پاسخ : ovh فرانسه یا دیتاسنتر های ایرانی؟
دوست عزیز بدون شک از ovh خرید کنید
بسیار با کیفیت و سرعت بی نظیر هست
اضافه بر گفته دوستان در مورد مزایای این دیتاسنتر : پهنای باند نامحدود، آی پی یکبار پرداخت، فضای بک آپ رایگان 500 گیگابایت، همه موارد اتوماتیک انجام میشه از تحویل سرور گرفته تا خرید ای پی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
در هر جا باشید. همچین کاری شدنی هست. ولی اصولا os و دیتا بیس رو میبرند رو ssd و ماباقی رو روی sata میزارند.
ولی باز عرض میکنم شدنیه بستگی به سرور مورد سفارشتون داره + رید و پارتیشن بندی و کانفیگ
لطفا دقیق بگید کدوم سرورها این امکان رو دارن اونایی که هاردشون sata و sdd همزمان است؟
کانفیگ رو من انجام میدم یا اونا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
لطفا دقیق بگید کدوم سرورها این امکان رو دارن اونایی که هاردشون sata و sdd همزمان است؟
باید سروری خریداری کنید که هاست ssd + sata داده میشه
کانفیگ با شماست، میتونید بسپارید براتون کانفیگ رو انجام بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranpersian
با سلام خدمت دوستان عزیزم
سرعت لود سایت فقط برای کاربران ایران تفاوت داره که چیزی حدود 70% بهتر میشه.
ولی از نظر به صرفه بودن به هیچ وجه به صرفه نیست.
کاری که میتونید کنید و ما خودمون هم انجام دادیم این هست که قسمتی از سایت رو روی سرور ایران قرار دادیم و قسمتی از سایت رو سرور خارج. که طی 3 سال اخیر که اینکار رو کردیم واقعا راضی هستیم.
التماس دعا
متاسفانه سایت من جوری هست که کاربر فایل آپلود میکنه و انتقالش با اف تی پی به سرور ایران فکر نکنم به صرفه باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/
از لینک بالا ببینید. + طبیعتا شما باید از واسطه بخرید که در صورتیکه تصمیمتون قطعی شد برید اونجا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید و شرایط رو بگید. بعضی ها روی سفارش سرور فری براتون این کانفیگ رو میزنن بعضی هم پول میگیرند. بهرحال سوال شما این بود میشه و من هم عرض کردم بله.
طبیعتا باید دو تا هارد باشه. مگه با یک هارد میشه؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
https://www.ovh.ie/dedicated_servers/
از لینک بالا ببینید. + طبیعتا شما باید از واسطه بخرید که در صورتیکه تصمیمتون قطعی شد برید اونجا یک تاپیک در بخش درخواست بزنید و شرایط رو بگید. بعضی ها روی سفارش سرور فری براتون این کانفیگ رو میزنن بعضی هم پول میگیرند. بهرحال سوال شما این بود میشه و من هم عرض کردم بله.
طبیعتا باید دو تا هارد باشه. مگه با یک هارد میشه؟!!
نه نمیشه. :-)
راستی تفاوت ssd soft با ssd hard در چیه؟
1 فایل پیوست
کلا بنظرم بیخیال ovh بشید کلا بی کیفیته برای اینکه دوستان نین بگن واسطه ها بی کیفیت هستند.
همین الان عکسی از پنلم میزارم ببینید اینقدر داغونه که با سرعتی که دارم اکثرا منوهای مدیریتش میریزه به هم البته این ربطی به کیفیت سرورهاش نداره. اما اکثرا با اینترنت مخابرات(که بیشتر ملت از این اینترنت دارند) مشکل سرعت و یا بعضا عدم پینگ داره
فایل پیوست 31931
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
نه نمیشه. :-)
راستی تفاوت ssd soft با ssd hard در چیه؟
این اصطلاح رو از کجا اوردین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
تا اونجایی که میدونم
آنتی دیداس او وی اچ نمادین هست واقعا به نظر شما میتونه جلوی دیداس رو بگیره؟
به نظر بنده ارائه انتی دیداس روی سرور کاری تبلیغاتی بوده است.
اگر قرار باشه رو هر سرور 40 یورویی آنتی دیداس سخت افزاری متصل کنن که دیگه قیمت این نخواهد بود.
همانطور که میدونید ارائه آنتی دیداس هزینه ای جداگانه ای دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
فقط میتونه حملات لایه 7 رو پوشش بده. و اصلا این رو نباید مزیت ovh دونست.
همین درگاه های آنلاین و چندین سایت دیگه بخاطر جلوگیری از دی داس رفتن او وی اچ دست از پا درازتر رفتن پشت سرویس هائی که اینجا جای بیانشون نیست
ovh یه Anti-DDoS pro داره الان نمیدونم چرا لینکشو از سایت ovh حذف کرده. هزینه جدا داره برای ddos بنده از اون استفاده میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
کلا بنظرم بیخیال ovh بشید کلا بی کیفیته برای اینکه دوستان نین بگن واسطه ها بی کیفیت هستند.
همین الان عکسی از پنلم میزارم ببینید اینقدر داغونه که با سرعتی که دارم اکثرا منوهای مدیریتش میریزه به هم البته این ربطی به کیفیت سرورهاش نداره. اما اکثرا با اینترنت مخابرات(که بیشتر ملت از این اینترنت دارند) مشکل سرعت و یا بعضا عدم پینگ داره
فایل پیوست 31931
- - - Updated - - -
این اصطلاح رو از کجا اوردین؟
اصطلاحات تو لیست قیمت ovh بود
والا موندم الان چیکار کنم سه روزه درگیر این انتخاب سرورم ایرانی میگم میگن افتضاحه فرانسه میگم میگن بده آمریکا و کانادا هم که سرعت کم میشه به نسبت و هزینه اش بالاست
چیکار کنم یعنی 350 ماهی بدم به سرور ایرانی که مشخص نیست کجای پارس آنلاین گذاشتنش؟ :-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
ovh یه Anti-DDoS pro داره الان نمیدونم چرا لینکشو از سایت ovh حذف کرده. هزینه جدا داره برای ddos بنده از اون استفاده میکنم.
همین الانم پکیج های خوبی در پنلش برای جلوگیری از دی داس داره ولی قیمتهاش سر به فلک میزاره(که اونم مالی نیست). بهرحال الان بحث سر اینه این سرور با این آنتی دی داس که میده تبلیغاتی بیش نیست.
http://ddos-protection-services-revi...enreviews.com/
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
اصطلاحات تو لیست قیمت ovh بود
والا موندم الان چیکار کنم سه روزه درگیر این انتخاب سرورم ایرانی میگم میگن افتضاحه فرانسه میگم میگن بده آمریکا و کانادا هم که سرعت کم میشه به نسبت و هزینه اش بالاست
چیکار کنم یعنی 350 ماهی بدم به سرور ایرانی که مشخص نیست کجای پارس آنلاین گذاشتنش؟ :-(
برای چه کاری میخواید؟ دقیق بفرمائید راهنمائی بشید.