پاسخ : سوال در مورد انتخاب بهترین سرویس دهنده اینترنت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
متاسفانه مبلغ هارو نشون نمیده
ولی من خودم همین سرویس رو خریدم و باقی رو فشفشه میخرم
فایل پیوست 31529
حالا میخواین باو نکنین:(
بحث باور کردن یا نکردن نیست
استارتر عزیز باید سندی داشته باشه که بتونه از سرویس دهنده سرویس بگیره.
الان استارتر عزیز میتونه بین های وب یا اگر مد نظرش بود از ایرانسل یکی رو انتخاب کنه.
البته باز هم میگم اگر سرویسی رو از های وب انتخاب کردید تماس بگیرید و ببینید که این سرویس رو میتونن بدن یا نه.
چون بنده یکی دو ماه پیش یه طرح بسیار ارزون رو تو سایت های وب دیدم ولی وقتی زنگ زدم گفتند که نمیتونیم به مرکز مخابرات شما این طرح رو بدیم. ( یه بازیایی در میارن که نگو و نپرس)
بعد هم اگر حجم 3 گیگی براشون کافی بود به شدت 4g ایرانسل رو پیشنهاد میکنم.
یکبار اگر تست کنند (با مودم های 4g) دیگه دنیبال شرکت های دیگه نمیرن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بهترین ترکیبی که من دوست داشتم و ایران استفاده می کردم
اینترانت آسیاتک + تونل اینترنت شاتل یا پارس آنلاین
البته اگر خودتون سرور ایران داشته باشید خوبه
حیلی هم ارزون و مناسب و سرعت خوبی هم داشت واقعا
موفق باشید
مدرسه ما بهتری نوع اینترا نت رو داشت هک کردیم دسترسی همرو قط کردیم و وصل کردیم pptp کردیم به پارس انلاین سرعت دانلودمون بالای 60 نمیرف:)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
بحث باور کردن یا نکردن نیست
استارتر عزیز باید سندی داشته باشه که بتونه از سرویس دهنده سرویس بگیره.
الان استارتر عزیز میتونه بین های وب یا اگر مد نظرش بود از ایرانسل یکی رو انتخاب کنه.
البته باز هم میگم اگر سرویسی رو از های وب انتخاب کردید تماس بگیرید و ببینید که این سرویس رو میتونن بدن یا نه.
چون بنده یکی دو ماه پیش یه طرح بسیار ارزون رو تو سایت های وب دیدم ولی وقتی زنگ زدم گفتند که نمیتونیم به مرکز مخابرات شما این طرح رو بدیم. ( یه بازیایی در میارن که نگو و نپرس)
بعد هم اگر حجم 3 گیگی براشون کافی بود به شدت 4g ایرانسل رو پیشنهاد میکنم.
یکبار اگر تست کنند (با مودم های 4g) دیگه دنیبال شرکت های دیگه نمیرن.
هدف منم کمک بود هرکی صلاح خودشو میدونه ! موفق باشید
من از مخابرات سرویس مخصوص مشترکین پرمصرف و تجاری دارم
2 مگ
15 + 3 گیگ ماهانه
33 تومن ماهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام از های وب استفاده نکردم.
