بهترینه من هنوزم یاهو استفاده میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترینه من هنوزم یاهو استفاده میکنم
یاهو خیلی وقته مرده .
غم انگیز ترین خبر ممکن بود برای من . :(
اگر اینطوری باشه باید به فکر انتقال ایمیلها به جیمیل باشم....یه موقع میبینیم میگن سرویس ایمیل یاهو داره تعطیل میشه!!!
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
روز های طلایی یاهو دیگه گذشته!
وقتی رقیب سر سختی مثل گوگل و.. تلگرام و.. داشته باشند نتیجه همین میشه.
وقتی برای ریپورت های فیک و بدون بررسی، آیدی کاربران رو DeActive میکنن؛ همان بهتر است که بسته شود.
قدیمیا هنوز یاهو مسنجرو به طور سنتی استفاده میکنن ولی باید قبول کنیم دیگه با وجود واتس اپو تلگرام و لاین دیگه مرده. همین واتس اپ اگه چت تصویریش و تلگرامم قابلیت چت صوتی تصویریشم راه بندازه عالی میشه.
فرستاده شده با Tapatalk
مگه شرکت یاهو فقط سرویس مسنجر داره ؟!
دقیقا شما اشتباه فکر می کنید.
هنوز خیلی جاها دارن از سرویس های یاهو استفاده می کنند.
یک نگاه به رطبه یاهو بندازید.
5جهانی
آیا این یعنی شکست ؟!
آیا این یعنی به تاریخ پیوستن ؟!
خیلیا هستن هنوز از سرویس ایمیل یاهو استفاده می کنند.
خیلیا هستن از سرویس جستوجوگر یاهو استفاده می کنند.
یاهو فقط سرویس مسنجر نداره
یاهو تک بود اما تک نموند! بی نظیر بود اما بی نظیر نموند! کاربر پسند بود اما کاربر پسند نموند!
اکثر چیزاش بود اما نموند
خودمم از جمله ی افرادی هستم که تو چت روم ها بودم و خیلی هم حال میداد، مخصوصا اولین ویس چتم با یاهو که سال 1999 یا 2000 بوده (79 و 80 شمسی) و هیچ وقت از یادم نمیره
اما یه سوال: چرا اینقدر تلگرام رو با بقیه مسنجر ها مقایسه میکنید؟
کاربران واتس اپ: 1 میلیارد / کاربران تلگرام: تقریبا 50 میلیون
فرض کنیم 50 میلیون درست باشه، یعنی به ازای هر کاربر تلگرام که عمدتا هم ایرانی هستند، 200 کاربر در دنیا وجود داره که از واتس اپ استفاده میکنن
درسته تلگرام فقط تو ایران تا این حد محبوبه اما خواهشا تو آمار ها و ارقام جهانی ازش استفاده نکنید
تلگرام به نظرم (نظر شخصی) هرگز یک شبکه ی اجتماعی نیست، چون فلسفه ی وجودیش فرق داره با بقیه (پیشنهاد میکنم دلیل تولیدش رو بخونید) و تلگرام صرفا ایران اجتماعی هست (ایران#جهان)
موید باشید
Buzzz!!!
وبمسترای قدیمی هیچوقت یاهو مسنجر رو فراموش نمیکنند ...
زمانی که یاهو بود کارها سریعتر انجام میشد !!! تلگرام جدا از مزایاش مفید برای وبمستران نیست . همش انحرافه
در کل خاطره ی خوبی که اگه برگرده لذت بخشه ...