پاسخ : سرور مجازی هارد SSD / پورت 10Gb / سی پنل و دایرکت ادمین رایگان / تحویل خودکار / امکان تست سرور قبل از خرید / عقد قرارداد با شرکت / 50% تخفیف د
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i'm
سلام
در مورد پلان ssd سوال داشتم
1-مجازی ساز چیه؟
2-سرویس که 4 گیگ رم داره آیا امکانش هست در کنار 35 گیگ ssd مقداری هم فضای hdd در اختیار سرویس گیرنده قرار بگیره؟
3-تورنت؟
4-آیا امکانش هست ایزو سیستم عامل رو من به شما بدم و شما به من اجازه بدی خودم سیستم عامل رو نصب کنم؟
با سلام
متاسفم برای پاسخ دیر در انجمن چون حجم کاری مشتریان در وب سایت و تیکت ها بالا هست و الویت سرویس دهی به مشتریان هست.
پاسخ ها :
مجازی ساز kvm در جهت ارائه منابع اختصاصی و کیفیت پایدار استفاده می شود.
بله امکان ارائه در سرور فرانسه پورت 10 امکان ارائه ساتا + ssd در یک سرور هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
درود. اقاى صادقى ، فكر ميكنم پاسختون به اين سوال دچار اشتباه تايپى بود. چون فكر ميكنم ديتاسنتر ١٠ تا پورت ١گيگابيت وصل ميكنه و سرعت دريافتى همون ١ گيگابيت هست ، با اين تفاوت كه اگر چند نفر پر مصرف باشند ، نفرات ديگر از پورت شماره ٢ استفاده ميكنند و به همين صورت ادامه داره. بازم شما استاد هستيد و توضيحى كه دادم يجوارايى سوال هست. ممنون
متاسفم برای پاسخ دیر در انجمن چون حجم کاری مشتریان در وب سایت و تیکت ها بالا هست و الویت سرویس دهی به مشتریان هست.
پاسخ :
خیر دیتاسنتر به یک سرور یک کارت شبکه 10Gbps متصل می کنه یک پورت 10 به سرور ولی اینکه که در سوئیچ ها چطور هست این اشتراک و ساختار بی اطلاع هستیم و اطلاعات ساختاری شبکه معمولا عمومی اعلام نمی کنند.
ولی ما این پورت 10 که به سرور متصل هست به سرور مجازی کارت E1000 متصل می کنیم که کسی با پورت 10 یک مرتبه حمله یا کاری نکنه که مشکل ساز بشه.