واردات یا خرید و فروش املاک هم میتونید سرمایه گذاری کنید
که اگر با قوت و فن اینکار آشنا باشید به سود خوبی خواهید رسید
نمایش نسخه قابل چاپ
واردات یا خرید و فروش املاک هم میتونید سرمایه گذاری کنید
که اگر با قوت و فن اینکار آشنا باشید به سود خوبی خواهید رسید
در حال حاضر اگر اشتباه نکنم بانک آرمان داره 27% میده در صورتی که یکسال به پول سپرده دست نزنی
نمیدونم چرا ملت توی ارز های کلاسیک گیر کردن :|
یکم اگه تجربه و تحقیق کنید سرمایه گذاری روی پول های دیجیتال خیلی بهتره ...
اگه یکم ریسک پذیر باشید توی 1 سال میتونید پولتون رو 5 برابر کنید با ارز های دیجیتال ...
توی این 2 سال اخیر من روی ارز های دیجیتال کرد کردم و میتونم بگم به راحتی کلی سود بردم ... (بیشتر از 300 میلیون فقط سود خالص به دست اوردم با سرمایه اولیه حدودی 20-25 میلیون )
------------------------------------------------------
اگه مخیواید روی بازار کلاسیک کار کنید میتونید توی بورس ایران کار کنید نوسانش خیلی خوبه البته نباید حساب آنچنانی باز کنید اما خوب سوخت توش کمه در حال حاظر ...
سلام وقت بخیر
دوستان ثامن الحجج هیچ مجوزی نداره درضمن جمع کردن
http://www.ghatreh.com/news/nn318910...B1%D9%81%D8%AA
دوستان من 50میلیون پول داشتم میخواستم پولم رو سرمایه کنم شنیدم که بانک عسکریه بالاترین نرخ سود بانکی رو میده 20درصد خواستم بدونم ایا واقعیت دارد سایر دوستان نظرشون در مورد بانک عسکریه چیه ؟ایا مثل همون ثامن هست چه بانکی الان با شرایط حاضر بالاترین نرخ سود رو میده ممنون میشم یه راهنمایی کنید
وقتتون رو با بانک های ایران هدر ندید . وقتی میگن 20 درصد میدیم در عمل به شما 5 درصد هم نمیدن ! خودتون چشمتونو باز کنید ! با اون حساب کتاباشون
در صورتی که در بیت کوین شما 35 درصد واقعی سود میتونید کسب کنید ماهانه
با حرفتون موافقم ...
20 درصد میدن هزینه مالیات و هزار تا چیز رو کم میکنن و صودی بین 5-6 درصد به شما میدن (تازه اگه اونم به دلیل های خودشون کم تر نکن :|)
بیت کویین رو باید سرمایه گذاری کرد بلاک ها تا چند سال دیگه به 250 عدد کاهش پیدا میکنه و این یعنی قیمت بیت کویین 2 برابر میشه !! ( حداقل به هزار دلار میرسه)