پاسخ : دلیل گرانی اینترانت چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
اولا که لازمه یاد آوری کنم این نحوه تبلیغ کردن درست نیست
شما لطف کنید از یکی از سایت ها یه دانلود بزنید از روی سرور تا تفاوت سرعت پورت 1 گیگابیت رو که فرمودین 900 مگابایت هست به ما هم تو یه عکس از روی سرور نشون بدین
-
تست رایگان و تلفنی به چه صورت هست ؟
شماره تماس بدین تماس گرفته میشه
http://www.webhostingtalk.ir/images/...s_IPBPRO/1.gif
برای دریافت تست رایگان بدون پرداخت هیچگونه هزینه که به شما هم ارایه میشه میتونید با شماره تماس ثابت ذکر شده درسایت تماس بگیرید.
www.topw.co/vps
02166525002
02166558552
09128018288
سرعت دانلود دقیقا همین تصویر هست که در ابتدای پست ذکر شده که به واحد Mbps هست.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...238568&thumb=1
مورد رفع شد
انشالله همکار گرامی دقت بیشتری داشته باشند که ابهامی پیش نیاد و اصرار بر اشتباه نداشته باشند
شرمنده که تاپیک کمی منحرف شد اما خارج از بحث سرعت شبکه نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranpersian
من نقل قول از دوستمون کردم که گفتن 1 گیگابیت.
ما روی سرورssd چون از پورت یک گیگ 100% اختصاصی استفاده میکنیم چنین سرعتی دارند مشاریان.
سلام
اس اس دی در صورتی که پورت وجود داشته باشد و هارد جوابگوی سرعت پورت نباشد اثر خواهد داشت.
اگر شما کارت شبکه ی ۱ گیگابیت سراغ دارید که ۹۰۰ مگابایت بر ثانیه سرعت دارد(!) اطلاع بدهید شماره موبایل بنده 09172593746 هست بنده خریدارم :->. سرعت شبکه ی دیتاسنتر و ... هم به کنار!
من کارت شبکه رو تست میکنم اصلا ۵۰۰ مگابایت برثانیه (یعنی معادل ۴ گیگابیت برثانیه ) هم به من سرعت بده عالی هستo:-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
اس اس دی در صورتی که پورت وجود داشته باشد و هارد جوابگوی سرعت پورت نباشد اثر خواهد داشت.
اگر شما کارت شبکه ی ۱ گیگابیت سراغ دارید که ۹۰۰ مگابایت بر ثانیه سرعت دارد(!) اطلاع بدهید شماره موبایل بنده 09172593746 هست بنده خریدارم :->. سرعت شبکه ی دیتاسنتر و ... هم به کنار!
من کارت شبکه رو تست میکنم اصلا ۵۰۰ مگابایت برثانیه (یعنی معادل ۴ گیگابیت برثانیه ) هم به من سرعت بده عالی هستo:-)
مهدی جان
اصلاح شد
1 گیگابیت که به طور عادی 900مگابیت سرعت میده و به طور عادی 100% بهربرداری و نخواهد داشت
روی صحبت این دوستمون هم از بابت تست خطاب به فروشندگاه سرور با اپشن اورسل هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
لطفا با شماره ذکر شده با همکارم جهت دریافت تست کاملا رایگان تماس بگیرید و در صورت که صحت عکس ذکر شده را مشاهده کردید در همین تاپیک اعلام کنید که دیگر دوستان هم باورشون بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranpersian
لطفا با شماره ذکر شده با همکارم جهت دریافت تست کاملا رایگان تماس بگیرید و در صورت که صحت عکس ذکر شده را مشاهده کردید در همین تاپیک اعلام کنید که دیگر دوستان هم باورشون بشه.
اهان بسیار عالی چون گفته بودید سرعت ۹۰۰ مگابایت هست من تعجب کردم Mbps درواقع مگابابیت بر ثانیه هست نه مگابایت
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranpersian
دوست عزیزم اگر سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه در نظر بگیرید اینکی که شما گفتید سرعت پورت شبکه ۱ گیگابیت نمیشه. (و اگر منظورتون از ۱ گیگابایتی که گفتید سرعت دانلود بود که اصلا چنین چیزی روی سرور های خونگی و تجاری هم وجود نداره.)
وقتی سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه باشه یعنی سرعت پورت شبکه داره ازش مقدار دقیقا ۳۳Gbps استفاده میکنید.
نحوه تبدیل سرعت دانلود kb/sec یا Mb/sec به مقدار استفاده شده از سرعت پورت شبکه که واحدش Gbps یا Mbps هست رو میتونید طبق تصویر پیوست در سایت زیر ملاحظه کنید:
فایل پیوست 31898
- - - Updated - - -
ما الان سرور هامون سرعت پورت شبکه 1Gbps واقعی دارن که سرعت دانلود میشه حدود 900Mbps
اگر فردی دانلود و آپلود زیادی داره میتونه یک سرور اجاره کنه و روش ویندوز نصب کنیم براش و بدون اینکه از حجم اینترنتش کم بشه در داخل سرور آپلود و دانلود کنه. که در زیر میتونید سرعت سرور در تاپ وب رو که از بیشترین حد ممکن هست ملاحظه کنید.
فایل پیوست 31901
سلام
دوست عزیز این عکس که قرار دادید زیاد عجیب نیست
این عکس مربوط به تست سرور های هتزنر آلمان می باشد.
که تمام سرور های اختصاصی ما هم دقیقا همین سرعت دارا هستند و این انحصاری شما نمی باشد که زیاد بزرگ کردید!
Hosted by Alsfeld
located in Germany
موفق باشید.
- - - Updated - - -
خدمت شما
از پورت شما هم کمی قوی تر هست.
http://www.speedtest.net/result/5094075563.png
فکر کنم تاپیک یکم منحرف شد...
ممنون از پاسخ همه شما عزیزان :53:
انشاالله واسه دانلود سعی میکنم به شما عزیزان مراجعه کنم
با تشکر
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
خدمت شما
از پورت شما هم کمی قوی تر هست.
دوست عزیزم سرعت دانلود سرور در زمان های مختلف که کمی تفاوت داره طبیعی هست و در کیفیت سرور قاعدتا خللی وارد نمیکنه.
الان طبق تصویری که ملاحظه میکنید همین سرور رو مجدد تست گرفتم و رسید به ۹۲۰ Mbps ولی دلیل نمیشه که بگم کمی از سرور شما قوی تر.
فایل پیوست 31908