پاسخ : اين هم پايان الكامپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
من فکر کنم غرفه مجانی هم دارند! فکر کنم اون غرفه معمولی ها که دکورنداره و با پارتیشن خودشون جدا شده، مجانی هستش. غرفه های کوچیکی هم هست و تو سالن های دور تر...
من که اگر برنامه کاری ام خوب پیش بره، سال آینده شرکت می کنم. ;) :67:
همونايي که شما فکر ميکنيد مجانی هستش متری 75 تومن پولشه. (اون پارتيشن ها با يک پريز برق :دی)
اونايی که پارتيشن رو خود نمايشگاه ميزنه 75 و اونهایی که خودشون دکور ميزنن 65
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
همونايي که شما فکر ميکنيد مجانی هستش متری 75 تومن پولشه. (اون پارتيشن ها با يک پريز برق :دی)
اونايی که پارتيشن رو خود نمايشگاه ميزنه 75 و اونهایی که خودشون دکور ميزنن 65
شاید با نمایشگاه کتاب اشتباه گرفتم این قضیه مجانی بودن یکسری غرفه ها رو!! :D حالا اگر بخوایم سالن اصلی یه position خوب یه غرفه درست حسابی هم از لحاظ مساحت هم ... بگیریم، فکر می کنی چقدر هزینه خودش و همچنین دکورش بشه (یه دکور عالی نه معمولی)؟!
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
شاید با نمایشگاه کتاب اشتباه گرفتم این قضیه مجانی بودن یکسری غرفه ها رو!! :D حالا اگر بخوایم سالن اصلی یه position خوب یه غرفه درست حسابی هم از لحاظ مساحت هم ... بگیریم، فکر می کنی چقدر هزینه خودش و همچنین دکورش بشه (یه دکور عالی نه معمولی)؟!
متشکرم
بستگی داره، به دکورش
ولی حتما متری 100 150 به بالا ميشه.
يک شرکتی بود حدود 5 6 سال پيش برای يک غرفه 250 متری 100 مليون تومان خرج کرد :دی بعدشم ورشکست شد.
البته 100 مليون اون زمان هم پولی بود، نه مثل الان
بستگی به دکور داره، سالنها معمولا ارتفاع مجاز دارند، يعنی شما اگر بخوای 2 طبقه باشه غرفتون تو هر سالنی نميتونيد باشيد و بايد سالنهای خاص رو انتخاب کنيد که ارتفاع سقف بالاتر هستش.
بعضی ها هم ميان بيرون از سالنها ميگيرن (مثل گرين مثلا) که ديگه متولی برگزاريش متفاوت هستش و قيمت هاش با داخل سالنها متفاوت هستش.
250 متر گرفته بود چیکار کنه؟!!!! :D :-o هاها...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
250 متر گرفته بود چیکار کنه؟!!!! :D :-o هاها...
عصر دانش افزار بود (اگر اسمش رو شنيده باشيد)
شرکت بزرگی بودند.
من سال دیگه شاید محض تنوع یه غرفه 150 متری همین طوری گرفتم:52: خیلی فاز میده ملت رو سر کار میزاری چیزی هم نمیشه خیلی بشه طبق حرفاتون 15 تومن! ولی چه حالی میده ها موزیک هم که قربونش برم>:) اگر اوضاع ردیف بشه با یه شرکت یه غرفه میگیرم الان به زور بتونیم بدهیهامون رو بدیم:-ss