پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5500055
سلام مجدد ، دوستان ایشون پشتیبانیشون خوبه ، اما کمی کلک تو کارشونه ، بنده از طریق دسترسی هایی که دارم متوجه تخلفات مکرر ایشون شدم ، تمامی سرور های ایشود اورسل شده هست ، وقتی هم که بگویید این مورد رو میگن پول بدید من کانفیگ کنم ، وقتی پول کانفیگ رو بدید منابع رو افزایش میدن و سرعت خوب میشه ، ولی یعدش مجددا منابع رو کم می کنن و میگن خودتون خراب کردید سرور رو و ما مسئولیتی نداریم ، یعنی علنا کلاهبرداری ، ایشون تمامی راه های کلاهبرداری رو بلد هستن ، اول با فریب دادن مشتری میگیرن ، شما اگر بکید اقا من یه سرور می خوام که با ادم حرف هم بزنه میگن بله ما داریم ، صرفا برای گرفتن پول از مردم ، این موضوع رو توسط چند نفر بررسی کردیم که از افراد سرشناس و متخصص هستن ، ضمنا آدرسی که اشون گذاشتن ادرس واقعی نیست ، بنده به ایشون اخطار دادم که باید تا شب مرجوع بکنن ، برای من رقمش مهم نیست اما جلوی کلاهبرداری ایشون رو میگیرم ، همینطور که بعضیاتون که منو میشناسید سال 94 جلوی کلاهبرداری یکی از فروشنده های متخلف همین سایت رو گرفتم (عبدلی) ، هر کسی از این اقا شکایت داره و پرداختی داشته فورا از تیکت هاش فیلم بگیره با گوشیش ون این آقا پاک می کنه ، ضمنا برای بنده شمارشو پیام کنه تو سایت من میدم وکیلم پیگیر بشه ، هزینه ی وکیلشم با خودم هست ، نهایتا ایشون محکوم بشه باید هزینه های وکیل و ریدگی به دعوی رو بده ، روز همگی بخیر
نه قصد تخریب نه چیزی عین حقیقت و بدون انکار پشتیبانیشون عالیه عزیز این حرفو نزنید ، سال پیش یه سرور گرفتیم با کلی کانفیگ رو سرور که پسوردو عوض کردیم متاسفانه یادممون رفت چی گذاشتم درخواست ریسیت کردم مبلغ 47 هزارتومان درخواست کردند که کلا بیخیالش شدم برا یه سرور 14 هزار تومانی
پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین
دروغگویی برای این افراد راحته.. خیلی راحت منکر همه کاراشون میشن.. البته ایندفعه نمی تونن منکر بشن چون من از خط به خط تیکت هام با ایشون اسکرین شات دارم.. بربیدسرور اگر دقت کرده باشید 2 تا سایت هم داره .. .com و .ir .. توی یکیش بری نویشته cpu 1600mhz مثلا توی اونیکی بری همون پلان رو نوشته cpu 2600mhz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Eniyac
دروغگویی برای این افراد راحته.. خیلی راحت منکر همه کاراشون میشن.. البته ایندفعه نمی تونن منکر بشن چون من از خط به خط تیکت هام با ایشون اسکرین شات دارم
ما که سپردیمش به اون بالای ، شما هم بیخیال بشید پست ها هم صد در صد الان دیلیت میشه به علت اسپم پس تلاش نکنید اینجا اینطوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsensharifi
تست هم دارید؟
دوست من ما میگیم کلاه بردارن شما سرور تست می خواید ؟! سرور تست که بهتون نمیدن هیچی .. هر مشکلی هم داشته باشه پولتونو پس نمیدن.. می تونید بخرید خودتون متوجه میشید.. ولی قید پولتونو بزنید. اگه دوست داشتید بگید تیکت هامو اینجا آپلود می کنم عکسشون رو که بهتر درک کنید اینا کلاه بردارن.. حتی از طریق پلیس فتا هم امروز ازشون شکایت کردم به خاطر گستاخیشون..
من هم از این شرکت 4 تا سرور تهیه کردم و کاملا نا راضی هستم. مستندات مربوط به تعداد سرور ها و تیکت های رد و بدل شده فی مابین هم موجوده، اگر کسی خواست براش می فرستم و یا اینجا قرار میدم. متاسفانه افرادی کاملا کم سواد و تجربه که حتی توانایی رفع مشکلات جزئی را هم ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
*با یک بار خرید قطعا مشتری همیشگی ما خواهید شد*
با سلام
واقعا جالب زدید این تیتر رو :| یک بار از شما سرور گرفتیم برا 7 پشت ابا و اجدادمون کافیه :|
امروز چه خبره تو انجمن ، واقعا اگر حقیقت داشته باشه باعث تعجب هست چرا که دوستان اعتبار خودشونو خراب میکنن در صورتی که تو این انجمن جا افتاده بودن ، حداقل بیان از خودشون دفاع کنن اگر کسی کاری کرده بگن یا اگر دفاعی ندارن که محکوم هستن
دوستان ما هم یکبار سرور از شما خریدند به جای اینکه مشتری شما بشن دیگه کلا از اینجا از کسی سرور نخریدند!!!
واقعا تیتر رو خوب اومدی که با یکبار خرید مشتریتون میشن.
واقعا اگه ادم بخواد کار کنه مگه با این 10 تومنها که بگیره و جواب مردومو نده چقدر میتونه در بیاره؟؟؟
ولی اگر جواب اینها رو میدادید الان کلی مشتری داشتید. اخه یکی دو تا شاکی ندارید که!!!
ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن8-|
- - - Updated - - -
ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن8-|