فروش ف ی ل ت ر ش ک ن خلاف قوانین همه جاست ..
http://filter.internet.ir/index.html
اگر نقض قوانین نمیکردین که مسدود نمی شدین ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش ف ی ل ت ر ش ک ن خلاف قوانین همه جاست ..
http://filter.internet.ir/index.html
اگر نقض قوانین نمیکردین که مسدود نمی شدین ..
دوست عزیز ، اگر توی یه محصولی بود که به مجاز یا غیرمجازیش شک داشتن آره حق با شما بود ..
شما داری *** میفروشی .. این رو همه میدونن غیرمجازه ..
قوانین ساماندهی و همه جا میگه فروش *** غیر مجازه
شما چه توقعی از درگاه داری وقتی *** میفروشی ؟؟ اونم توی این اوضاع داغون درگاه ها که خیلی هاشون ***** شدن
- - - Updated - - -
شما رسما سایت فروش وی پی ان بهش دادی و اونا تایید کردن ؟؟
یا اینکه یه سایت دیگه گذاشتی و بعد پشت اون *****شکن فروختی ؟
پسر خوب شما نمیخواد قوانین رو گوشزد کنی اصلا گیرم ایشون میفروشه باید پول ایشونو بالا بکشن ؟
اگر اینجوریه شما هم نباید سرور برای وی پی ان بفروشی این هم ممنوع هست
موفق باشید
- - - Updated - - -
اصلا حرف شما صحیح
شما خودت درگاه واسط داری
بنده از شما درگاه میگیرم وی پی ان میفروشم
شما دیگ پول بنده رو بالا میکشی ؟این اسمش میشه قوانین ؟
یا حق مردمو خوردن ؟
ممنون میشم پاسخ بدی
توی این اوضاع داغون درگاه های واسط که همشون ف ی ل ت ر شدن و اینایی هم که هستن شدیدا زیر ذره بینن اون موقع یکی میاد با فروش محصول غیرمجازش کل کسب و کار اون درگاه واسط رو میبره زیر ریسک ..
تازه درگاه واسطه شانس بیاره ببینه اون محصول غیر مجاز رو ، وگرنه موقعی میفهمه که سایتش ف ی ل ت ر شده ..
کسی که تخلف میکنه و اون درگاه رو میبره زیر اینجور ریسکی نباید توقع هیچی داشته باشه
بعد هم اگه پول رو پس بدن 2 تا اتفاق می افته
اول اینکه خود درگاه میشه شریک جرم .. چون همه تراکنش ها برای فروش اون محصول غیر مجاز واریز شده به حسابش شدیدا محکومه
دوم هم اینکه اون کاربری که تخلف کرده ب خودش اجازه میده یا دوباره توی همون سایت اکانت بسازه چون میدونه مسدود هم شد پولش برمیگرده ، یا توقع داره همه بعد از تخلفش پولش رو پس بدن .. پس به راحتی فعالیتش رو ادامه میده
گفتم دیگه .. اگه پول رو برگردونن اون دوتا مسئله بوجود میاد ..
بعد هم اکثر درگاه ها پول رو نمیذارن تو جیبشون ، چون پول به حساب اینا اومده شکایتی روش بشه باید همون پول رو برگشت بزنن
از استارتر عزیز خواهش میکنیم اگر فکر میکنند طرف حق هستند به دادسرا مراجعه کرده و شکایت کنند و همان طور که اینجا صریحتا اعلام کردند به شغل شریف فروش ابزارهای عبور از فیلرینگ اشتغال دارند در متن شکایت خود هم ذکر کنند سپس درخواست پولشون رو بکنند تا ببینیم قاضی چگونه با این موضوع برخورد خواهد کرد
سوال مهم اینجاست که شما همش داری میزنی جاده خاکی و پاسخش رو نمیدی :
چرا همون اول کار موقع تایید مدارک ، سرویس دهنده مذکور فعالیت ایشون رو تایید کرده ؟!!!!!؟
شما اول جواب سوال بالا رو بده ...
مورد بعدی هم اینکه هنوز مسئله درگاه بانک یادم نرفته ، هر روز هم بیشتر از قبل دارم پیگیری میکنم . تا دادگاه هم میکشونم تیم صاحب امتیاز این درگاه واسطه رو . نه فقط درگاه بانک بلکه همین سرویس دهنده و هاستینگ یو گیگ رو هم از امروز پیگیر میشم . این کار با ***ی هیچ فرقی نداره و طبق قوانین رایج کشور در خصوص درگاه های بانکی و امور مالی و بانکداری اسلامی ، این موارد همگی تخلف محسوب میشن . شما هم فکر نکن که یک درصد من یادم بره موضوع درگاه بانک رو . حالا هم که یوگیگ و یوپال ، باید به سزای اعمالشون برسن ...
این عاقا خودش درگاهش ***** شده و غیر مجاز دامین عوض کرده و مجددا گرفته با اسم جدید درگاه ایجاد کرده
این درگاه رو شما برو صفحه اول گوگل حداقل روی 10 مورد سایت مشاهده میکنی
و ماه وقتی دیدیم این درگاه به سایت های فروش *****شکن خدمات ارائه میده ازشون درگاه تهیه کردیم
این همه سایت شفاش سازی کردند که به سایت های شبیه سایت بنده خدمات نمیدن اتفاقی براشون افتاد ؟ کسی رفت باهاشون داعوا کرد ؟ یا کسی اومد گفت من رو خوردن ؟
در مورد پیش قاضی رفتن هم این مبلغ ارزش رفتن نداره وگرنه من رو اعدام نمیکنند چون مدارک کامل دارم اونجا و هر چند وقت یک بار با بنده تماس میگیرند و اعلام میکنند در فلان سایت از سایت شما خرید شده و این عاقا تخلف کرده مشخصاتش رو برای ما بفرست منم براشون میفرستم