3 گیگ با سرعت 8مگ رو به شما میدن 21 هزار تومان اونوقت ایرانسل 3 گیگ با سرعت 4g با قیمت 13 هزار تومان 1 ماهه
( حالا من فکر میکردم ایرانسل گرونه - های وب گرونتره که) خودتون مقایسه کنید
ضمنا در منطقه ای هم هستید که 3g و 4g رو ساپورت میکنه
با سلام
از ایرانسل خوشم نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin4076
باتوجه به شهر و موقعیت شما سرعت شرکت ها متفاوته به نظرم اگر از کسانی که در محله خودتون نت گرفتن پرسجو کنی بهتر نتیجه میگیری
افرادی که تو محله ما هستن بچه 9 ساله اند :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بهترین ترکیبی که من دوست داشتم و ایران استفاده می کردم
اینترانت آسیاتک + تونل اینترنت شاتل یا پارس آنلاین
البته اگر خودتون سرور ایران داشته باشید خوبه
حیلی هم ارزون و مناسب و سرعت خوبی هم داشت واقعا
موفق باشید
اینترنت خانگی هست بحث بحث سرور نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
اگه تلگرام هستین تشریف بیارین بگم چ کنین ! های وب تو تبریز عالیه
آی دی تلگرام : aminkhatoonabadi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
با این پرس و جوی و نظر سنجی ها به نتیجه نمیرسید شرایط و وضعیت سرویس دهی شرکت ها در مرکز و مناطق مختلف فرق میکند، یکی اینجا به شما میگوید خوب است اما ممکن است در منطقه شما فاجعه باشد، من جای شما بودم ابتدا نقشه های وایمکس ها را میدیدم اگر نزدیک دکل و آنتن ها بودم صد در صد میرفتم دنبال وایمکس، در مرحله دوم میرفتم سمت adsl
بررسی می کنم ممنون از کمک شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
ممنون از شما به خاطر قرار دادن این عکس ها متاسفانه از اینترنت ایرانسل قبلا استفاده می کردم سرعتش کم بود منطقه ما
دوست عزیز بنده هم اینترنت خانگی و عرض کردم
اینترانت آسیاتیک و یک وی پی ان ایران که اون و به اینترنت تغییر بده
هر گیگ فکر میکنم 300 یا 400 تومان باشه
شهر تا شهر که هیچ، منطقه به منطقه که هیچ، بلکه اینترنت در ایران، کوچه به کوچه وضعیتش فرق میکنه!!!
هیچ وقت اتفاق نظر واحدی در مورد یک سرویس دهنده خاص بوجود نمیاد، چون همونطور که گفتم، اینترنت های ما، بنا به کیفیت کابل کشی، و... کوچه به کوچه متفاوت هست، حتی اینترنت بیسیم یا 3g یا 4g هم بستگی به منطقه داره!!!
پس پیشنهاد میکنم به جای تاپیک های این چنین، که تعدادش هم در انجمن کم نیست، حسب مورد در منطقه خودتون بررسی داشته باشید.
با سلام خدمت شما ابتدا بگم من ساکن تبریز نیستم..! اما همکار ما تبریزی هستند
در مورد کیفیت همکار ما های وب هستند از تبریز و ما مشکلی تاحالا نداشتیم که ایشون گزارش کنند
در استان خودمون هم که باید گفت های وب طرح های خوبی داره ما و میدونم مشتریان زیادی هم جذب کرده
ما خود نیز از مخابرات سرویس می گیریم که کیفیت و قیمت ان مناسب می باشد اما تا جایی که من می دونم اکثر شهرهای ایران های وب یکی از گزینه های انتخابی کاربران هست در بین گزینه های اصلی ارائه کنند اینترنت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
شهر تا شهر که هیچ، منطقه به منطقه که هیچ، بلکه اینترنت در ایران، کوچه به کوچه وضعیتش فرق میکنه!!!
هیچ وقت اتفاق نظر واحدی در مورد یک سرویس دهنده خاص بوجود نمیاد، چون همونطور که گفتم، اینترنت های ما، بنا به کیفیت کابل کشی، و... کوچه به کوچه متفاوت هست، حتی اینترنت بیسیم یا 3g یا 4g هم بستگی به منطقه داره!!!
پس پیشنهاد میکنم به جای تاپیک های این چنین، که تعدادش هم در انجمن کم نیست، حسب مورد در منطقه خودتون بررسی داشته باشید.
منطقه خودمون مصرف کننده اینترنت خیلی کمه چون افراد سالخورده هستند بیشتر و یا کم سن که تو کوچه بازی می کنند
ممنون از نظر شما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranicaserver
با سلام خدمت شما ابتدا بگم من ساکن تبریز نیستم..! اما همکار ما تبریزی هستند
در مورد کیفیت همکار ما های وب هستند از تبریز و ما مشکلی تاحالا نداشتیم که ایشون گزارش کنند
در استان خودمون هم که باید گفت های وب طرح های خوبی داره ما و میدونم مشتریان زیادی هم جذب کرده
ما خود نیز از مخابرات سرویس می گیریم که کیفیت و قیمت ان مناسب می باشد اما تا جایی که من می دونم اکثر شهرهای ایران های وب یکی از گزینه های انتخابی کاربران هست در بین گزینه های اصلی ارائه کنند اینترنت
قصد بنده هم های وب می باشد خواستم نظرات دوستان رو ببینم