پاسخ : نظر سنجی در مورد قالب جدید وبسایتم
صفحه اول سایتتون مناسب طراحی شده اما ادامه مطلب سایتتون اصلا مورد قبول نیست و خیلی شلوغ هست
- اگر تگ هارو مخفی کنید بهتر هست به نظر من
- به بخش ابتدایی پست در ادامه مطلب هم فکر نمیکنم نیازی بشه برای مثال (خانه » اندروید » برنامه های اندروید » سبک زندگی » دانلود برنامه هم خون) چون انجمن نیست
- تصویر شاخص پستتون هم که در ادامه مطلب میاد کوچیک تر باشه بهتر هست (اون تصویری که به عنوان ایکون پست انتخاب میشه)
- اطلاعات پست هم خیلی در هم هست و اگر سعی بشه این اطلاعات با فونت Byekan باشه بهتر هست چون Bold شدن فونت tahoma زیاد جذاب نیست تو دل زنه
تغییراتی که از نظر من کاربر بهتر هستش
موفق باشیدo:-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad.jz
صفحه اول سایتتون مناسب طراحی شده اما ادامه مطلب سایتتون اصلا مورد قبول نیست و خیلی شلوغ هست
- اگر تگ هارو مخفی کنید بهتر هست به نظر من
- به بخش ابتدایی پست در ادامه مطلب هم فکر نمیکنم نیازی بشه برای مثال (خانه » اندروید » برنامه های اندروید » سبک زندگی » دانلود برنامه هم خون) چون انجمن نیست
- تصویر شاخص پستتون هم که در ادامه مطلب میاد کوچیک تر باشه بهتر هست (اون تصویری که به عنوان ایکون پست انتخاب میشه)
- اطلاعات پست هم خیلی در هم هست و اگر سعی بشه این اطلاعات با فونت Byekan باشه بهتر هست چون Bold شدن فونت tahoma زیاد جذاب نیست تو دل زنه
تغییراتی که از نظر من کاربر بهتر هستش
موفق باشیدo:-)
تگ ها میگن اصولی نیست مخفی باشه
بعضی از نظراتتون اعمال شد ممنون
- - - Updated - - -
یکی از امکاناتی که میخوام اضافه کنم نمایش تریلر یا فیلم برنامه ها و بازی هاست که مثل مارکت گوگل پلی میتونید فیلم بازی ها و برنامه ها را قبل از دانلود تماشا کنید نظرتون چیه خوبه ؟ ویدیو ها رو تو اپارات اپلود میکنم لینک مستقیم میذارم مثل نمونه زیر لطفا نظر بدید
http://www.dailymobile.ir/5458
قالب ساده ولی زیبایی هست
مبارک باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
قالب ساده ولی زیبایی هست
مبارک باشه
ممنونم
قالب زیبایی هست
در منوی اپلیکیشن یک تغییر کوچک لازم هست با رفتن موس روی آپشن های اون منو بصورت اتوماتیک انتخاب و ذخیره میشه . مثلا من یکبار اندروید رو نگاه کردم دیگه بصورت پیشفرض روی اندروید هست در حالت عادی نباید اینطور باشه
اول انتخاب منوی اپلیکیشن سپس انتخاب پلتفرم سپس انتخاب اپشن ها .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
قالب زیبایی هست
در منوی اپلیکیشن یک تغییر کوچک لازم هست با رفتن موس روی آپشن های اون منو بصورت اتوماتیک انتخاب و ذخیره میشه . مثلا من یکبار اندروید رو نگاه کردم دیگه بصورت پیشفرض روی اندروید هست در حالت عادی نباید اینطور باشه
اول انتخاب منوی اپلیکیشن سپس انتخاب پلتفرم سپس انتخاب اپشن ها .
بله بله منم دیده بودم به طراح اطلاع میدم ممنون از نظرتo:-)
- - - Updated - - -
دوستان اگر من تو زیمنه های مختلف مثل موسیقی ,اندروید ویندوز فون ای او اس فعالیت کنم مشکلی نداره ؟
;;)سلام دوستان گلم ما تقریبا بیشتر مشکلات قالب رو رفع کردیم ممنون میشیم سایت رو بررسی کنید مشکلاتو بهم بگین ممنون
http://www.dailymobile.ir/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
;;)سلام دوستان گلم ما تقریبا بیشتر مشکلات قالب رو رفع کردیم ممنون میشیم سایت رو بررسی کنید مشکلاتو بهم بگین ممنون
http://www.dailymobile.ir/
درود ، دوست عزیز مورد پسند بود بنده که دوست داشتم ، امیدوارم موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، دوست عزیز مورد پسند بود بنده که دوست داشتم ، امیدوارم موفق باشید .
lخیلی ممنون