
چرا میگید 10 سال پیش خریدیم و اون تو فلان اپراتور مال کسه دیگست و....
سلام
این طرح از خیلی وقت پیش باید عملی میشد ،ولی طرحی هست که خیلی از افراد جامعه ازش استقبال خواهند کرد.
این طرح موجب میشه رقابت بین اپراتور ها بیش از پیش بشه ، طرح های تشویقی زیاد تر میشه ، و...
با اجزائی کردن این طرح همراه اول پیام های تبلیغاتیش رو کمتر کرده بطوری که در 2 روز گذشته تقریبا هیچ پیام ارزش افزوده (طنز ، فال ، و...) بر روی سیم کارت همراه اول دریافت نشده.
امدواریم این طرح باعث بشه برخی سرویس ها مثل پیام های ارزش افزوده ، از اپراتور ها جمع بشه.
بله بنده هم در صورتی که اپراتور همراه اول برخی سرویس هاش مثل سرویس پیام ارزش افزوده رو جمع نکنه به ایرانسل تغییر اپراتور خواهم داد.
اینم بگم فکر میکنم اپراتور ایرانسل در این طرح پیروز باشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah.com
سلام
این طرح از خیلی وقت پیش باید عملی میشد ،ولی طرحی هست که خیلی از افراد جامعه ازش استقبال خواهند کرد.
این طرح موجب میشه رقابت بین اپراتور ها بیش از پیش بشه ، طرح های تشویقی زیاد تر میشه ، و...
با اجزائی کردن این طرح همراه اول پیام های تبلیغاتیش رو کمتر کرده بطوری که در 2 روز گذشته تقریبا هیچ پیام ارزش افزوده (طنز ، فال ، و...) بر روی سیم کارت همراه اول دریافت نشده.
امدواریم این طرح باعث بشه برخی سرویس ها مثل پیام های ارزش افزوده ، از اپراتور ها جمع بشه.
بله بنده هم در صورتی که اپراتور همراه اول برخی سرویس هاش مثل سرویس پیام ارزش افزوده رو جمع نکنه به ایرانسل تغییر اپراتور خواهم داد.
اینم بگم فکر میکنم اپراتور ایرانسل در این طرح پیروز باشه ...
همراه اول که با یه تلفن ساده همه پیام ها حذف میکنه برای خطتون
من ایرانسل هم دارم روزی ۱۰ تا پیام ارزش افزوده میاد ولی الان ۱ سالی هست که از همراه اول یک پیام ناخواسته هم دریافت نکردم
On My Phone
دقیقا از ساعات اولیه اجرای این طرح به صورت آنلاین درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول و از ایرانسل به رایتل دادم (دو خط مجزا-به دلیل مزاحمت های بیش از اندازه ایرانسل و مشکلات آنتن دهی) .
5 6 روز اول در قسمت پیگیری سایت هر دو اپراتور با پیغام خطا مواجه میشدم . نهایتا در سایت رایتل با پیامی مواجه شدم مبنی بر اینکه درخواستی برای شماره مد نظر ثبت نشده ! در صورتی که پیامک تایید به خط ایرانسل آمده بود و خط هم غیرفعال شده و در حال حاضر غیرفعال است .
در سایت همراه اول هم در قسمت پیگیری پیغام "ترابرد با موفقیت انجام شده" ظاهر می شود . با گذشت نزدیک به 2 هفته هنوز نه سیم کارتی ارسال کردند و نه تماسی داشتیم و ما موندیم و دو تا سیم کارت ایرانسل غیرفعال شده که اتفاقا تماس های زیادی روی این دو تا خط داشتیم .
از دوستان اگر کسی برای ترابردپذیری اقدام و سیم کارت جدید دریافت کرده ممنون میشم بفرمایید که دقیقا چند روز طول کشید تا سیم کارت رو دریافت کنید،از کدام اپراتور کوچ می کنید و ... .
البته مثل اینکه خیلی ها با ثبت درخواست ترابرد با مشکل مواجه شدند
مشکلات فنی ترابردپذیری