پس از این استفاده کنید: WHMCS[CompleteSolution] -
تست هم کردم مشکلی نداشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
پس از این استفاده کنید: WHMCS[CompleteSolution] -
تست هم کردم مشکلی نداشت.
ارزون تر پیدا نمی شه ؟ من به این بابا 30 تومان (یا 25) دادم ... الان 50 دیگه باید بدم ؟
خیلی بی انصافیه ....
دوستان یک سوال هم من بپرسم :
من رفتم درگاه پرداخت آنلاین بانک سامان بگیرم ( تا 2 روز دیگه فعال میشه ) ، بهشون گفتم ، اون صفحه ورود مبلغ و مشخصات رو میدید ؟
گفت ما اصلا چیزی نمیدیم ، ما فقط مشخصات میدیم ، شما میدی برنامه نویس ، براتون درست میکنه !
حالا یک سوال ، من تو همه سایت ها ، یک صفحه دیدم که اتقاقا ثابت هم هست ، یعنی برای همه یک شکل هست ! ( پس یعنی از بانک گرفتن ) پس از اتمام خرید به ان صفحه هدایت میشیم ، بعد مبلغ رو داخل اون صفحه می نویسیم ، بعد پرداخت رو میزنیم ، بعد خودش اتوماتیک ما رو میفرسته به سایت بانک سامان ! مگه اینجوری نیست !
دیگه برنامه نویسی چه صیغه ای هست !
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
نگاه کنید مثل این سایت :
این سایت رو ببینید
مگه این صفحه رو خوده بانک سامان نمیده ؟؟؟؟
من واسه خیلی از سایت ها رو دیدم که همین صفحه است !
بانک میگه نه ! ما این رو نمیدیم !
خیز بانک تنها به شما یک سری کلاس میده که بر اون اساس برنامه نویسی oop انجام بدید !
همه سایت هایی که میبینید همچین فرمی دارند. از ایران پی اچ پی دانلود کردند که یک نمونه از طرف ایران پی اچ پی برای دانلود قرار گرفته !
لینک دانلود : http://www.todaycms.com/engine/download.php?id=213
ممنون ، ولی لینک خرابه !
لطف می کنید یک لینک دیگه قرار بدید ؟
من از لینک نتونستم دانلود کنم !
با تشکر فراوان
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
eh3an جان ، شما چند روز پیش ( فکر کنم تقریبا 2 هفته پیش ) یک تاپیک زدید ، ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان رو قرار دادید برای WHMCS ، من هر چی میگردم ، اون تاپیک رو پیدا نمی کنم !
من شدیدا به اون تاپیک نیاز دارم ! لطفا آدرس تاپیک رو بدید .
با تشکر فراوان
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
eh3an جان ، شما چند روز پیش ( فکر کنم تقریبا 2 هفته پیش ) یک تاپیک زدید ، ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان رو قرار دادید برای WHMCS ، من هر چی میگردم ، اون تاپیک رو پیدا نمی کنم !
من شدیدا به اون تاپیک نیاز دارم ! لطفا آدرس تاپیک رو بدید .
با تشکر فراوان
کسی لینک صحیح نداره ؟!!؟
از دوستان و همکاران گرامی کسی نیست به ما لطف کنه و روی هاست خودش آپلود کنه تا من دانلود کنم ؟
بهترین کار اینه که سفارش بدی برات درست کنند.
اگر برای whmcs هم بخوای که هست.
(پ.ن : اگر خواستی برات برنامه نویسی می کنم ، برای whmcs هم دارم.) :72:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
بهترین کار اینه که سفارش بدی برات درست کنند.
اگر برای whmcs هم بخوای که هست.
(پ.ن : اگر خواستی برات برنامه نویسی می کنم ، برای whmcs هم دارم.) :72: