اصلا این سوال بود شما پرسیدی؟ :دی
مثل همین سایت از ویبولتین استفاده کنید، پشتیبانی عالی از زبان فارسی، قالب و افزونه فراوان، پشتیبانی کامل در ایران، راحتی و دست بازتر بودن و...
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا این سوال بود شما پرسیدی؟ :دی
مثل همین سایت از ویبولتین استفاده کنید، پشتیبانی عالی از زبان فارسی، قالب و افزونه فراوان، پشتیبانی کامل در ایران، راحتی و دست بازتر بودن و...
درود...انجمن ساز Flux BB خوبه و سءو قوی داره...
سلام
در انتخاب xenforo شک نکنید.
زنفورو خوبه
اما چون تو ایران برای کاربران کار با ویبولتین+ آموزش های جامع در مورد اون زیاده خوب طبیعتا برای ایران ویبولتین بهترین انتخاب هست. با اینکه امکاناتی که زنفورو به کاربر میده واقعا قابل ستایشه. بخصوص بخش گفتگویی که داره
شما رو واگذار میکنم به انجمن ساز آی پی بورد نسخه ۴.
درکنار زنفورو و ویبولتین نصبش کنید و کیفیت و تفاوت و امکانات رو خودتون مشاهده کنید!!
سلام پیشنهاد بنده هم صد در صد IPB هست بعضی از نظرات رو که خوندم واقعا تاسف خوردم کی گفته فقط وی بی می تونه سایت با بازدید بالا و... را پشتیبانی کنه الان یکی از بزرگترین انجمن های ایران انجمن همسایه روی زنفورو هست.
بنده دلیل اینکه زنفورو رو پیشنهاد نمی دم به خاطر پشتیبانی فارسی ضعیفشون هست. و الا هم زنفورو عالی هم ipb
پ.ن: دلیل این که اکثر دوستان وی بی رو پیشنهاد می دن اینه که توی ایران قدیمی تر و بیشتر باهاش کار کردند. ولی دلیل بر برتریش نیست
درود
ویبولتین پیشنهاد می شه.. همونطور که می دونید یا شاید نمی دونید همین انجمنی که الان توش هستیم توسط ویبولتین ایجاد شده..
من خودم سال ها با این سرویس فقط و فقط کار کردم. کاملا راضی هستم..
همه امکانات به شما ارائه می ده.. انواع قالب ها و پلاگین های این سرویس در اینترنت موجود هست و می توانید استفاده کنید
درود
صد در صد زنفورو :
- قالب های متنوع و رایگان
- فارسی سازی یکپارچه
- سئوی فوق العاده
- اعمال ایجکسی (تمام انجمن زندست)
- امکانات بهتر
- بهینه سازی قویتر
- کاربری راحت تر و روان تر
معایب :
- پشتیبانی متوسط در ایران
- حجم بالای دیتابیس
اما بازم برتری داره و در حد قابل قبولی پشتیبانی میشید.
نمونه انجمن زنفورو :
انجمن زکس گیم
در دوران های قدیم ما وی بولتین استفاده میکردیم.انصافا هر چی نگاه میکنم هنوزم بهترینه
سلام
بهترین گزینه xenforo است
نمونه بارز و قابل ستایش هم انجمن پرشین تولز است