پاسخ : در خواست شریک برای مارکت ios متفاوت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webhosts
خیلی ربطی به در ایران یا خارج بودن سرور ندارد. وقتی شما بدون اجازه از اپل اقدام به راه اندازی چنین استوری کنید ، اپل میتونه از شما شکایت کنه...
به هر حال شما بیشتر از من توی این کار بودید... هدفم این بود که این مطالب را بگم که بهشون فکر کنید که بعداً براتون مشکل ساز نشه...
اگر بخواد شکایت کنه باید بیشتر از 1000 مارکت که هستند رو هم ببند.
نام بردم نمونه هاش رو 25pp vshare و... اینها خارجی هاش ایرانی ها هم که دیگه گفتن نداره سیبچه سیب اپ اپ4ال که همه همین کار می کنند و تازه از کاربراشون پول هم می گیرند.
يک سوال مهم نامربوط
اين روش که شما فايل ipa ميديد با هر گوشی IOS و با هر نسخه ای سازگاری داره ؟
چون ما الان برای يک اپليکيشن با اپ استور مشکل داريم و ميخواستم بدونم پيشنها شما برای انتشار اپليکيشن بدون مسير اپ استور چی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
يک سوال مهم نامربوط
چون ما الان برای يک اپليکيشن با اپ استور مشکل داريم و ميخواستم بدونم پيشنها شما برای انتشار اپليکيشن بدون مسير اپ استور چی هست ؟
باسلام،
می تونید از روشی که اطلس سخنگو استفاده کرده استفاده کنید:
atlas.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
باسلام،
می تونید از روشی که اطلس سخنگو استفاده کرده استفاده کنید:
atlas.ir
سلام
اين روش يک مشکلی که داره اين هست که اپل هر چند وقتی ميزنه اون لايسنس رو باطل ميکنه.
بعد تمام اون اپليکيشن هایی که نصب شده از طريق اون لايسنس به مشکل ميخوره و بايد دوباره نصب بشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
اين روش يک مشکلی که داره اين هست که اپل هر چند وقتی ميزنه اون لايسنس رو باطل ميکنه.
بعد تمام اون اپليکيشن هایی که نصب شده از طريق اون لايسنس به مشکل ميخوره و بايد دوباره نصب بشن.
تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل براشون پیش نیامده، الیته روی دومینی که اپلیکشن برای دانلدو قرارمیگیره حتما اس اس ال معتبر باید قرار بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل براشون پیش نیامده، الیته روی دومینی که اپلیکشن برای دانلدو قرارمیگیره حتما اس اس ال معتبر باید قرار بدین
مثلا بانک ها چون ازين روش استفاده ميکنند هر از چند گاهی با اين مشکل لايسنس مواجه ميشن و بايد از اول نصب کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
يک سوال مهم نامربوط
بله.
میتوانید از طریق ما و یا سایت های مشابه امضا بخرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhrimanSefid
بله.
میتوانید از طریق ما و یا سایت های مشابه امضا بخرید.
ممکن هست به هر دليلی امضا به مشکل بخوره ؟
هزینه اینکه امضا بدید(همان که گفتید) و اینکه یاد بدید چه طوری کرک کنیم که روی همه دیواس ها نصب بشه چه قدر؟